• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri GIRTLAK KANSERİ ANNEM :(

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre içinde annemin gırtlak kanseri olduğunu öğrendik 56 yaşında.25 gün önce yarım gırtlak ameliyat oldu hala hastanede yiz.dün dr u beni çağırdı.annemin durumunun diğer hastalardan daha riskli olduğunu söyledi.karşı taraftaki lenf te 13 tane bulunmuş ve çok çok agresif miş yayılımı dahada hızlıymış bu türün şimdi ışın ve kemoterapi alıcak metastas yapması yüksek bir hasta :(
Çevresinde bunları yaşamış lenf gırtlak kanseri olan varmı hangi evrelerden geçicez kafamda birton soru :(

Çok çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldu anneniz? Rabbim şifa versin. Aminn

Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre içinde annemin gırtlak kanseri olduğunu öğrendik 56 yaşında.25 gün önce yarım gırtlak ameliyat oldu hala hastanede yiz.dün dr u beni çağırdı.annemin durumunun diğer hastalardan daha riskli olduğunu söyledi.karşı taraftaki lenf te 13 tane bulunmuş ve çok çok agresif miş yayılımı dahada hızlıymış bu türün şimdi ışın ve kemoterapi alıcak metastas yapması yüksek bir hasta :KK43:
Çevresinde bunları yaşamış lenf gırtlak kanseri olan varmı hangi evrelerden geçicez kafamda birton soru :KK43:

merhaba
Öncelikle Allah herkese şifa versin Ben bir bilgiyi paylaşmak istedim. Gürcistanda bir merkez (Türk firması) Kanser hastalarını 15 günde tedavi ediyormuş 15 gün sonunda kan değerleri temiz bir şekilde merkezden ayrılıyorlar. Detaylı bilgi
için mesajlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back