- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ha beyninin uyuşuk oldugunu kabul ediyon yani![]()
Cikemezsin.ki booo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ayrandan uyuşan beyin elhamdülillah benim beyinsenle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ayrandan uyuşan beyin yapmışlar yetişin gonşularrrrrayrandan uyuşan beyin elhamdülillah benim beyin![]()
Olsun.. sen yap yinede. .konuya yorum yapmaya gelmiştim ama çocuklar hala uykuya gitmemiş, gittikten sonra konuya yorum Yaparız artık.
Sorma. . En azindan "şu an icin" hakaret vs yok. Böyle didisip gidiyoruzbanlar kalkınca burası ne komik oldu böyle ya![]()
hakaretci arkadaslar dun akşam banlandılar yoklar bu bolumde banlanma kalktı ama hala banlanmayı beceriyolarOlsun.. sen yap yinede. .
Sorma. . En azindan "şu an icin" hakaret vs yok. Böyle didisip gidiyoruz![]()
hakaretci arkadaslar dun akşam banlandılar yoklar bu bolumde banlanma kalktı ama hala banlanmayı beceriyolar![]()
Troll Avcısı.
Çocuklar biraz ortalığı dağıttılar oynayacağız diye.anem bir süre Vanessa Hudgens konuma içerik ekleyeyim diye konumdan ayrıldım nolmuş ya burada:)
toplayın valla. çok karışmış ortalık:)Çocuklar biraz ortalığı dağıttılar oynayacağız diye.
Ama toplarız Endişe etme sen.![]()