Gıdı Aldırmayı Kafaya Koydum

sophieee

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
436
47
298
İzmir
Kızlar selaam.
Ben bu gıdı aldırma işini kafama koydum, pandemide kilo aldım falan ama zayıfken bile (34 beden pantolonun içine tayt giydiğim zamanlar ahahah) vücudumu görmeyip yüzümü görseniz asla zayıf olduğumu düşünmezdiniz. Neyse kilo aldım falan ama sağlıklıyım ve vücudumdan memnunum mutluyum :halay::halay:
ama aynı şeyi yüzüm için diyemicem, gıdımdan bıktım (34 yaşındayım)
ben de araştırmaya başladım.
geçen sene şubat 2024'te 4 seans gıdı lipoliz oldum ama istediğim sonuç olmadı. ben de bu sene liposuction araştırmaya başladım.
gıdı için liposuciton sonrası endolift lazerle germe işlemi gerektiğini öğrendim. İzmir'den de doktorlar fiyat almaya başladım.
En düşüğü 39 bin, En yükseği 80bin (bunda hastane yatışı varmış o yüzdenmiş) dedi. Lokal olarak yapılabiliyormuş.
Benim için karta taksit öncelik (vade farklı bile olsa) şimdi de onun araştırmasındayım. yarın en umutlu olduğum yere 10:30'da randevum var.
Ara ara güncelleyeyim. Gıdı liposuction için bilgi dursun

Eğer İzmir'de bu işlemi olan / fiyat alan arkadaş varsa bana mesaj atarsa da memnun olurum

tesadüfen sağlık turizmi de yapan bi yerle görüştüm. inanılmaz farklı ve düşük bi fiyat verdi yarın orayla da görüşcem

çarşamba 10:30'a operasyon günü belirledik. 45k ama 12 taksit valla çok işime geldi :halay:
pazartesi de 18:30'a hyamax dudak dolgusu için başka bi yere randevu oluşturdum o da kampanyada 2k
bi yola girdim valla, bana bol şans :eek:

kızlar ben günü karıştırmışım gittim bekledim bide trip attım :spor: meğerse yarınmış ahahah

çarşamba 10:30'a operasyon günü belirledik. 45k ama 12 taksit valla çok işime geldi :halay:
pazartesi de 18:30'a hyamax dudak dolgusu için başka bi yere randevu oluşturdum o da kampanyada 2k
bi yola girdim valla, bana bol şans :eek:
2 bine dudak dolgusu olmaz nolur yaptırmayın. hy** zaten doktorların kullanmadığı bir dolgu

Beni anlatmışsınız, kilo alsam ilk yüzüme ve gıdıma gider. Bu yağları yakan bi enzim enjekte ediyorlar lipoliz dediğiniz o mu? Hiç etki etmedi mi? Ben onu düşünüyordum🙈 Bugün ameliyat günü sanırım, umarım istediğiniz sonucu alırsınız🙏🏻

Back
X