- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ha beyninin uyuşuk oldugunu kabul ediyon yani
Cikemezsin.ki booo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ayrandan uyuşan beyin elhamdülillah benim beyinsenle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarını
ayrandan uyuşan beyin yapmışlar yetişin gonşularrrrrayrandan uyuşan beyin elhamdülillah benim beyin
Olsun.. sen yap yinede. .konuya yorum yapmaya gelmiştim ama çocuklar hala uykuya gitmemiş, gittikten sonra konuya yorum Yaparız artık.
Sorma. . En azindan "şu an icin" hakaret vs yok. Böyle didisip gidiyoruzbanlar kalkınca burası ne komik oldu böyle ya
hakaretci arkadaslar dun akşam banlandılar yoklar bu bolumde banlanma kalktı ama hala banlanmayı beceriyolarOlsun.. sen yap yinede. .
Sorma. . En azindan "şu an icin" hakaret vs yok. Böyle didisip gidiyoruz
hakaretci arkadaslar dun akşam banlandılar yoklar bu bolumde banlanma kalktı ama hala banlanmayı beceriyolar
tolin : Son Troll BükücüTroll Avcısı.
Çocuklar biraz ortalığı dağıttılar oynayacağız diye.anem bir süre Vanessa Hudgens konuma içerik ekleyeyim diye konumdan ayrıldım nolmuş ya burada:)
toplayın valla. çok karışmış ortalık:)Çocuklar biraz ortalığı dağıttılar oynayacağız diye.
Ama toplarız Endişe etme sen.