Herkese iyi geceler dilerim ve hemen konuya giriyorum. Bilenler vardir 5 aydir kv kaynim esim ve ben bizim evde yasiyoruz. Somestr tatili dolayisi ile ben ailemin yanina geldim, esim de annesi ve kardesiyle istanbula yakin bir ile gitti. Anneannesi var orda esimin. Zaten 5 aydir ozel hayatimiz kalmadi, tatilde de tamamen ayri kaldik. Bana soz vermisti yazin senle istanbula gitcez fenerin macina gitcez diye soz vermisti. Simdi yarin esim istanbula gidecek kardesiyle gunubirlik ve fenerin maci var. Icime oyle oturdu ki kadikoye gidip bensiz mac izlemesi. Hatta oralara beni birakip gitmesi. Gitmesine izin vermedim ama gitti. Napayim ev kapali soğuk nasil isitalim felan dedi. Neyse ona tamam dedim. Ama maca gitmesini asla istemiyorum. Ya niye gitmeyeyim gezmeye geldim ben buraya diyor iyice cildiriyorum. Bu arada maca gidecegini soylemedi bana. Yarin istanbula gidecegini bildigim icin az once netten baktim fenerin maci varmis. Kesin maca da gidecek kesin. Hanimlar cok mu abartiyorum. Yoksa icimin acisindan neye saracagimi mi bilemiyorum? Kendimi 2. Planda hissettigimden mi herseyi kuruntu yapiyorum? Sizce bu ciddi bir sorun mu? Degilse bile ben çok ciddiye aliyorum cok doldum aglayacagim nerdeyse. Su konu da beni cok etkiliyor olabilir. Evlenmeden once esimin instagrami fenerli kiz doluydu. Bazilari acik sacik foto da paylasirdi. Bazilariyla sohbeti de vardi. Ben buna sert cikmistim hesabi kapatti artik oyle seyler yapmiyor ama bazen hatirlar sinirlenirim