• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giriş müziği

bizde giriş müzigini seçtik ama adını bilmiyorum
şu apaçilerin müziğine benziyor
çıkış müziğide
ömer faruk tekbilek'ten '' I LOVE YOU ''

ben kendi kına gecemde rafet el roman-seni seviyorum şarkısını ya da gülben ergenin-çok teşekkür ederim şarkısını düşünüyorum
düğünde ise 1 kasım olacağı için tual'in yine aylardan KASIM şarkısını düşünüyorum

Kiss - Because I'm a Girl bu nısanlımla bızım sarkımız bız bunu dusunuyoruz gırıs bolumude uzun cok hos bencee...ilk klıbını izledigimde aglamıstım her izledıgımde aynı duyguları yasıyorum izlemeni tavsıye ederım :D

kırac-cesmınaz---------neselı ve kıpır kıpır bır gırıs ıcın cok uygun................
ferıdun duzagac alev alev-------enrıque ıglesıas hero--- bunlarda romantık gırıs ıcın cok hos olur bencekaydirigubbakcemile3a.s.

canım biz nişanda füsun önal senden başka şarkısıyla cıkmıstık hem hareketlı hemde herkes cok begenmıstı türk filmi gıbıydı cok degısık olmustu hatta cıktıgımız salonda bızden sonra butun gelınlerı o muzıkle cıkartıomus

bende düğün yaklastıkça bu konuyu dusunmeye baslamıstım.benim iki düğün oldu ayrı memleket olunca. birinde zerrın özer o yaz oldu diğerınde de nilüfer ta uzak yollaradn oldu.

canım daha önce bir sarkı yazmıştım ama. kuzenim persembe nişan oldu ve giriş müziği suan oynayan ask-ı memnu dizisinin müziği idi ve uzun bi merdivenden inerek geldiler harika oldu yani...benim bile aynı müzikle giriş yapasım geldi.

Back