• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gideceğim dumlupınara o olacak..

Kendi alanım olmadığı için sıralamalarına bakmamıştım. Şimdi gözden geçirdim, sıralamaları baya gerideymiş zaten. Sizin sıralamanızın bile gerisinde olanlar var. Baktığım sitede 2015- 2016 yazdığı için bu bilgiler eski yıllara ait değildir diye umuyorum.

Üsküdar Üni. Psikoloji (İngilizce) (Ücretli) 36 36 TM-3 239,13561 435.000 276,85230

Işık Üni. Psikoloji (İngilizce) (Ücretli) 39 39 TM-3 236,69234 447.000 302,04989

Okan Üni. Psikoloji (Ücretli) 62 62 TM-3 242,25732 420.000 327,88989

Murat Hüdavendigar Üni. Psikoloji (Ücretli) 40 40 TM-3 239,64211 433.000 337,95564
Var olmasına var zaten bunları biliyorum, bunlar en son ihtimal şuan ama.. Benim aklımda daha farklı 2-3 üniversite var. Onlardan birini istiyorum özellikle.

Var olmasına var zaten bunları biliyorum, bunlar en son ihtimal şuan ama.. Benim aklımda daha farklı 2-3 üniversite var. Onlardan birini istiyorum özellikle.
Tercihin ön sıralarına istediklerinizi geri kısmına da garanti olanlarını yazın. İstedikleriniz gelir mi garanti veremem. Önceki sene tercih edenler sizin baya önünüzde bir sıralama yapmış çünkü. Bu sene niye tercih etmekten vazgeçsinler?
Geriye de beklemek kalıyor. En stresli dönem. Umarım gönlünüzden geçen olur.

Tercihin ön sıralarına istediklerinizi geri kısmına da garanti olanlarını yazın. İstedikleriniz gelir mi garanti veremem. Önceki sene tercih edenler sizin baya önünüzde bir sıralama yapmış çünkü. Bu sene niye tercih etmekten vazgeçsinler?
Geriye de beklemek kalıyor. En stresli dönem. Umarım gönlünüzden geçen olur.
Acaba riske atıp sadece istediklerimi yazıp olmazsada ek tercihimi beklesem ?
Bu yıl sıralamada çok büyük değişiklikler oldu ya..

Acaba riske atıp sadece istediklerimi yazıp olmazsada ek tercihimi beklesem ?
Bu yıl sıralamada çok büyük değişiklikler oldu ya..
Ek tercihte de gelmeme olasılığı var. İçinize sinmiyorsa diğer üniversiteler, o riski göze alabilirsiniz. Olmazsa seneye daha iyisi olabilir. Bu sene kimse hak ettiğini alamadı.

Ek tercihte de gelmeme olasılığı var. İçinize sinmiyorsa diğer üniversiteler, o riski göze alabilirsiniz. Olmazsa seneye daha iyisi olabilir. Bu sene kimse hak ettiğini alamadı.
Deme öyle ya. 1 sene daha kalırsam yaşlanacağım artık yani. Bu yıl mutlaka girmem lazım. En kötü ek tercihte garanti olanlarıda yazarım..

Hemde nasıl ediliyor ben yarı burslu okudum çok az burslu vardı çoğunluk burssuzdu
Baktım şimdi geçen yılın ek tercihlerine. İstediğim okullarda 3-4 kişilik kontenjan hep boş kalmış. Bi kaç tanesinde 9-10 kişilik boş var. Bilemedim. Şansımı denemek istiyorum sanki ya.
Hangi bölümdeydin ?

Bazı universiteler ücretli kontenjan acmiyo,%25 burslu = burssuz kontenjan diyebiliriz sanirim.

En son 250bininciyi almıs bi fakultenin bu yıl 390bininciyi almasi pek mumkun gorunmuyo ama mucizeler hep vardır,bol şanslar.

Bazı universiteler ücretli kontenjan acmiyo,%25 burslu = burssuz kontenjan diyebiliriz sanirim.

En son 250bininciyi almıs bi fakultenin bu yıl 390bininciyi almasi pek mumkun gorunmuyo ama mucizeler hep vardır,bol şanslar.
Bu yıl inanılmaz bi yığılma oldu tam 2 kat attı ya. Bende çok şaşkınım. O yüzden belki bu yıl daha farklı olur diye düşünüyorum.

Bu yıl inanılmaz bi yığılma oldu tam 2 kat attı ya. Bende çok şaşkınım. O yüzden belki bu yıl daha farklı olur diye düşünüyorum.

Evet buyuk bi yigilma oldu ozellikle ygsde.

Fakat cok buyuk bi kontenjan artisi yasanmadiysa ya da pdr/hukuk gibi bölümlerin kontenjanlari da artmadiysa o kadar buyuk bi oynama olamaz.

2014-2015 siralamalari arasindaki farka baktiniz mi,kac binlik oynama var?

Bir de ek tercihlerde yerlesmeniz icin O fakulteye yerlesen son ogrenciden daha iyi bi siralamaniz olmali bunu göz önünde bulundurarak tercih yapin.

Back