Gıda intoleransı

schwarz

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
28
1
Arkadaşlar, gıda intoleransı teşhisi konan var mı aranızda? Ben ImuPro300 testini yaptırdım, test yapılan 270 gıdadan yaklaşık 100 tane yiyebildiğim gıda var. Bu diyete uymama rağmen şikayetlerim devam ediyor.benneyaptımki Sizde iyileşme oldu mu? Şikayetleriniz ne zaman azaldı? Vitamin desteği kullanıyor musunuz? Doktorlar daha önce benim gibi bir vaka ile karşılaşmamışlar.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların desteğine ihtiyaç duyuyorum..Lütfen yardım edin.. :a015:

Merhaba,
Bu konuyla ilgili bir yazı okudum ve burda görünce yazmak istedim..Mesajınız eski ama.. umarım şimdi iyisinizdir.. ImuPro300 hakkında deneyimi bilgiasi olan var mı, çok merak ettim

Imu pro300 nedir bilemiyorum fakat ben de gida intoleransi testi yaptirdim istanbul'da.acikcasi merakimdan yaptirmistim ama sonuclarindan cok memnun oldum.ben zayif yapili birisiyimdir fakat bir donem hizla kilo almaya basladim fazla yemedigim halde,birde cok yorgun hissediyordum kendimi.bu belirtileri ben besin intoleransina baglamamistim,fakat sonuclari gorup uyguladiktan sonra aninda kilolar ve yorgunluk bitti! megerse benim o donem her sabah c vitamini aliyim diye bardak olusu ictigim taze portakal sulariymis sebep:)ben de iyi birsey yapiyorum zannediyordum...vitamin kullanmiyorum cunku diger c vitainini bol iceren meyvelerden yiyorum. isterseniz size bu testi yaptirdigim yeri onerebilirim (yani reklam olmazsa tabii:)

Merhaba melody, ilgilendiğin için teşekkür ederim.. Artık iyiyim, bahsettiğim rejimi ne yazıkki yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ama şimdi toparladım.. birçok şeye olan alerjim geçti. sinemality gibi erkenden farkedebilmiş olsaydım sanırım bu kadar zor olmayacaktı benim için.. hala tam olarak sağlığıma kavuşamamış olsam da çok daha iyiyim, ve iyileşmeye devam ediyorum...
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Imupro300 testini yaptırmayı düşünüyorum ve bunun için uygun olan yerleri ve fiyatlarını araştırıyorum kimi yerler buna benzer testler için 900 TL civarı istenirken Imupro testinin fiyatları 200 ile 600 arası değişiyor bakılacak olan gıda miktarıda tabii ki önemli ama neden bukadar fark var açıkçası merak ettim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Birde bu siteyi buldum imuPro Gıda Duyarlılığı & Alerji Testi | Gıda Duyarlılığı & Besin İntoleransı galiba bu testi yapan asıl site sizce burda yaptırsam faydası olur mu?

"schwarz " iyi olduğunuza sevindim.
Geçenlerde bir fırsat sitesinde bayağı uygun fiyatlı bu testten bahsetti ama hem incelemeye zamanım yoktu hem de güvenmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…