Giresun///28

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

kızlar bende eynesil liyim istanbulda oturuyorum yazları fındığa gidiyorum

Arkadaşım ben samsun,luyum ama ilk görevime giresun,da başladım.iki sene orada kaldım.giresun,un yeri yüreğimde bir başkadır.insanları benim için çok özeldir.çok iyi arkadaşlıklarım oldu orada sonra samsun,a döndüm.halen hepsinle görüşürüm.genellikle bütün ilçelerinide gezdim.orası benim ikinci vatanım.işte şimdi aklıma dible geldi.ne muhteşem yapar bu yemeği oranın hanımları.kiraz tuzlusunu ve mantarıda unutmayalım tabi....

merhaba annem tirebolu babam görele ben istanbul doğumluyum :) hemşerilerime selamlar ..

merhaba ben osmaniyelim ama giresuna aşığım görev icabı bulancakta 4 yıl oturdum giresun yazısını görunce içim titredi çok özledim oraları

selam...bulancakta çok güzeldir.. teyzelerim yaşıyor orda giresunu hala unutmaman ne kadar güzel..

unutulacak gibi değil ki kızımda orda dünyaya geldi benim için çok özel bir yer.giresuna dair güzel anılarla ayrıldım allah nasip etsede yine görsem

umarım tekrar yolun düşer giresuna.. derler ki bi kez giresunun havasını alan suyunu tadan yıllar geşsede gelir bi gün döner oraya...yerimseniben

bende giresunluyummmmmmmmmmm hemşolarım :)))))) bende giresun ALUCRA lıyım :)) biras uzak kalıyos ama ossun :)) ama istanbulda yaşiyorum evlyim eşimde sivaslı ama koyulhisarlı kendisi bi tane oglum var 2.5 yaşinda bide hamileyim 3,5 aylık ikizlere:)) çokk sevindim ya hemşomun olmasına burda :)

ben giresun pırazızliyim ist da yaşiyorum hersene fındık toplamaya gidiyorum şimdiden çok özledimsenağlama dinlenip huzur buluyorum olsada hamsi yesem sizler de buyrun

slm kızlar bnm eşimde giresun görele tanıştığımıza çoook memnun oldm ataköyden olan varmıııı?

merhaba kızlar
aslen zonguldaklıyım ama Giresun/Tirebolu geliniyim...
sevgiyle kalın

slm kızlar benim babamda giresun bulancaklı ..ben hiç gitmedim istanbulda doğdum büyüdüm merak etmiyo değilim ..annem yunanistanlı ...inşallah gideriz çocuklarım istiyooo köy görmek ..kaklılar tabii

oranın havası suyu bile şifa gibi geliyo insana.. dinlenebildiğim tek yer giresun.. yaz gelse de gitsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…