• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidim

Biliyorum bende var kitabıda ben de düzenli yapmıyorum. Sen şu lourdes in kilari ni mi yapıyorsun. Nasıl bir egzersiz uyguluyorsunö ve düzenli yapar arkadaşlarının sonuçları nasıl canım?
Kitapla zor olur sanki. Aynı kitabı uygulayan bir arkadaşım gerçekten yaşını göstermiyor ama. Yalnız anladığım kadarı ile kalem, kaşık gibi gereçler var onda. Dikkatli olmak lazım.

Ben ya internetten gördüklerimi yapıyorum, ya da apple store dan aldığım bir app vardı onu.

Kitapla zor olur sanki. Aynı kitabı uygulayan bir arkadaşım gerçekten yaşını göstermiyor ama. Yalnız anladığım kadarı ile kalem, kaşık gibi gereçler var onda. Dikkatli olmak lazım.

Ben ya internetten gördüklerimi yapıyorum, ya da apple store dan aldığım bir app vardı onu.
Bende yaşımı göstermiyorum yaşım 32, ama 17-18 max, bu güzel birşey ama bazen sinirim zıplıyor nüfus cüzdanımı istiyorlar. Vs vs... ama benimki genetik daha çok. Kitaptan zor değil canım alıştım hareketlere. Kaşık ve balon var ekstra. Birde defne samyelinin birkaç hareketini aldım onu yapıyorum. Apple storedan aldıgın program ne canım bana yazsana bende bakayım ona da. Ben biraz düşkünüm cildime birde. Benim kitap işe yarıyor ama malesef çok düzenli yapamıyorum

Ya kusura bakma ama actigin konulara bakiyorumda dudak buyutme burun ucu kaldirma gidi midi.kendinizi boyle beyenmiyorsunuzsa estetiginizi yaptirin.boyle bos konular icin konumu acilir?bakiyorumda konu olsun diye konu acan o kadar fazla uye varki .okumadan geciyorum artik.sizede bakiyarim ayda en az iki uc konu aciyorsunuz.
Size ne?İcazet mi alıcaz sizden?Orasına bakarsanız bana göre de sizin konularınız boş. El yıkama fobisi vs. vs.:kusmuk:
Sizde gidin kendi sitenize kendi horozunuzu istediğiniz gibi öttürün. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim 2,5 ayda 20 kusue konu+ 1000 kusur yorum. Kim boş kim dolu tartışmayalım bence:cool::cool:

Size ne?İcazet mi alıcaz sizden?Orasına bakarsanız bana göre de sizin konularınız boş. El yıkama fobisi vs. vs.:kusmuk:
Sizde gidin kendi sitenize kendi horozunuzu istediğiniz gibi öttürün. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim 2,5 ayda 20 kusue konu+ 1000 kusur yorum. Kim boş kim dolu tartışmayalım bence:cool::cool:
Bu kadar sert olmaniza gerek yoktu! Evet el yikama fobi degil bir hastalik.basiniza gelseydi gorurdunuz ne kadar rahatsiz edici bir sey.size baska soyleyecek laf bulamadim.Hadi bye

diş, dudak, gıdı, burun... hepsi ile ilgili konu açıyorsunuz. ama sonuç sıfır. yaptıracaksanız yaptırın, yaptırmayacaksanız yaptırmayın. kimse sizi bişeye zorlayamaz, vücut sizin vücudunuz.
Kaptan az önce herşey güzel olacaktına cevabım size de ithaf olunur:işsiz:

Konularimin hic biride bos degil sizingi gibi

Gidiniz yok yanaklardan oyle gorunuyor yuz egzersizi yapip cok takiyorsaniz ameliyatsiz medikal sikilastirici islemlere bakin yuz sikilasinca sizin gidi dediginiz o goruntu gider

Aldıracak kadar değil ama biraz toparlanması lazım bence..
Elastikiyet kaybı var. Yok demek yalan olur..

Ci
Kızlar mrrhaba bu kezde gidimi taktım kafaya. Ya nolur birşey söyleyin kime sorsan ya var ya yok. Bilemedim. Fazl a kilodan diyorlarda o kadar kilom yokki benim. Valla aldırmayı düşünüyorum acikcasi burdan çıkacak karara göre. Allahım dertlerim bitmiyor.bu arada yaşım 25
Cildiniz oek 25 gibi durmuyor ya ben 40li yaslarinda biri sandim sonra 25i okuyunca sasirdim hatta. Yanaklarinizda da hafif bir sarkma var. Bence yuz kaslarinizi calistiracak egzersizlerden yapin bol bol. Ve cok su tuketin. Daha cok gencmissiniz.

Yanlış anlaslmak istemem fakat yaşıniza 2 kez baktım resimlerde ciddi anlamda büyük duruyor bunun sebebi ciltteki pürüzler ve dudakların inceliği olabilir once onları halledip sonra gidiniza yogunlasabilirsnz ki boyunuza göre kilonuz fazla o yüzden gidiniz var zayflarsanz gidicektr çünkü boynunuzdada çizgiler çıkmış buda kilodan.
Evet dudaklarım ince -10 vericem evet. tşk ederim

Aslinda boyunuza gore cok fazla bir kilonuz yok ve de ben gidi da goremedim ama ozur dileyerek soyluyorum ben 40 yaslarinda bir bayan gordum resimlere bakinca. Sebebini bilmiyorum ama olgun gosteriyorsunuz bence gidinizi takmayim kafaya. Bol su tuketin spor yapin,yuz egzersizleri yapin.
25 gencecik bir yas.

Aslinda boyunuza gore cok fazla bir kilonuz yok ve de ben gidi da goremedim ama ozur dileyerek soyluyorum ben 40 yaslarinda bir bayan gordum resimlere bakinca. Sebebini bilmiyorum ama olgun gosteriyorsunuz bence gidinizi takmayim kafaya. Bol su tuketin spor yapin,yuz egzersizleri yapin.
25 gencecik bir yas.
2-3 kişi de öyle söyledi sanırım işiktan. tsk ederim:olamaz:

2-3 kişi de öyle söyledi sanırım işiktan. tsk ederim:olamaz:
Rica ederim canim umarim kirilmadin.
Dedigim gibi abarti bi gidi gormedim ben ama yanaklar sarkik sanirim olgun gosteriyorsun yasindan oldukca buyuk.
25 yasinda gencecik taze bi cilt oluyo ya onu goremedim ben.
Biraz kilo verirsen,yanaklarin kalkarsa,spor , bol su.. tamamdir :)

Back
X