Gidenler...

talin.ciğim senin kitabin filan varmi? bunları derlemeyı dusundun mu hıc? belkı soran olmustu da ben rastalamadım.. cok guzel yazmıssın
bende cok sevıyorum ve bekle demedıgı halde beklıyorum.. ama sen mutlu ol yeter dıyecek kadar sevmıyorum malesef.. :KK43:

canım..burada paylaştığım bütün yazıların bana ait olmasını tabıyıkı ben de çok isterdim ama hepsini ben yazmıyorum tabıyıkı.hatta buyuk çoğunluğu alıntı yazılar,ya da okuduğum kitaplardaki belli başlı bölümler....keşke o kadar yetenekli olabılseydimm...nerdeeeee

sevgiyle kal canıma.s.

ayrıca bılıyormusun SEVMEK SEVDİĞİNİN MUTLU OLDUĞUNU GÖRMEKTİR
sevgiyle

ayrıca bılıyormusun SEVMEK SEVDİĞİNİN MUTLU OLDUĞUNU GÖRMEKTİR
sevgiyle

ben karsımdakını mutlu ettıgımde mutlu olan bır ınsanım.. dolayısıyla kısmen katılıyorum dedıgıne ama baska bırı ıle mutlu oldugunu gormek bılmıyorum ya mahvolurum Allah korusun suanda taze oldugu ıcın uzuntum dusunme kdahı ıstemıyorum..

ben karsımdakını mutlu ettıgımde mutlu olan bır ınsanım.. dolayısıyla kısmen katılıyorum dedıgıne ama baska bırı ıle mutlu oldugunu gormek bılmıyorum ya mahvolurum Allah korusun suanda taze oldugu ıcın uzuntum dusunme kdahı ıstemıyorum..

ama düşünsene bir.senin sevdiğin insan seni sevmıyorsa bu onun suçu mu?ya da başkasını sevdiyse bu onun suçu mu...eğer o başkasıyla mutluysa,başkası onu mutlu edebılıyorsa onun adına mutlu olmak kadar güzel bir sevgi anlayışı yok bence.....seviyorsan sevdiğinin mutlu olmasını istersin.ve sevdiğin bir başkasıyla mutluysa onun adına sevinirsin..elinden yapacak hiçirşey de gelmez zaten
biraz düşün derim ben,
sevgilera.s.

cok eskıden hayatıma gıren ınsanların suan baskasıyla mutlu olmalarını elbette ısterım cunku onlara karsı bır sevgı yok ıcımde halen hıssettıgım.. hanı benım ıcı nfarketmez ama ıyı ınsanlardı mutlu olsunlar elbette..
ama şu son kısı ıcın henuz en azından vallahı ıstemem ne yalan solıım talin.cim zorlama benı ıstemıorum ısteee :) benı sevsın :KK70:

cok eskıden hayatıma gıren ınsanların suan baskasıyla mutlu olmalarını elbette ısterım cunku onlara karsı bır sevgı yok ıcımde halen hıssettıgım.. hanı benım ıcı nfarketmez ama ıyı ınsanlardı mutlu olsunlar elbette..
ama şu son kısı ıcın henuz en azından vallahı ıstemem ne yalan solıım talin.cim zorlama benı ıstemıorum ısteee :) benı sevsın :KK70:

ayyy hiç güleceğim yoktu kızzzz:Roflol::Roflol::Roflol:
allah gönlüne göre versina.s.

............................................

Son düzenleme:
senin yazıların beni mahvediyo çok güsel yazılar bunlar ellerine sağlık mutlaka okuyorum ben BEKLEME dediği halde BEKLEYENLERDENİM bişey oluyo hiç beklemediğin anda birinin gülüşü konuşması bile o aklında yokken bile onu hatırlatıyo istemesende bekleyenlerden oluyosun çünkü o giderken senin yüreğinide götürüyo bekliyosun getirir die

talincim emeğine sağlık canım beni bambaşka duygulara götürdün.GİDENİN ARDINDAN SEVMEYE DEVAM ETMEK HER TELEFON SESİNE UMUTLA KOŞMAKTIR.sevgiler Şeniz

teşekkürler kızlar
sevgiyle kalına.s.

Bitecek sanırsınız acınızı bitmez. Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizde.Bir
şarkıda, bir şiirin içli mısralarında ve belki de bir sözde kanamaya hazır bir
yaradır o artık.

"Sessizliğin İçinde Bir Çığlık, Karanlığın İçinde Bir Işık, Yürekte Kapanmaz Bir
Yaradır Artık O"

senin yazıların beni mahvediyo çok güsel yazılar bunlar ellerine sağlık mutlaka okuyorum ben BEKLEME dediği halde BEKLEYENLERDENİM bişey oluyo hiç beklemediğin anda birinin gülüşü konuşması bile o aklında yokken bile onu hatırlatıyo istemesende bekleyenlerden oluyosun çünkü o giderken senin yüreğinide götürüyo bekliyosun getirir die

talincim emeğine sağlık canım beni bambaşka duygulara götürdün.GİDENİN ARDINDAN SEVMEYE DEVAM ETMEK HER TELEFON SESİNE UMUTLA KOŞMAKTIR.sevgiler Şeniz

emegıne saglık talinim ne guzel bı yazıydı 7 yıl onceye goturdun benı hayat karmaşasından kendımı unutmusum sankı cok duygusal bı paylaşımdı tesekkurler arkadaşım:1hug:a.s.

hatırlanacak ne kadar çok anımız varmış meğerse değil mi arkadaşlar.okuduğunuz ve duygularınızı paylaştığınız için asıl ben teşekkür ederim
sevgilera.s.

talincim hiç aklımdan çıkmıyo ki,,,,

geçmişini unutan insan hep geçmişteki hatalarını tekrarlarmış evet bu doğru ama hiç aklından çıkmaması da doğru değil be canım.geçmiş geleceği engeller unutma....geçmişi boşver sen geleceğe hep umutla bak
sevgilera.s.

X