Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar günaydın. daha önce bi konu açmıstım dubleks ev için şimdi sıra giriş katta :) ben korkuyorum biraz hırsızlık olaylarından falan. giriş katta kirada oturan var mı ? ne gibi önlemler aldınız ? ben yine bi ev buldum da :))
pencere çocuk parkına bakıyor ve kruvaze perdem var bu evim 4. kat rahat oluyo ama orda kruvaze perde kullanamıcam sanırım . altta başka kat yok. giriş kapısına yakın değil sanırım fotograflarını gördüm bugun bakmaya gidicem daha. ben en çok hırsızlık olayından ve böcek olayından korkuyorum böcek oluyo diyolarMerhaba, kiradayken girişteydim, şu an kendi evim yine girişteyim :) Öncelikle apartmanın yapısı önemli, altında kot diye tabir edilen başka kat var mı? En alt katta siz olursanız apartmanın gider sorunlarının sizin katta çıkması muhtemeldir.
Bahçe var mı yoksa direk yola mu bakıyor? Yola bakıyorsa sıkıntı, sürekli birçok kişi pencerenin önünden geçecek. Rahatça perde açılamayacak vb.
Apartman kalabalıksa ve apartmanın giriş kapısı sizin eve yakınsa, insanlar girip çıktıkça kapı çarpacak ve rahatsızlık verecek.
Yukarı kattakiler pencereden birşey silkelerse sizin pencereden girecek (sineklik takarak buna engel olabilirsiniz.)
Benim eski kirada bu sıkıntılar vardı. Şimdi yeni evde rahatım, kalabalık değiliz apartmanda, sıkıntımız yok şükür.
hayır çanakkale de. gider meselesi hiç aklıma gelmemişti sağolunBöcek mutlaka olur hele bahçe varsa. Tüm pencerelere açılır kapanır sineklik yaptırırsanız sorun kalmaz. Çocuk parkından da gürültü gelebilir.
Gidip görmeden karar vermeyin. Apartmanın giderlerinin nereden geçtiğini sorun orada bir bilene, tüm giderler bazen giriş kattan geçiyor ve tıkanıklık olduğunda giriş kata patlıyor.
Semt de önemli. İstanbul'da mı bahsettiğiniz ev?
Ben oturuyorum canim yuksek giris ve kirasi 1000tl mugla merkezdeyim ama cok sükür hic sikinti yasasmadimcok da memnunumarkadaşlar günaydın. daha önce bi konu açmıstım dubleks ev için şimdi sıra giriş katta :) ben korkuyorum biraz hırsızlık olaylarından falan. giriş katta kirada oturan var mı ? ne gibi önlemler aldınız ? ben yine bi ev buldum da :))
teşekkür ederim gördüm evi geniş ferah geldi bu aksam kontratı yapıyoruzz :)Ben oturuyorum canim yuksek giris ve kirasi 1000tl mugla merkezdeyim ama cok sükür hic sikinti yasasmadimcok da memnunum
Hayirli olsun canim ev yeni olduktan sonra ve bodrum kati da olmadiktan sonra hic bi sıkınti yasamazsinteşekkür ederim gördüm evi geniş ferah geldi bu aksam kontratı yapıyoruzz :)
Ben bi kere bile bocekle karsilasmadim tatlim apartman temiz olduktan sonra sorun olmaz yalniz mutfakta balkon varsa yazin tel kapi taktirirsin daha rahat edersin[/QUOTE][QUObi kereTE="ozlemdenz, post: 45633394, member: 745353"]bir ay sonra burda konu açmayım da böceklerden bıktımm binadakılerle kavga ediyorum diye :))
teşekkürlerrHayirli olsun canim ev yeni olduktan sonra ve bodrum kati da olmadiktan sonra hic bi sıkınti yasamazsin