• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıda Intolerans testi yaptıranlar varmı ? Deneyimleriniz nedir ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Merhaba,

yakın çevremde gıda intolerans tetsi yaptıranlar oldu ve olumlu sonuçlar aldıklarını söylüyorlar. Bu testi aramızda yaptırıp , zayıflayan ve kendini daha iyi hisseden varmı ?

Deneyimleriniz nedir ? Ben de yaptırdım, sonuçları bekliyorum, uygulamaya başlayacağım. Birlikte paylaşım yapalım.

Ben bugün yaptırdım fakat kan almadan iki tane demir gibi bişey verdiler elime onları tuttum neyse sonuçları 1 hafta sonra göndereceklermiş fakat şuna takıldım gıda intolerans testi bittikten sonra kadın isterseniz bi ilaç hazırlayıp dil altında belleterek vücudunuzdaki fazla altın ve diğer katılardan kurtulabilirsiniz dedi fakat bu testten daha pahalı 450TL miş çok sinirim bozuldu bi test için 260 TL ödedm zaten yetmezmiş gibi birde 450 TL istediler çok enteresan bir durum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu veya vercekleri şeyin içeriğinde ne var yada vücuttaki bu altın gibi katıları nasıl atabiliriz?yardımlarınızı rica ederim..

york test daha farkli galiba, orda kan alip ingilteredeki bir laba gonderiyolarmis. ama bu tip testlerde genelde o gunlerde cokca tukettigin gidalara intolerans cikiyormus, yani cokca guvenilir degillermis.

Ama ben su sehirfirsati sitesinde satilan kuponlardan aldim, bonus param vardi, bana bedavaya geldi, ama kuponumu oraya harcadigim icin uzuldum. cok sacma geldi.
Elinizin bir yerine elektrik uyguluyorlar. Mantigi
Vucuttaki akupunktur noktalarina, yiyeceklerle ayni frekansta enerjiler gonderiyolarmis. Eger yiyecege vucudun tepki gosteriyorsa onu gonderdigi frekanslardan anliyolarmis.

Vala ben de tavukla kirmizi biber cikti. Bana dediki siz diyette oldugunuzdan vucut bir seye tepki vermiyor dedi. vucudumda alerjen birikmesi yokmus. tavuku cokca yiyorum gercekten, ama ne zaamn yesem kilo veriyorum, halbuki onlarin tezi bunlarin kilo vermeye engel olan gidalar yonunde olduguydu.

Zaten ayni sekilde bedava kupon diye anneme biorezonansla sigara biraktirma almistim, ayni mantiga dayaniyolarmis, annemde de hic bir etki olmadi, bosuna kupon harcamis oldum.

Ben bugün yaptırdım fakat kan almadan iki tane demir gibi bişey verdiler elime onları tuttum neyse sonuçları 1 hafta sonra göndereceklermiş fakat şuna takıldım gıda intolerans testi bittikten sonra kadın isterseniz bi ilaç hazırlayıp dil altında belleterek vücudunuzdaki fazla altın ve diğer katılardan kurtulabilirsiniz dedi fakat bu testten daha pahalı 450TL miş çok sinirim bozuldu bi test için 260 TL ödedm zaten yetmezmiş gibi birde 450 TL istediler çok enteresan bir durum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu veya vercekleri şeyin içeriğinde ne var yada vücuttaki bu altın gibi katıları nasıl atabiliriz?yardımlarınızı rica ederim..

vucutta altin nerden olsunki, onun icin vucuda girmesi lazim once, eger yuszuklerinizi emmek gibi bir aliskanliginiz yoksa vucutta altin olmaz:)

Ayrica altin yiyecek olarakta tuketilen bir sey pekin ordeginin ustune falan serpiliyor, inert bi metal oldugundan bir seye zaari yok, dogu ulkelerinde faydasi olduguna inaniliyor.
24 ayar altından yemek - Posta

Bana cok yalan geldi.

Bende yaptırdım ünlü testten yıllar önce 750 tl verdim.Amacım ne yapsam kilo veremiyordum gıda intölarınsana göre diyet yapmaktı.Parama yazık oldu hiç alakasız şeyler çıktı.Yumurta ,süt,kaju ve sarımsak.Oysa ben kendim bile vücudumun verdiği tepkiye göre buğday unu bekliyordum yada maya.Çünkü hamilelikten kalma ne zaman buğday unundan bişey yesem vücudum ödem yapıyor.Ekmek bile yiyemiyorum.Ne hikmetse kendi kendime bulduğum şeyi ünlü test markası bulamadı.Sadece bulunan süt yumurta yı yememek değil mesele bir dosya göndermişler onlardan yapılan katkı maddeleri katılmış gıdalarda yasak.Yani sadece ot yiyecekmişim.Birde test sonucu diyetisyen görüşmesi var bir seans ücretsiz dediler.Gittim birde evden çok uzak bekliyorum kiloma baksın makinaya soksun vücud yağı suyu ölçsün.Bana dosyada yazanları söyledi e dedim bakmıyacakmısınız vücudumda ne kadar yağ var ne var. Demezmi eğer sürekli gelmeyi kabul edersem bakacakmış liste hazırlayacakmış.Bende kızdım dosyada yazanları söylemek içinmi çağırdınız.Bu nasıl diyetisyen görüşmesi.Elimde önceden yaptırdığım kan testlerinide götürmüşüm saf gibi hiç bakmadı.Sürekli gelmeyeceksem uğraşamazmış.Bende insanları diyetisyen görüşmesi diye kandırmayın o zaman dedim.
Velasılın palavra bende sadece ot yiyen zaten zayıflar .Yok teste göre zayıfladı diyorlar.Asıl sorunu çözmeden ot yesen fayda etmiyor ki benim zaten yemekle hiç aram yok.Meğer bende Reaktif hipoglisemi varmış ondan yemediğim halde kilo veremiyor üstünede kilo almaya devam ediyormuşum.Şimdi onu tedavi ettiriyorum süt yumurta ve bunlardan yapılan hiç bişeyi hayatımdan çıkarmadım sadece kendimde vücudumun verdiği tepkiden anlıyarak buğday ununa dikkat ediyorum.10 kilo verdim.4 ay gibi bir sürede. daha 14 kilo vermek istiyorum.geçen sene bu zamanlara kıyaslarsam 14 kilo vermişim.Şu an 63 kiloyum 50 olmak istiyorum.

Evet arkadaşlar maaşımın büyük kısmını yatırarak Cambridge testi yaptırmaya kalktım. Kronik rahatsızlıklarımdan dolayı bir umut işte.Yoksa zayıflama filan değil. Neyse kiti kullanamıyorum. İğneyle parmak ucunda delik açtım ve tüpü dolduramadım. Halbuki masaj da yaptım ama kan basıncım çok düşük galiba.

Yardım istemek için firmayı aradım (Nautilus sağlık) ve "bilgim yok, sanki yetersiz gibi bu miktar" dediler. Annem de yaptırma kızım paran boşa gider demişti öyle olacak herhalde. Keşke onu dinleseydim. Müşteri temsilcileri niye bu kadar lakayt. Bilgin yoksa orada neden oturuyorsun diye sormazlar mı insana

Back
X