- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
afiyet olsun yediklerim yag olarak sana dönsünsen de bir daha uzun uzun resim paylasırsan bende seni kiblicem az kaldı
domates peynir zeytin salatalık ne bulduysam ekmek arası yapıp yedim bu saatte
Seviyorsun işte itiraf et , bastırma duygularını . Sizin topik canlansın yine donlarımla gelirim görürsün
Eneeem balım gelmiş, gel senden alayım hıncımı çok sinirlendim:84:
Seviyorum muhabbetini donlarınıbizim topik ben bıraktım buraya geldim öldü bide laf işittim niye buradayım oraya yazmıyorum diye memleketi kurtaracağım borumu ben gidip gelene kadar biter inşallah cami ve parka işediler olayı direk geyik başlığına ve estetik başlıklarına yazmayı istiyorum
Kiyamammmmmm
Kocana savas acarim bak
Sizin topiği canlandıracağım sen hiiiiiiiiö merak etmebomba düşer topiğe
Eeeee kızlar epey stres attınız, gördünüz mü aranızda fikir ayrılığı kalmadı börekler sarmalar olunca
Kara vicdanlılar her dakika kavga ediyorsunuz bir aydır tek öğünle yaşama mücadelesi veriyorum sizin yüzünüzden
Seviyorum muhabbetini donlarınıbizim topik ben bıraktım buraya geldim öldü bide laf işittim niye buradayım oraya yazmıyorum diye memleketi kurtaracağım borumu ben gidip gelene kadar biter inşallah cami ve parka işediler olayı direk geyik başlığına ve estetik başlıklarına yazmayı istiyorum
Sizin topiği canlandıracağım sen hiiiiiiiiç merak etmebomba düşer topiğe
Eeeee kızlar epey stres attınız, gördünüz mü aranızda fikir ayrılığı kalmadı börekler sarmalar olunca
Kara vicdanlılar her dakika kavga ediyorsunuz bir aydır tek öğünle yaşama mücadelesi veriyorum sizin yüzünüzden
Sizin topiği canlandıracağım sen hiiiiiiiiç merak etmebomba düşer topiğe
estetik başlıklarına arada benim takılmam lazım göğüs estetiği olmayı istiyorumda :)
O arkadaslari ile sofrada vatan kurtariyordur su an muhtemelen
Ben de agzim 5 metre acik johnny cigime bakiyorum
zeynep bak bu estetik konusunda acayip uzmanlaştımmeme dikleştirme,küçültme,silikon hepsini yapabilirim o kadar yani sana maliyetine yaparım ben bu işi
benimkiler kücülücek canım bana en son ne olur ??? :))))Zeynep bak bu estetik konusunda acayip uzmanlaştımmeme dikleştirme,küçültme,silikon hepsini yapabilirim o kadar yani sana maliyetine yaparım ben bu işi
Jelesec korkutma benı
canım ya birde saclarım cok dökülüyor onunla ilgili hangi topiğe bakıyım ??? :44: :44:
Sen izledin mi bunu peki? Cok mu guzel? Of ya ben data hatti ile baglaniyorum, kotali bu ya...
La havle vela kuvvete anladın sen onu:18::18::18:bomba derken :44:
Zeynep bak bu estetik konusunda acayip uzmanlaştımmeme dikleştirme,küçültme,silikon hepsini yapabilirim o kadar yani sana maliyetine yaparım ben bu işi
canım ya birde saclarım cok dökülüyor onunla ilgili hangi topiğe bakıyım ??? :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?