- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii
vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorumTrol cekici misin tolin len .d
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorum
ayran kokusunu alan geliyorvayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii
mikseride unutmaTroll Avcısı.
az için len biraz gerci az yada cok sizin kafalar hep gidikayran kokusunu alan geliyor
İşte ne öğrendiysek sizden nacizaneKızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorum
içine taze nane atınca beyin uyuşuyo helal gıdadan biliyon mu bida gelmiyoaz için len biraz gerci az yada cok sizin kafalar hep gidik
vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii
Troll Avcısı.
Kızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum
Bizden derken canım siz biz olaylarını hiç sevmedim sevmemdeİşte ne öğrendiysek sizden nacizane
Kızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarınıBana bulasma bak cariyw avliyorum su anda gorusuruzgene senden ondeyim @
ha beyninin uyuşuk oldugunu kabul ediyon yaniiçine taze nane atınca beyin uyuşuyo helal gıdadan biliyon mu bida gelmiyo
doğru çoçuklarda ayran içer siz büyükler dışarı :)Burası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı
Burası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı
banlar kalkınca burası ne komik oldu böyle yaBurası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı