Sivilceli Ciltler gıdalarla sivilceler arasında bi iliski var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.719
5.929

Bu sorunun cevabını vermeden önce tarihe bir göz atalım.Eski tarihlerde akne diye bir hastalığa rastlanmamış.Bu hastalık 1940'lardan sonra ortaya çıkmıştır.Peki bunun sebebi ne olabilir.Pek çok şey var stress ve fast food bunlardan biri.Eski tarihlerde insanlar sağlıklı ve doğal besinlerle beslendiklerinden ve stressle tanışmadıkları için böyle bir problemleri olmamaktadır.Ancak günümüzde sağlıksız fast food yemekler ve dondurulmuş gıdalar sivilceyi tetiklemektedir.Örneğin siz hiç sivilceli bir çinli gördünüz mü?Neden çinli insanlar akne sorunu yaşamıyor çünkü çok sağlıklı besleniyorlar.Deniz ürünleri ve pirinçle.O yüzden hepsinin ciltleri çok güzeldir.Gördüğünüz gibi yiyeceklerde cilt sağlığı arasında bir etkileşim mevcut

ben inanmıyorum ben tam 2 sene ağzıma sağlıksız besinleri sürmedim hatta bu sivilceler yüzünden sırf geçsinler die organik besinler satan mağzalardan alışveriş yaptım sonuç mu yine aynıı yesemde yemesemde çıkıyolar stresli bi insan değildim sivilceler yüzünden streslendim zaten sivilcelerim yokkende sağlıksız beslenmiyodum ki cola içmem sigara kullanmam fast food desen dışardan bişeyler yemem alakası olduğunu düşünmüyorum. ben doktorların verdiği ilaçların yan etkisi olduğunu düşünüyorum ve bundan yüzde yüz eminim artık öyle bi çağda yaşıyoruz ki bi tarafımıza kıymık batsa doktora koşuyoruz onlarda bizi kobay olarak kullanıyo kendi çocukları ateşler iiçnde kıvransa bile antibiyotik vermezken bize aspirin niyetine kullandırıyolar ezberliyolar bi kaç ilaç döndürüp dolaştırıp onları veriyolar yaşadım arkadaşlar verdikleri sivilce ilaçları mahvetti yüzümü yoktu önceden neymiş efendim sivilce kuscakmış ilk sonra geçcekmiş palavraa sivilcelerin geçtiği izlerle uğraşıyorum şuan . Allah bizi doktorların eline düşürmesin .

o kisiye göre değişir belki sizde ilac yanetki yapms olabilir
ama ben sahsen ağzıma cips atsam o gün sivilce cıkar
kızartma yesem fast food tüketsem hemen cıkar ! ama yemediğim zaman daha sağlıklı ürünlerle beslendiğim zaman yüzüm gayt güzel oluyor
kisiye göre değişiklk arz edebilr ama genelde etkiler.sizinkisi istisna bir drum olabilr

sivilce cilt tipiyle alakalı birşey, yağlı cilde sahipse insan sivilcesi de vardır çoğunlukla. ama besinlerin de etkilediği bir gerçek, zaten sivilce sorunu olan hem yağlı yağlı cipsleri, fast food ürünlerini de yerse iyice coşar sivilceleri. bu nedenle cilt temizliği, sivilce tedavisi kadar besinlere de dikkat etmek şart.

Bence de yiyeceklerle alakalı bu sivilce...
Ne kadar bazı kişiler yiyeceklerle alakası yok desede etkiliyor...
Yağlı fazla tüketmemek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…