• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GIDI LIPOSUCTION

Merhaba bir şey araştırırken gördüm bu başlığı . ben gıdı lipo oldum istanbulda memnun kaldım. ama benim gıdım çok fazla değildi fakat yağ alınan deride minimal bir bozulma oluyo onu söyleyim normalde belli değil başımı yukarı kaldırınca yağ alınan bölgede hafif bir dalgalanma var . Gıdı yağı daha fazla olsaydı daha çok dalgalanma olabilirdi. Ama eski halime göre daha iyi bence.gıdı işlemini şuan lazerle birlikte falan yapıyolar. Yağ alma sonrası lazer ile sarkan deriyi toparlıyorlar iyice araştırmak gerekir. Bir de şu Endolift lazer benim de acayip merak ettiğim bir işlem. Lipoliz yerine bu işlem dha mantıklı olabilir. Ama iyi araştırmalı. Yaptıranlar ayrıntılı yazsa keşke

Merhaba bir şey araştırırken gördüm bu başlığı . ben gıdı lipo oldum istanbulda memnun kaldım. ama benim gıdım çok fazla değildi fakat yağ alınan deride minimal bir bozulma oluyo onu söyleyim normalde belli değil başımı yukarı kaldırınca yağ alınan bölgede hafif bir dalgalanma var . Gıdı yağı daha fazla olsaydı daha çok dalgalanma olabilirdi. Ama eski halime göre daha iyi bence.gıdı işlemini şuan lazerle birlikte falan yapıyolar. Yağ alma sonrası lazer ile sarkan deriyi toparlıyorlar iyice araştırmak gerekir. Bir de şu Endolift lazer benim de acayip merak ettiğim bir işlem. Lipoliz yerine bu işlem dha mantıklı olabilir. Ama iyi araştırmalı. Yaptıranlar ayrıntılı yazsa keşke
Klasik Lazerle cilt sıkılaştırma yapılmıyormuş gıdı lipojaksın işleminde
Kafama takılıyor acaba lazerle sıkılaştırma yapılmayınca cilt Kendini bırakıp gevşeme yapar mı ileride
Lazer sıkılaştırması yapılmadan klasik lazerle gıdı lipojaksın yapan oldu mu acaba
Biz de biraz bilgilensek

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.
Merhaba bende dün Dr. Ayten zeynalovayla konuştum
Gıdı lipojaksını klasik lipojaksın ile yapıyorum dedi.
Yani lazerle yapmıyormuş sıkılaştırma yapmıyormuş
Bu benim kafama takıldı
Lazerle sıkılaştırma yapmayınca gıdı bölgesi çok gevşek olmazmı
Sizin gıdınız ne durumda şuan
Bilgi verirmisiniz

Merhaba ARZELYAA İstanbul'da iyi bi doktor araştırıyorum gıdı lipojaksın olmak istiyorum
İstanbul'da bildiğiniz güvenilir doktor varmı
Aslında çok doktor var ama insan güvenemiyor
Arif mehmetoğlu var Leventte instagram da video paylaşıyor
Ama güvenip gidemedim
Merhaba benim doktorum Bağdat cd mert Demirel ben yaptıralı bayağı oldu 7000 tl yaptırmıştım 5 6 sene olmuştur

Merhaba bende yaptırmak istiyorum ağrı oluyor mu süreç zor mu merak ediyorum
Merhaba Benim ağrım hiç olmadı
Maskeyle geceleri pek rahat edilmiyor rahat uyunmuyor pek
O sıkıntı oluyor bende
Zaten ağrı kesici antibiyotik ödem giderici ilaçlar yazılıyor. ..
Ben ağrı kesiciyi ilk gün bir tane 2'kinci günde bir tane aldım başka almadım zaten hiç ağrım olmadı
İlk 2 hafta gece gündüz maske taktım
2 hafta olunca Şimdi sadece geceleri takıyorum...

Merhaba Benim ağrım hiç olmadı
Maskeyle geceleri pek rahat edilmiyor rahat uyunmuyor pek
O sıkıntı oluyor bende
Zaten ağrı kesici antibiyotik ödem giderici ilaçlar yazılıyor. ..
Ben ağrı kesiciyi ilk gün bir tane 2'kinci günde bir tane aldım başka almadım zaten hiç ağrım olmadı
İlk 2 hafta gece gündüz maske taktım
2 hafta olunca Şimdi sadece geceleri takıyorum...
Teşekkür ederim. Eğilmeme yasağı var mı. Masaja kaçıncı gün başladınız. Günlük hayatınıza devam edebildiniz mi. Yorumlarda ağzımı toplayamıyorum falan yazılmış korktum açıksası sizden de duymak istedim

Ve uyurken dik ve sırt üstü mü yatılıyor ben çok zorlanıyorum o konuda

Teşekkür ederim. Eğilmeme yasağı var mı. Masaja kaçıncı gün başladınız. Günlük hayatınıza devam edebildiniz mi. Yorumlarda ağzımı toplayamıyorum falan yazılmış korktum açıksası sizden de duymak istedim
Rica ederim... Eğilmeme yasağı olmadı... Ben masaja 5;şinci gün başladım.. Doktorum söyledi... günlük hayatıma devam edebildim. Ben de ağız kayması Ağrı'da olmadı
Ben de sizin gibi çok korkuyordum ama biraz zaman gerekli hemen düzelmiyor benim önemli dalgalı

Ve uyurken dik ve sırt üstü mü yatılıyor ben çok zorlanıyorum o konuda
İlk başlarda Evet sırt üstü yatılması gerekiyor yan yatılmaması gerekiyor o süreç biraz tabi sıkıntılı uyuyamıyor insan sırt üstü rahat edilmiyor...

İlk başlarda Evet sırt üstü yatılması gerekiyor yan yatılmaması gerekiyor o süreç biraz tabi sıkıntılı uyuyamıyor insan sırt üstü rahat edilmiyor...
Teşekkür ederim bilgileriniz için. Birde şu soruyu soracağım günlük korseyi çıkartıp havalandırma yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı günden itibaren yaptınız

Teşekkür ederim bilgileriniz için. Birde şu soruyu soracağım günlük korseyi çıkartıp havalandırma yaptınız mı yaptıysanız kaçıncı günden itibaren yaptınız
Benim doktorum 5'şinci gün masaja başla dedi... Sabah akşam 20 dakika yapıyorum ben masaj bitince konseyi taktım
2 hafta gece gündüz taktım
2 haftadan sonra sadece geceleri takıyorum
Gece takmam ne kadar sürecek bilmiyorum
Sizde gıdı lipojaksın olunca burda bilgilerinizi paylaşın bizimle
gidişatla ilgili

Benim doktorum 5'şinci gün masaja başla dedi... Sabah akşam 20 dakika yapıyorum ben masaj bitince konseyi taktım
Sizde gıdı lipojaksın olunca burda bilgilerinizi paylaşın bizimle
gidişatla ilgili
Ben dün oldum ağrım sızım yok suana kadar olmadı sadece antibiyotik kullanıyorum ama beni çok zorlayan şey korse yani dayanılacak gibi değil kulağıma kadar baskısı başımı ağrıtıyor ve çok zorlanıyorum yani 2 hafta nasıl gececek bilmiyorum. Eğilme diyor eğilmeden nasıl durabilirim bilmiyorum ister istemez robot gibi duramam. Zaten gıdım yoktu sırf çene hattı icin yaptım ama şu korse yüzünden pişman oldum ağrıdan vs değil yani çünkü ağrım yok. Burun ameliyatındada sırt üstü yatmaya zorlanmıştım simdide zorlanıyorum. Boyunluk aldım eğmeyeyim diye kafamı ama gene zorlanıyorum

Ben dün oldum ağrım sızım yok suana kadar olmadı sadece antibiyotik kullanıyorum ama beni çok zorlayan şey korse yani dayanılacak gibi değil kulağıma kadar baskısı başımı ağrıtıyor ve çok zorlanıyorum yani 2 hafta nasıl gececek bilmiyorum. Eğilme diyor eğilmeden nasıl durabilirim bilmiyorum ister istemez robot gibi duramam. Zaten gıdım yoktu sırf çene hattı icin yaptım ama şu korse yüzünden pişman oldum ağrıdan vs değil yani çünkü ağrım yok. Burun ameliyatındada sırt üstü yatmaya zorlanmıştım simdide zorlanıyorum. Boyunluk aldım eğmeyeyim diye kafamı ama gene zorlanıyor

Yapacak bir şey yok 2 hafta idare etmeniz gerekiyor 2 hafta sonunda da geceleride takılıyor ama ben geceleri takıyorum
Bana eğilme demediler
Gıdının düzgün olması için mi söylediler acaba
Lazerli lipojaksın mı oldunuz sıkılaştırmada yapıldımı size

Sizde
Yapacak bir şey yok 2 hafta idare etmeniz gerekiyor 2 hafta sonunda da geceleride takılıyor ama ben geceleri takıyorum
Bana eğilme demediler

Bana eğilme demediler
Merhaba yeni gördüm zaten benim cok gıdım olmadığı için direkt lipo yapıldı bugün 1 hafta doldu ve doktor masaja baslattı. Canım yandı bayağı ama devam edicem mecbur. Sizde ki dalgalanmalar ne durumda

Merhaba yeni gördüm zaten benim cok gıdım olmadığı için direkt lipo yapıldı bugün 1 hafta doldu ve doktor masaja baslattı. Canım yandı bayağı ama devam edicem mecbur. Sizde ki dalgalanmalar ne durumda
Merhaba Lipo dediğiniz lazer lipoliz mi
Deri altında ince tel gibi bir şeyin ucunda pembe kırmızı bir ışık yanıyor deri altında gezdiriyorlar onu mu diyorsunuz direk sıkılaştırma yaptırmadan

Benim bugün 25 gün oldu
Ödemler var pot duruyor henüz
Şimdi doktorumun asistanın aradıp sordum
Sabah akşam masaj yapıyorum geceleri korsede takıyorum ama ödemler var pot duruyor gergin durmuyor dedim
2-3 ayı buluyor dedi Ama kişiden kişiye de değişiyormuş kiminde erken bitiyormuş kimin de uzun sürüyormuş ödem yapısına göre herkesin cilt yapısına göre değişiyor dedi

Merhaba Lipo dediğiniz lazer lipoliz mi
Deri altında ince tel gibi bir şeyin ucunda pembe kırmızı bir ışık yanıyor deri altında gezdiriyorlar onu mu diyorsunuz direk sıkılaştırma yaptırmadan

Benim bugün 25 gün oldu
Ödemler var pot duruyor henüz
Şimdi doktorumun asistanın aradıp sordum
Sabah akşam masaj yapıyorum geceleri korsede takıyorum ama ödemler var pot duruyor gergin durmuyor dedim
2-3 ayı buluyor dedi Ama kişiden kişiye de değişiyormuş kiminde erken bitiyormuş kimin de uzun sürüyormuş ödem yapısına göre herkesin cilt yapısına göre değişiyor dedi
Hayır endolift değill. Bildiğiniz kesi atılıp kanüllerle direkt yağ alındı. Masajı kaç dk yapıyorsunuz bana sabah 20 akşam 20 dk dedi tabi yaparken canımdan can gidiyor. Ama benim gıdım çok yoktu hatta yapmak bile istemedi ama bu kadar zorlanacağımı bilsem yaptırmazdım 😆😆

Back
X