Bunun nedeni olarak Halka, Ankara Garı’nda yaşanan olaylarda kimi/hangi grubu sorumlu tuttuğu sorulduğunda PKK’nın, HDP’nin, PYD’nin ve IŞİD’in yaptığı yönünde nedenler sıralanmıştı
Nerde varmış ekonomik sıkıntı yahu? Millet 5 er 5 er ayakkabı alıyor...bu refah hangi ülkede var :)
Açtırma benim ağzımıOyle deme apranxx iphone 6 plus kullanip askeri ücretle gecinemeyen vatandaslarmz var cok aci
onlar kredi kartıyla alınıyor cnm kartı da mısırdaki dedeleri ödüyor yaOyle deme apranxx iphone 6 plus kullanip askeri ücretle gecinemeyen vatandaslarmz var cok aci
Açtırma benim ağzımı
Gidip erzak alacağına, millete hava olsun diye ayfonlar 5 çift ayakkabılar alırsan enayi gibi sonra "devlet bize bahmiirr"
Dersin....
Tutumsuz müsrif kadınların yüzünden yetişemiyor bu kocalar
onlar kredi kartıyla alınıyor cnm kartı da mısırdaki dedeleri ödüyor ya
Virgülü unutmuşum bacım :)Kiz iphone 5 in modasi gecti bilmin mi
Milletimiz uclarda yasamayi seviyor malum
Virgülü unutmuşum bacım :)
Ayfon, 5 çift ayakkabı
Gece bu saatlerde bi kal geliyo bana
Mısırda değil onların dedeleri e li me li bi ülkede unuttum şimdi adınıonlar kredi kartıyla alınıyor cnm kartı da mısırdaki dedeleri ödüyor ya
Mısırda değil onların dedeleri e li me li bi ülkede unuttum şimdi adını
Emerika olamaz di mi
bir harf sayfalarca geyik eder gülüm şairlere ilham verme .)Of lutfen yazilara dikkat edelim malum (herkez!)takintili
he ötekininki kaçmamış orda okuyomuş normal uçakla gitti zaar.Kiz unuttun mu bilal italya'ya kacirdi yaoradan alip ayakkabi bize gndercek . Yada havale yapacak paraciklari
bir harf sayfalarca geyik eder gülüm şairlere ilham verme .)
Severim bilal kardeşi...ayakkabıyı da severim...olur bence bu işKiz unuttun mu bilal italya'ya kacirdi yaoradan alip ayakkabi bize gndercek . Yada havale yapacak paraciklari
he ötekininki kaçmamış orda okuyomuş normal uçakla gitti zaar.
bilal ne diyi kaçarak gittiki : p
Severim bilal kardeşi...ayakkabıyı da severim...olur bence bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?