Gıdımdan çok rahatsız oluyorum .lütfen yardım ?!!!

Emremir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
935
-254
96
39
Arkadaşlar merhaba .gıdı liposuction olmak istiyorum .27 bin kredi kartıyla .eğer kalıcı bir işlemse buna değer ama daha sonra o gıdı geri gelecekse paramın çöp olmasını da istemiyorum .bu işlem hakkında tatmin edici bir bilgiye rastlamadım .ameliyatı olmayı düşündüğüm doktorun asistanı dikkat edilmezse tekrar geri gelir vs dedi .ne yapmalıyım ??özellikle bu ameliyatı olanlardan bilgi almak istiyorum.ameliyattan sonra çok bir fark oldu mu ???ve geri geldi mi tekrar gıdı

Çok fark oluyor ama geri geliyor

Merhaba
Gidi germe yaptırmak daha mantıklı değil mi?
Çok fazla kilo alıp vermezseniz tekrar gidi olusur mu ki?

Merhaba
Gidi germe yaptırmak daha mantıklı değil mi?
Çok fazla kilo alıp vermezseniz tekrar gidi olusur mu ki?
Gıdı germe olarak değil de liposuctiona rastladım hep takip ettiğim plastik cerrahinin yaptığı işlemlerde .tekrar oluşabilir dedi doktor asistanı .o yüzden kararsız kaldım

Kilo alırsan tekrar oluşur. Duruşla da ilgili olabilir. Yüz yogası yapsan liposuction sonrası, faydası olmaz mu acaba… hani fazlalık gittikten sonra daha iyi çalışır belki o bölge

Kilo alırsan tekrar oluşur. Duruşla da ilgili olabilir. Yüz yogası yapsan liposuction sonrası, faydası olmaz mu acaba… hani fazlalık gittikten sonra daha iyi çalışır belki o bölge
İşte o yüzden vazgeçtim .kilo alırım yani bazen iştah isteğimin önüne geçemiyorum .o yüzden kalıcı bir çözüm bulunana kadar askıya aldım 25 bin az da değil o bölge için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…