git gel yaşayan nişanlı

o ex nişanlın ötüyor mu hala bik bik?
bide ağlıyordur seni çok seviyorum aşkımm vs
sakın sakın kanmayın

şu eşyaları da verin artık ne uzadı

o ex nişanlın ötüyor mu hala bik bik?
bide ağlıyordur seni çok seviyorum aşkımm vs
sakın sakın kanmayın

şu eşyaları da verin artık ne uzadı
evet ara ara yazıyordu profil fotoğrafımı değiştirmiştim güzel pp boynun gözüküyor demişti, sonra eşyalar için ailemle görüşmesi gerektiğini söyleyip engelledim hala barışacağımızı düşünüyordu sanırım ama bu süreç beni gerçekten yordu, her defasında yeniden ayrılıyor gibi hissettim

önceki konumu okuyanlar bilir iki ay önce nişanlımdan ayrıldım bana yine ulaşıp ben seni çok seviyorum çok basit nedenlerden ayrıldık gibi geliyor çok özlüyorum diye mesajlar atıyor aklım karışıyor haliyle , doktora gidiyormuş falan ben artık ne yapacağımı bilmiyorum

dönmeyin, kafanızı karıştırmak için bunları yapıyor, bir süre sonra yine eskiye döncek olaylar

evet ara ara yazıyordu profil fotoğrafımı değiştirmiştim güzel pp boynun gözüküyor demişti, sonra eşyalar için ailemle görüşmesi gerektiğini söyleyip engelledim hala barışacağımızı düşünüyordu sanırım ama bu süreç beni gerçekten yordu, her defasında yeniden ayrılıyor gibi hissettim
o yüzden engelleyin şunu aileniz ailesini arasın istedin ne istenecekse
ve eğer istiyorsanız instagram açın kendinize anlasın iyice gözden çıkardığınızı

X