canım bende merak ediyodum bunu demişsin ya başka bir üniversitenin türkçe programına yerleştirilecek diye o üniversite neye göre belirleniyo?
Hazırlık sınıfı muafiyet sınavı oluyor. Sınavı geçenler hazırlık okumuyor.
Ben hazırlıktan muaf olmuştum. Hazırlık okuyan arkadaşların ingilizce seviyelerini görünce de iyiki muaf olmuşum diyorum.
Benim okuduğum fakülte de yüzde 30 ing. idi ama sadece 1 dersimizi ing aldık.
Hayata erken atılmayı tercih ettim ben. Kararımdan memnunum
canım mutlaka zorlanırsın ama senenin sonunda harika bir ingilizcen olur.Ben de bu sene bir vakif universitesine kayit yaptirdim. İnglzcem temel 0 hazirlikta nasil gecicem bilmiyorum devam zorunluluguda varmis..
canım mutlaka zorlanırsın ama senenin sonunda harika bir ingilizcen olur.
devam zorunlululugu mutlaka var . dersler cok uzun ve agır sabahtan akşama kadardı bızım . eger dersı dınlersen mukkemel ıngılzcen olur yok dınlemezsen asla bı ılerleme olmaz bu arada okulun %80 nı kalır maksat yaz okulunda para alınsın die . cunku oldukca zordur sınavları ve gecme sartları
kızlar üniversiteden ne beklediğinize ve tabi ailenizin durumuna bağlı bu.
üniveristeye hemen meslek öğrenim hayata atılayım 2bin lira da olsa elime bir şey geçsin diye gidiyorsanız hazırlık okumak size işkence olabilir.
ama kültür edinmeyi, eğlenemeyi de amaçlıyorsanız hazırlık harika bir senedir.
ayrıca cvnizde de + olur.
ben ara sıra ing. çalışıyordum ama çalışmasam mı acaba. artık olabildiğince uzatmaya çalışıcam üni hayatımısınıfta kalarak falan değil tabii ama hazırlık okumaktan bişey olmaz bence ya hem ingilizcem de düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?