- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
Evet buralardayim..yalniz degilmisim :)Merhaba hala buralardaysanız bende de mevcut gilbert :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet buralardayim..yalniz degilmisim :)Merhaba hala buralardaysanız bende de mevcut gilbert :)
Evet yukselip 3 u buldugu oluyor..2 yi bile bulsa sarariyor insan..sizde mi gilbertlisiniz?Merhaba. Hala yaşıyor musunuz bu sorunu. Bilirubin yüksekliği mi vardi sizde değeriniz kaçtı hatirliyor musunuz
Evet bendede var. 1.7 gibi bir değer idi en son. Sonra bir daha baktirmadim. 3 ay kadar önce birseye çok üzüldüm. Belki onun etkisidir diye düşünüyorumEvet yukselip 3 u buldugu oluyor..2 yi bile bulsa sarariyor insan..sizde mi gilbertlisiniz?
Evet stres cok etkiliyorEvet bendede var. 1.7 gibi bir değer idi en son. Sonra bir daha baktirmadim. 3 ay kadar önce birseye çok üzüldüm. Belki onun etkisidir diye düşünüyorum
Vucutta fazladan salgilanan bilirubin insana kasik catal tutacak hal birakmiyor..degerinizin boyle cok yuksek oldugu dönemde kahvaltidan önce taze sıkım havuc suyu icmenizi onerebilirim..bilirubin dusurmek icin kullandimBen de gilbertliyim hep halsizim .kan ilacı içince kendimi enerjik hissediyorum Dr . Danıştım halsizlik yapmaz diyip duruyor anlamıyor beni .ara verince kan ilacına yine halsizlik çöküyor varsa deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
Burdaym. Nasil belli ediyor kendini. Benim testte kendiliginden cikmasaydi herhalde hiç anlamazdim.Slm arkadaşlar burada misiniz? Gilbert sendrom merhaba dedi yine
Slm arkadaşlar burada misiniz? Gilbert sendrom merhaba dedi
yalniz olmadigima sevindim..kaşık tutmak bile zor gelince anliyor insanBurdaym. Nasil belli ediyor kendini. Benim testte kendiliginden cikmasaydi herhalde hiç anlamazdim.
Aramiza hosgeldiniz.Hayat kalitesini dönem dönem çok düşüren bi sendroma sahibizMerhaba kan değerlerime baktırmaya gittiğimde bilirubin değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim doktorum tam batın usg istedi ve çok şükür temiz çıktı bilirubin değerlerimde indirect bilirubin değerim daha anlamlı yükseklikte olduğu için hiperbilirubinemi Gilbert sendromu tanısı konuldu.
Merhaba,ben de son bir yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. Hayat kalitesini inanılmaz etkiliyorSlm arkadaşlar burada misiniz? Gilbert sendrom merhaba dedi yine
Ne gibi sikayetleriniz varMerhaba,ben de son bir yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. Hayat kalitesini inanılmaz etkiliyor