Giresun///28

Hani su Kesapli ile Yilani bir torbaya koymuslarda , Yilan bagirmis ya kurtarin beni kesaplidan , kesapli beni sokuyor diye :) iste Kesapliyim . Isin sakasi bu tabii ,öyle bir deyim var Giresunda !
Ben Almanyada yasiyorum ve memleketimi cok seviyorummm !
Eee yokmu arkadaslar aranizda baska Kesapli olan ?

ay ne sevindim ya giresunlu varmış burda bende baba tarafım espiye eşim tarafı yağlıdere oleyyy yaşasın giresunnnnnnn

Uy bende buradayim hee :)

Ay icim bi tuhaf oldu Giresunu okuyunca ama az kaldii kizlar yakinda memlekete geliyorum yuhuuuu :)

ben bu yaz gidemiyorum yıllık iznim yok en son geçen sene aksu şenliklerinde ordaydım hasret kaldım toprağıma...

Ooooo Yayla senlikleri cok güzel oluyorr ya , bayiliyorum bende yayla senliklerine , kümbete giderdik biz en tepeye cikarda Aymaca ,offf offf ....
Aksu senlikleri de cok güzel oluyor , anam anammm kalkip karsilama oynayasim geldi simdi valla :)
Ama malesef bu sene hic bir senliklere katilamiyorum :KK43:

ben geçen sene eylülde gitmiştim en son ama bu sene gidemicem temmuzda doğumum var allah izin verirse...artık seneyemi gideriz bilmiyorum....

Hayirlisiyla kurtulursun insallah gelincik , olsun bak bende gidemiyorum bu sene ,
sen hayirlisiyla dogru seneye yine gidersin ...

Uyyyyiii Yeni Gördum Daa Bende Treboluluyum Kizlar Izmirde Otireyrum Sacda Pişen Dari Ekmeğinu özledum Daaaaaaaaaaaa

arkadaşlar ben de keşaplıyım.ailem keşap'ta yaşıyor, ben evlenince istanbul'da yaşamaya başladım.ama inanın insanın memleketi gibisi yok valla.kısmet olursa biz de bu yaz gideceğiz giresun'a sizleri de beklerim...

X