Doktoru yabancıdır iranlı falantesadüfen sağlık turizmi de yapan bi yerle görüştüm. inanılmaz farklı ve düşük bi fiyat verdi yarın orayla da görüşcem
isim verdi türk bi kadın ismiydi ama kliniğin google yorumları korkuttu ama ön görüşme ücretsiz sırf merakımdan gitcemDoktoru yabancıdır iranlı falan
2 bine dudak dolgusu olmaz nolur yaptırmayın. hy** zaten doktorların kullanmadığı bir dolguçarşamba 10:30'a operasyon günü belirledik. 45k ama 12 taksit valla çok işime geldi
pazartesi de 18:30'a hyamax dudak dolgusu için başka bi yere randevu oluşturdum o da kampanyada 2k
bi yola girdim valla, bana bol şans
öyleymiş bi an gaza gelmiştim ama yaptırmadım. doktor sandım, o da değilmiş. hiç gitmedim bile. çok teşekkür ederim mesajınız için de2 bine dudak dolgusu olmaz nolur yaptırmayın. hy** zaten doktorların kullanmadığı bir dolgu
Ben de onu düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü ya kanserojen bir maddeyse.. sonuçta lazer epilasyon, altıniğne, cilt bakım ürünleri derken bir sürü doğal olmayan şey uyguluyoruz. O bari eksik mi kalsa? Gittiğim yer lipoliz için fda belgeli, sağlık bakanlığı onaylı bir işlem diyor ama sağlık bakanlığı ve bla bla onaylar ne derece güvenilir…Yüz yogası denediniz mi? Gıdı hareketleri de çok yorucu aksi gibi…Beni anlatmışsınız, kilo alsam ilk yüzüme ve gıdıma gider. Bu yağları yakan bi enzim enjekte ediyorlar lipoliz dediğiniz o mu? Hiç etki etmedi mi? Ben onu düşünüyordumBugün ameliyat günü sanırım, umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Haklısınız botokstan bile korkmaya başladım ben. Gıdı lipo da çok korkutucu geliyor, riskli bi bölge değil mi yaBen de onu düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü ya kanserojen bir maddeyse.. sonuçta lazer epilasyon, altıniğne, cilt bakım ürünleri derken bir sürü doğal olmayan şey uyguluyoruz. O bari eksik mi kalsa? Gittiğim yer lipoliz için fda belgeli, sağlık bakanlığı onaylı bir işlem diyor ama sağlık bakanlığı ve bla bla onaylar ne derece güvenilir…Yüz yogası denediniz mi? Gıdı hareketleri de çok yorucu aksi gibi…
Konu sahibi olmamış. Ben zaten düşünmüyorum ameliyat. Botoks da aynı şekilde ne enjekte ediliyor emin olmadığım için hiç yaptırmadımHaklısınız botokstan bile korkmaya başladım ben. Gıdı lipo da çok korkutucu geliyor, riskli bi bölge değil mi yaYüz yogasını denemek için mental olarak hazır değilim böyle rutin yapılması gereken şeylerin devamını getiremiyorum maalesef. Ameliyattan vaz mı geçtiniz?
Karıştırmışım konu sahibiyle pardonKonu sahibi olmamış. Ben zaten düşünmüyorum ameliyat. Botoks da aynı şekilde ne enjekte ediliyor emin olmadığım için hiç yaptırmadım
Lipolizin içeriğinde lipaz, kollajenöz ve hyaluronidaz enzimleri var. Bunlar zaten aslında pankreasımızda bulunan enzimler asla vücuda yabancı değil yani içiniz rahat olsun sadece enjeksiyonla direkt hedefe gönderiyorlar, biyokimyacıyım cidden rahat olabilirsinBen de onu düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü ya kanserojen bir maddeyse.. sonuçta lazer epilasyon, altıniğne, cilt bakım ürünleri derken bir sürü doğal olmayan şey uyguluyoruz. O bari eksik mi kalsa? Gittiğim yer lipoliz için fda belgeli, sağlık bakanlığı onaylı bir işlem diyor ama sağlık bakanlığı ve bla bla onaylar ne derece güvenilir…Yüz yogası denediniz mi? Gıdı hareketleri de çok yorucu aksi gibi…
ahh ahh yüzden kilo alanlarBeni anlatmışsınız, kilo alsam ilk yüzüme ve gıdıma gider. Bu yağları yakan bi enzim enjekte ediyorlar lipoliz dediğiniz o mu? Hiç etki etmedi mi? Ben onu düşünüyordumBugün ameliyat günü sanırım, umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Çok teşekkürler iç rahatlığıyla yaptırayımLipolizin içeriğinde lipaz, kollajenöz ve hyaluronidaz enzimleri var. Bunlar zaten aslında pankreasımızda bulunan enzimler asla vücuda yabancı değil yani içiniz rahat olsun sadece enjeksiyonla direkt hedefe gönderiyorlar, biyokimyacıyım cidden rahat olabilirsin
yüz yogası, lipoliz bunlar hep süreçli şeyler ben artık yeter artık modundayım ve kesin kökten çözüm için direkt lipo’ya karar verdim
ahh ahh yüzden kilo alanlaroperasyonu erteledim çünkü ufak bir diş işlemim çıktı aksi gibi. ama kesin olacağım
gıdı lipolizi şubat 2024’te 4 seans yaptırdım ve uzman plastik doktoru arkadaşım yaptı ııı hııı sonuç no. yani belki etki etmiştir ama kimse farketmedi ben de dahil
ben cidden gıdılıyım 34 bedenken de şimdi de o yüzden lipolizi sırf denemek için denedin yani günün sonunda liposuction’ın kesin sonuç olduğu belliydi aslında
çünkü ben gerçekten gıdılıyım cidden yani hani geçende arkadaşla oturuyoruz eski videolara daldık zayıfım o zaman ama şey dedi "ya sophie sen yüzünden yanaklarından dolayı hiç zayıf gözükmedin yaa"Çok teşekkürler iç rahatlığıyla yaptırayımsizde neden işe yaramadı acaba?
Bizde genetik değil annem küçük suratlı bende neden var anlamadım gitti. Annem bile kime çektin derçünkü ben gerçekten gıdılıyım cidden yani hani geçende arkadaşla oturuyoruz eski videolara daldık zayıfım o zaman ama şey dedi "ya sophie sen yüzünden yanaklarından dolayı hiç zayıf gözükmedin yaa"ben gülünce yanaklarımı görüyorum öyle bi surat düşünün ahahhaa
çocukluk fotomu, zayıfken ya da şimdiki fotomu görseniz anlarsınız.
ben lipoliz denemiş olmak için denedim cidden. bir de bizde genetik gıdı, anne taraftan. annane, anne, teyzeler hep gıdılı. ama en fazla 38 bedenler öyle diyim.
bence genetik gıdılı olanlar lipolize hiç para harcamasın
he eğer kiloyla beraber gıdılı olmuşsunuzdur, o zaman bi şans verilebilir
bu arada acısız bi işlem, 15 dkda bitiyor
lipoliz içeriği tamamen yağ yıkıcı enzimlerin kombosu. doktor yaptığı takdirde tereddüt edeceğiniz tek şey ne zaman etki gösterir olurBizde genetik değil annem küçük suratlı bende neden var anlamadım gitti. Annem bile kime çektin derüst bedenden kilo alıyorum (ama annem de öyle?) beslenme tarzım ya da insülin direncim farklı olsa gerek bilemedim ama doğal bir işlemse ben bu sürece girerim, süreklilik de sağlarım yeter ki işe yarasın. Hatta tüm yüz lipoliz varmış danıştığım güzellik merkezinde
Kilo aldığımda eski halime döneceğimden eminim zaten. Lipolizin kalıcılığı benim irademe bağlılipoliz içeriği tamamen yağ yıkıcı enzimlerin kombosu. doktor yaptığı takdirde tereddüt edeceğiniz tek şey ne zaman etki gösterir olurçünkü ordaki yağların parçalanması vücuttan atılması bir süreç. lipoliz yağ dokusu olan her yere yapılabilir. liposuction'dan işlem içeriği harici en büyük farkı tekrar o bölgeden kilo alabilirsiniz. yani liposuciton'daki gibi ordaki yağ hücreleri ordan uzaklaştırmıyolar.
lipolizde orda olan yağ dokularının içine yağ yakıcı enzimleri enjekte ederek yağ hücreleri parçalıyolar. o verdikleri enzimler de zaten vücudumuzda olan ama işlevi enerji sağlamak olan enzimler. bu yöntemde onların bu özelliğini farklı amaçta kullanıyolar o kadar
eğer genetik değilse gıdınız ve dediğim gibi seanslarınıza zamanında gidecekseniz bence deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?