- 25 Şubat 2008
- 770
- 296
Kızlar ufak bir gıdı problemim vardı çenem de küçüktür bu sebeple daha çok göze batıyordu, kafama koydum bu gıdıdan kurtulacağım diye. Uzun araştırmalar sonucu Türkiye’de maalesef olmayan kybella muadili bir ilacın bir klinikte kullanıldığını öğrendim hemen gittim. Neyse orada da 2 ayrı doktor çene dolgusuna ihtiyacım olduğunu söyledi ve 3 tüp kullanalım dediler. Ben 1 tüp kullanalım desem de pek fark yaratmaz dediler sonunda kabul ettim. Bu arada 2 işlem yani gıdı ve çene dolgusu için 4500 ödedim ki bence baya yüksek bir rakam. Neyse çene için 3 tüp kullanıldı, gıdı için de bahsettiğim enjeksiyon yapıldı, bu da gıdıda ödem yapıyor. Eve geldim çene upuzun sağı solu bir tuhaf eşit değil, o minik sevimli surat gitti gemi çeneli upuzun yamuk suratlı biri geldi aynada kendime baktıkça bütün gece ağladım. Merkeze yazdım dediler isterseniz hemen gelin isterseniz oturmasını bekleyin öyle gelin. Kullandıkları dolgu maddesi juvederm vs çok iyi bilinen bir marka değildi ama çözülebileceğini söylediler. Ne tavsiye edersiniz? Gıdının da ödemi atması 15 gün kadar sürecekmiş. Giden paraya mı bozulan surata mı yanayım bilemedim.. Her seferinde fevri karar almayayım diyorum ama doktorlar çok iyi biliyor da öneriyor sanıyorsunuz yanılıyorsunuz o an Aşağıda ilk resim önce diğerleri sonra Gelişmeleri yazacağım.
Eklentiler
Son düzenleme: