Gilbert Sendromu yasayan??

Ben de gilbertliyim hep halsizim .kan ilacı içince kendimi enerjik hissediyorum Dr . Danıştım halsizlik yapmaz diyip duruyor anlamıyor beni .ara verince kan ilacına yine halsizlik çöküyor varsa deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.

Ben de gilbertliyim hep halsizim .kan ilacı içince kendimi enerjik hissediyorum Dr . Danıştım halsizlik yapmaz diyip duruyor anlamıyor beni .ara verince kan ilacına yine halsizlik çöküyor varsa deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
Vucutta fazladan salgilanan bilirubin insana kasik catal tutacak hal birakmiyor..degerinizin boyle cok yuksek oldugu dönemde kahvaltidan önce taze sıkım havuc suyu icmenizi onerebilirim..bilirubin dusurmek icin kullandim

Merhaba kan değerlerime baktırmaya gittiğimde bilirubin değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim doktorum tam batın usg istedi ve çok şükür temiz çıktı bilirubin değerlerimde indirect bilirubin değerim daha anlamlı yükseklikte olduğu için hiperbilirubinemi Gilbert sendromu tanısı konuldu.

Merhaba kan değerlerime baktırmaya gittiğimde bilirubin değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim doktorum tam batın usg istedi ve çok şükür temiz çıktı bilirubin değerlerimde indirect bilirubin değerim daha anlamlı yükseklikte olduğu için hiperbilirubinemi Gilbert sendromu tanısı konuldu.
Aramiza hosgeldiniz.Hayat kalitesini dönem dönem çok düşüren bi sendroma sahibiz

geçmiş olsun herkese. Aşırı halsizlik şikayetiyle acile gittim doktor gözlerimin sararmasınsan şüphelendi bilirubin total biraz yüksek çıktı 1.97. Gilbertte şüphelendiler şimdi gastroentereolojiye randevu bulmaya çalışıyorum tam tanı için. Siz nasıl tanı aldınız? Çaresi yok mu bunun ya kafamı kaldıramıyorum halsizlikten

X