giderden gelen koku

kalın tuz derken iri taneli kaya tuzunu mu diyorsunuz?

Müteahhit değişik fayanslarla uğraşacağına 3 kuruş fazla verip s borusu alsaymış. Şimdiki yeni binaların görünüşü güzel ama malzemeler dökülüyor.
sorma o konuyu zaten yaralıyız :):) evi alınca elektrikçi kankamız oldu artık,tüm tesisatı baştan yaptırdık ...adam o kadar berbat yapmış ki ,bir de havuzlu falan güzel bir site sözde..aynen dediğin gibi evin tesisatı falan dökülüyor.zaten adam topraktan ev alanlarda mahkemelikmiş.

evet turşu kullanımında kullanılan tuzlardan
bu arada bendeki koku sorunuda 5. katta
ilk defa duydum üst katlarda koku sorununu..demek bahçe katıyla ilgisi yok bunun ..
deneyeceğim.naylon poşetten daha çok işime gelir,onu değiştirmekten de iğrenebilirm ,en azından tuz erir gider.

bu arada karbonatta koku için çözüm diye duydum ama denemedim
ben lavabo açıcı olarak karbonat kullanıyorum aslında ama denemedim koku için. karbonat özellikle alerji sorunu için birebir.deterjan kokuları bana dokunuyor da.karbonat limon suyu üzerine ,en son da kaynar su dökünce açılır lavabolar.

Giderin kuru kalmaması gerekiyor, sürekli su dökmek lazım sanırım.

Benim alaturka tuvalette var koku sorunum, yıldım ) :
Ara ara kesiliyor, ama tamamen geçmiyor.
Sorunun kaynağını bile bilmiyorum.

Aynı şey olmayabilir ama geçen sene annemlerin en alt kattaki tuvalette böyle bir sorun oldu. Gelip baktılar bizimkinde bir sorun yok lakin koku gelmeye devam ediyor.
Meğer arkadaki evin giderleri tıkanmış, bizimkine sızmaya başlamış koku oradan geliyormuş. Oranın tamiri yapıldıktan sonra geçti koku. Olmadı usta çağırırsanız komşu evleride kontrol etmesini rica edersiniz, belki onlardaki bir sıkıntı yüzünden koku size geliyordur.

yan ev boş kullanılmıyor,daha önce oturan da olmamış..üst kattan olabilir belki de bilemiyorum.

bende de aynı koku vardı poşet tıkadım kesildi koku zaten banyoyu süpürüp siliyorum tak çıkara gerek kalmadı kabinin içinde de kapak açıksa çok koku oluyor kapalı tutuyorum sürekli

S borusu diyorlar..annemlerinde ayni durumlari vardi..lagima baglanan boruyu tesisatci degistirdi koku falan kalmadi oyle buyuk bi parada odemediler 3 ay oluyor 150 lira usta parasıda icinde..

Benimde mutfakta oluyor yaa son 2 gündür kötü kokular geliyor lavabo açıcı kullanıcam bu akşam umarım çözer :/

s borusu için üst kat olması gerekiyormuş sanırım..bizim bahçe aktı olunca s borusu olmuyor dedi eşim,h.sonu osta getirecekmiş bakalım o ne diyecek.

Bahçe katı oldugu için koku oldugunu sanmıyorum 18 yıl bahçe katında oturduk bir kere bile koku sıkıntısı yaşamadık inşallah en kısa sürede çözüm bulursun

günaydın herkese,dün poşet tıkadık ev koku falan kalmadı..
geçici bir çözüm mü bilemiyoruz bu yüzden h.sonu yine de tesisatçı gelecek.fikirler için teşekkür ederim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…