@cattelaya selam Nejdet beye ısındıysan daha fazla zaman kaybetmeden ona amelyat olabilirsin ya da başka dr larla biran önce görüş karar ver çünkü zaman kaybediyorsun cok fazla ben daha öncede dediğim gibi gıdı lazer lipo oldum diğer bölgelerim morarıp şişmişken gıdıda dikkat çekici bi durum olmamıştı yanak için yorum yapamıcam bilmiyorum ama acil karar vermelisinMerhaba.
Nejdet Şişman' a gıdı ve yanak için Lazer Liposuction yaptıran var mı? Dün muayene oldum, güven telkin etti bende ama yine de kafamda deli sorularÇünkü Nisan sonu düğünüm var ve ödemlerin inmemesinden, morluk oluşmasından ve geçmeyeceğinden korkuyorum.
Geçen yıl karın bölgemden yağ alıp göz altıma enjekte eden izmirli bir plastik cerrah benim 2,5 ayıma malolacak şekilde beni morarttı. Üstelik iyiye gideceği yerde göz altlarım daha da kötüleşti ve kalıcı bir ödem oluştu
Şimdi de korkuyorum başıma düğün üstü bir felaket gelmesinden, ama bu işlemi düşündüğüm gibi yapan biri olursa da yüzümün çok güleceğinden eminim.
Poffff kafam karman çorman. Lütfen gıdıya lazer liposuction yaptırmış birileri varsa bana iyileşme sürecini anlatabilir mi?
Bir de Nejdet Şişman ' ın eli nasıldır bilgi verebilecek olan var mı?
Avrupali _MedceziR_ Ayperim270 tboz Kızlar bugün Nejdet Şişman' a lazer liposuction u yaptırdım. biraz da tboz ' un zaman kaybediyorsun sözü beni tetikledi :)
Şuan boynum ve yanaklarım sargılı. Morarma ve şişlik var mı pek anlaşılmıyor. Yarından sonra çıkarıp elastik bandaj takacakmışım. Öyle düşündüğüm gibi bir acı falan olmadı. Kent hastanesinde Sedasyonla yapıldı. Bu arada Anestezi uzmanı çok iyi biriydi. Benim endişeli halimi görünce alkol almış gibi bir çakır keyiflik hisedeceksin dediğinde, ben hiç alkol kullanmadım ama deyiverdim. Ama sedasyon denen şey süper bişeymiş bu vesileyle de onu anlamış oldum.
Resmen bulutların üstünde yağlarımı çektirdim
Saat 11:00' de yapıldı işlem ve halen ağrım yok.
Morarma olursa sürmem için arnica jel diye bir krem verdi. Bir de antibiyotik. Bu arada doktor hakikaten çok ilgili biri. Keza hemşireler de.
Gelişmelerden haberdar edicem sizi.
Çok teşekkür ederimCattaleya cok geçmiş olsun cok iyi yaptın hergün hergün burda aynı msjları yaz dön dolaş aynı şey öyle böyle olacaktın zamanında olmadıgı için en iyisini yaptın tabi inşallah sonuc cok iyi istediğin gibi olur
Cok gecmis olsun ay bende yanaklarimdan gidigimda sikiyetciyim benim tombul yanaklarimdan dolayi kilolu gozukuyorum hep zayiflasamda o yuzum gitmiyorAvrupali _MedceziR_ Ayperim270 tboz Kızlar bugün Nejdet Şişman' a lazer liposuction u yaptırdım. biraz da tboz ' un zaman kaybediyorsun sözü beni tetikledi :)
Şuan boynum ve yanaklarım sargılı. Morarma ve şişlik var mı pek anlaşılmıyor. Yarından sonra çıkarıp elastik bandaj takacakmışım. Öyle düşündüğüm gibi bir acı falan olmadı. Kent hastanesinde Sedasyonla yapıldı. Bu arada Anestezi uzmanı çok iyi biriydi. Benim endişeli halimi görünce alkol almış gibi bir çakır keyiflik hisedeceksin dediğinde, ben hiç alkol kullanmadım ama deyiverdim. Ama sedasyon denen şey süper bişeymiş bu vesileyle de onu anlamış oldum.
Morarma olursa sürmem için arnica jel diye bir krem verdi. Bir de antibiyotik. Bu arada doktor hakikaten çok ilgili biri. Keza hemşireler de.
litre olarak değil de gıdı dan ve yanaklardan toplam yarım litre çekidi. Bugün 2. gün bitti. Ağrı yok ama şişlik var. Gıdımda küçük bir morarma oldu. Ha bir de diş çektirirken ya da dolgu yaptırırken uyuşur ya yanaklar, o uyuşukluk hissi geçmedi hala. Biraz zaman geçsin yine koyarım foto. :)Cok gecmis olsun ay bende yanaklarimdan gidigimda sikiyetciyim benim tombul yanaklarimdan dolayi kilolu gozukuyorum hep zayiflasamda o yuzum gitmiyor
Merak ettim sonucunu kac litre yag cekildi peki?
Çok teşekkür ederimCattaleya geçmiş olsun canım. Kkdan taniştığım _MedceziR_ tavsiye etmişti. Ben acele edip başka dra ameliyat oldum. Fakat dikişlerim açıldı. Nejdet şişman beyefendiyle görüştüm bana çok yardımcı oldu. Bir kurus almadan muayene etti, pansuman yaptı, ilaç yazdı. Verdiği ilaçlar tedavi için en doğru seçenekti. Daha sonra ege ünv. Tedavi gördüm aynı ilaçları verdiler. Gerçekten çok ilgiliydi. 2.dikişimden önce resim attım anında geri döndü. Çok garantici ve titiz çalışan, yok yere vaadlerde bulunmayan bir insan. Kardeşimde görüştü hatta. Şu an onun için doğru zaman değil ama zamanı gelince Nejdet beye ameliyat olacak. Senin en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum. Acele etmekte haklısın. Ancak iyileşirsin çünkü. Sevindim senin adına :)
Yinede baya celikmis ay cok merak ettim bir ay sonraki halini mutlaka kendini resim cek hep once si sonrasi fikir olur banada insallahlitre olarak değil de gıdı dan ve yanaklardan toplam yarım litre çekidi. Bugün 2. gün bitti. Ağrı yok ama şişlik var. Gıdımda küçük bir morarma oldu. Ha bir de diş çektirirken ya da dolgu yaptırırken uyuşur ya yanaklar, o uyuşukluk hissi geçmedi hala. Biraz zaman geçsin yine koyarım foto. :)
Avrupali _MedceziR_ Ayperim270 tboz Kızlar bugün Nejdet Şişman' a lazer liposuction u yaptırdım. biraz da tboz ' un zaman kaybediyorsun sözü beni tetikledi :)