- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Var olmasına var zaten bunları biliyorum, bunlar en son ihtimal şuan ama.. Benim aklımda daha farklı 2-3 üniversite var. Onlardan birini istiyorum özellikle.Kendi alanım olmadığı için sıralamalarına bakmamıştım. Şimdi gözden geçirdim, sıralamaları baya gerideymiş zaten. Sizin sıralamanızın bile gerisinde olanlar var. Baktığım sitede 2015- 2016 yazdığı için bu bilgiler eski yıllara ait değildir diye umuyorum.
Üsküdar Üni. Psikoloji (İngilizce) (Ücretli) 36 36 TM-3 239,13561 435.000 276,85230
Işık Üni. Psikoloji (İngilizce) (Ücretli) 39 39 TM-3 236,69234 447.000 302,04989
Okan Üni. Psikoloji (Ücretli) 62 62 TM-3 242,25732 420.000 327,88989
Murat Hüdavendigar Üni. Psikoloji (Ücretli) 40 40 TM-3 239,64211 433.000 337,95564
Tercihin ön sıralarına istediklerinizi geri kısmına da garanti olanlarını yazın. İstedikleriniz gelir mi garanti veremem. Önceki sene tercih edenler sizin baya önünüzde bir sıralama yapmış çünkü. Bu sene niye tercih etmekten vazgeçsinler?Var olmasına var zaten bunları biliyorum, bunlar en son ihtimal şuan ama.. Benim aklımda daha farklı 2-3 üniversite var. Onlardan birini istiyorum özellikle.
Acaba riske atıp sadece istediklerimi yazıp olmazsada ek tercihimi beklesem ?Tercihin ön sıralarına istediklerinizi geri kısmına da garanti olanlarını yazın. İstedikleriniz gelir mi garanti veremem. Önceki sene tercih edenler sizin baya önünüzde bir sıralama yapmış çünkü. Bu sene niye tercih etmekten vazgeçsinler?
Geriye de beklemek kalıyor. En stresli dönem. Umarım gönlünüzden geçen olur.
Ek tercihte de gelmeme olasılığı var. İçinize sinmiyorsa diğer üniversiteler, o riski göze alabilirsiniz. Olmazsa seneye daha iyisi olabilir. Bu sene kimse hak ettiğini alamadı.Acaba riske atıp sadece istediklerimi yazıp olmazsada ek tercihimi beklesem ?
Bu yıl sıralamada çok büyük değişiklikler oldu ya..
Deme öyle ya. 1 sene daha kalırsam yaşlanacağım artık yani. Bu yıl mutlaka girmem lazım. En kötü ek tercihte garanti olanlarıda yazarım..Ek tercihte de gelmeme olasılığı var. İçinize sinmiyorsa diğer üniversiteler, o riski göze alabilirsiniz. Olmazsa seneye daha iyisi olabilir. Bu sene kimse hak ettiğini alamadı.
Garanti gireceğiniz okullarda mevcut zaten. Ben hayalinizdeki okullar için dedim belki olmayabilir diye.Deme öyle ya. 1 sene daha kalırsam yaşlanacağım artık yani. Bu yıl mutlaka girmem lazım. En kötü ek tercihte garanti olanlarıda yazarım..
Hemde nasıl ediliyor ben yarı burslu okudum çok az burslu vardı çoğunluk burssuzduBurssuz özel çok tercih edilir mi ki ya.
Baktım şimdi geçen yılın ek tercihlerine. İstediğim okullarda 3-4 kişilik kontenjan hep boş kalmış. Bi kaç tanesinde 9-10 kişilik boş var. Bilemedim. Şansımı denemek istiyorum sanki ya.Hemde nasıl ediliyor ben yarı burslu okudum çok az burslu vardı çoğunluk burssuzdu
Bende onlardan olacağım sanırımBide kazsndım diye seviniyorlardı ücretli olmasına rağmen
Dene tabi puanın kaç eğitim fakültesi okudumBaktım şimdi geçen yılın ek tercihlerine. İstediğim okullarda 3-4 kişilik kontenjan hep boş kalmış. Bi kaç tanesinde 9-10 kişilik boş var. Bilemedim. Şansımı denemek istiyorum sanki ya.
Hangi bölümdeydin ?
Acaba geçen yıl ek tercihlerden sonra tüm kontenjanlar full doldumu diye öğrenemezmiyim ya..Garanti gireceğiniz okullarda mevcut zaten. Ben hayalinizdeki okullar için dedim belki olmayabilir diye.
Bu yıl inanılmaz bi yığılma oldu tam 2 kat attı ya. Bende çok şaşkınım. O yüzden belki bu yıl daha farklı olur diye düşünüyorum.Bazı universiteler ücretli kontenjan acmiyo,%25 burslu = burssuz kontenjan diyebiliriz sanirim.
En son 250bininciyi almıs bi fakultenin bu yıl 390bininciyi almasi pek mumkun gorunmuyo ama mucizeler hep vardır,bol şanslar.
Puanım 280 civarı..Dene tabi puanın kaç eğitim fakültesi okudum
Geçen yıl özel okullarda kontenjanlar hep boş kaldı diye haber yaptılar. Dolmuyordur inşallah.Acaba geçen yıl ek tercihlerden sonra tüm kontenjanlar full doldumu diye öğrenemezmiyim ya..
Bu yıl inanılmaz bi yığılma oldu tam 2 kat attı ya. Bende çok şaşkınım. O yüzden belki bu yıl daha farklı olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?