• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GIDI LIPOSUCTION

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.

Arkadaşlar tekrardan merhaba bişektomiden memnun musunuz bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım
Ben de tombul yanaklarımdan çocukluğumdan beri mutsuz olduğum için Bişektomi yaptırmayı çok istiyordum. Üç dört doktorla konuştum. İlk doktor yapmadı, buldog yanak görünümünü arttırır daha kötü olur dedi. Diğer doktorlar da Bişektominin yapılmaması gereken bir işlem olduğunu, üst yanakların bişlere bastığını, bişektomi sonrası üst yanakların aşağı gelerek çok kötü bir görüntü oluşturacağını söylediler . Ben yaptırmadım.

Merhaba,
20 Şubatta gıdı yağlarımı aldırdım. Dr.Ayten Zeynalova yaptı. 52 yaşındayım, gıdımda hem yağ vardı hem de fazla deri. Doktor bu işlemi bana pek yapmak istemedi. Yüz germe ameliyatının daha uygun olacağını söyledi. Bu arada kendisi yüz germe ameliyatı yapmıyor. Uzun süre yüz germe ameliyatı düşünmediğim için ısrarcı oldum ve yaptırdım.
Hiç ağrı olmadı, biraz ödem var. Şu andaki görüntüsü bile eski halinden iyi.2 hafta aralıksız korse kullanacağim. Daha sonra da evde olduğum zamanlarda ve yatarken kullanacağım. Tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş.
İşlemden önce buradaki yorumlara çok baktığım için paylaşmak istedim.
Şu an durum nedir? Özelden eski yeni resim at a şansınız var mı? Ben de ayten zeynalova ile instagramdan konuştum ama korkuyorum. Randevu için haber bekliyor benden. Tavsiye ediyor musunuz

Back