- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii![]()
vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii![]()
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorumTrol cekici misin tolin len .d
Olmuyo ama böyle...hep geride hep geride...içinizde yok napsak olmuyo...anca takip yapabiliyorsunuz...
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorum![]()
ayran kokusunu alan geliyorvayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii![]()
mikseride unutmaTroll Avcısı.
az için len biraz gerci az yada cok sizin kafalar hep gidikayran kokusunu alan geliyor![]()
İşte ne öğrendiysek sizden nacizaneKızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum![]()
troller beni çekiyo cimcime napayım sizsiz yapamıyorum![]()
içine taze nane atınca beyin uyuşuyo helal gıdadan biliyon mu bida gelmiyoaz için len biraz gerci az yada cok sizin kafalar hep gidik![]()
vayyyy bende diyorum otekı konular sakinleşti nereye gitti bu troller demek burdasınız ha sizi siziiii![]()
Troll Avcısı.
Kızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum![]()
Bizden derken canımİşte ne öğrendiysek sizden nacizane![]()
Kızlar topiği kapatmışsınız bakıyorum![]()
senle bi ara konusalım burda olanları ozelde cekıcem kulaklarınıBana bulasmabak cariyw avliyorum su anda gorusuruz
gene senden ondeyim
@
ha beyninin uyuşuk oldugunu kabul ediyon yaniiçine taze nane atınca beyin uyuşuyo helal gıdadan biliyon mu bida gelmiyo![]()
doğru çoçuklarda ayran içer siz büyükler dışarı :)Burası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı![]()
Burası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı![]()
banlar kalkınca burası ne komik oldu böyle yaBurası 0-3 yaş oyun grubu .. Hadi benide alın çıkın dışarı![]()