Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk gg den çıt çıt alanlar

sukatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
457
0
96
40
Afyon
arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var lütfen yardım edin..
çıtçıt almak istiyorum netten
gg yi önerirmisiniz?

bende bugün bakıcam çıt çıt ama bana sorarsan git görerek al netten renk uymayabilir...

ay msjım çıkmamış
cvbın için tşk canım bende görerek almak istiyorum ama yaşadığım şehir küçük
satıldığını sanmıyorum

o zaman uzunsaçlar.com doğru seçim kaliteli olduğunu duydum saçların..saçın ne renk?

uzunsaçlar.com dan siparişimi verdim kızlar
inşallah umduğpum gibi gelir
45 cm 5 parça aldım

Arkadaşlar,uzunsaclar.com da çıtlara baktımda,kullanım süresi 3 yıl vermişler CADIARZU sonra ne oluyor kikafamçokkarıştı

eyvahedigeldismile ya bende çıt çıt almak istiyorum gg den güvenebilir miyim gerçek saç mı aralarda kısa saç var mı renk olarak da birebir istediğin mi geliyo yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar acil yardım banada.bu uzun saç.coma güvenebilirmiyiz nasıl alınan saçlar memnun kaldınızmı?
bide benim saçlar çene hizamda 5 parça yetermi acaba.. bilmiyorumkismile

ben bütün çıtçıtlarımı gg den aldım bir kullanıcı var zedef adı ve saçları mükemmellll . hç kırık kısa saç yok aralarında ben çojk memnun kaldım boyadım maşa yaptım kullanımıda çok kolay . çıtçıtlarıda kaliteli . hemde çok güvenilir bir site renkleride tutuyor ve zedef hanım çok anlayışlı bir bayan her sorunuza sıkılmadan yanıt veriyor .

msj gönderen arkadaşlar özel msj gönderemiyroum :)buradan cevaplayım:) kuaförmehmet diye bir satıcıdan aldım ben de ,kuaförüm çok beğendi memnunum :)

kızlar bende aldım ggden orjinal saç çıtçıt kaç kere bi kaç arkadaşımada aldık çok güzel walla çok orjinal duruyor saçlarınız çok kısa değilseeeeee ben kumral aldım karamele boyadım harikalar walla

kızlar pazar günü sözüm var.perşembe çıt çıt alcaz.ankarada oturuyorum.kızılayda falan bildiğiniz iyi bi yer var mı?çook acil

Back