• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
besiktasta zor durumda olanları motorla alıyorlar. bu numarayı arayın : 0212 266 77 43

Gizem Abacı Latif Sokak Akaretler acil doktor, kalp krizi vakası

Eğer benim istediğim olmazsa yakarım hakkımdır.......

Yıkarım hakkımdır.............

Akp bana eziyet ediyorsa ortalığı ateşe verip kamu malına zarar veririm hakkımdır.............

Başkasına zarar vermeye o sokaklardaki kimsenin hakkı yoktur............

Vicdan kültürü lazım...............

Yıktığınız yerler akp nin degil bütün milletindir.............

Merhaba

"Benim isteğim olmazsa yakarım hakkımdır"

"Yıkarım hakkımdır"

"Ortalığı ateşe verip kamu malına zarar veririm hakkımdır" diyenler veya bunu savunanlar mı var?

Yılmaz Özdil-Bekir Coşkun-Ümit Zileli ( Cesaret 3'lüsü )
COK ÖNEMLi!!!!!

"eylem yerinde olan arkadaslara bi zahmet ulastiralim: "üzerinde "CS" yerine "CR" yazan
gaz kapsüllerine rastlarsaniz eger, mümkünse bunlari saklayin veya yapabilirseniz resimlerini cekin. bu görsel belgeler daha sonra, tayyip'in uluslararasi antlasmalarla yasaklanmis kimyasal gazlari kullandiginin bir belgesi olarak kullanilacaktir."

bence ortalığı karıştıranlar uyusa bütün karışık hatlar çözülcak............

Benim uyumamaın kimseye zararı yok gördüğün üzere...........

Su kadar yaralı var diye bülten yayınlayacağınıza niye taşkınlık çıkaranlarıda aynı zamnda sakin olmaya davet etmiyorsunuz...............

twitter hesabınız varmı varsa bakın sanatcılar eyleme katılanlar zaten bunu yapıyor

peki o zamn hala neden devam ediyor bu durum sokalarda...........

nesin sen kimsin arkadaşım ne yapmaya çalışıyosun 4 gündür avaz avaz yayın yapıyoruz zarar vermeyin diye bu mu derdin gerçekten komik olma git uyu hadi ne dediğin belli değil senin bu sana yazacağım ilk ve son yazı ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR UNUTMA VE NEDENSE İLİKLERİME KADAR ONUN VARLIĞINI HİSSEDEREK YARALI ARKADAŞLARIMA ŞİFA OLDUM AZICIK MÜSLÜMANSAN MADEM GİT YARDIM ET TAHRİK ETME MİLLETİ!

akp gençlik kolları satırlarla saldırıyor polis üniforması giydirilenlerde var avmlere girmeyin cafelere girmeyin !!!

En sonunda silahlandıracaklar haklı da:50:

akaretlerde doktor sinan. tıbbi malzemesi mevcut.

0 536 421 6238

​Ankara...
Kızılayda durumlar vahim akp gençliği polisle bir olup gözaltına almakla kalmıyor zincirlerle döverek işkence ediyor .izmir cad. Yüksel cad. tehlikeli !

...................................................................

Su kadar yaralı var diye bülten yayınlayacağınıza niye taşkınlık çıkaranlarıda aynı zamnda sakin olmaya davet etmiyorsunuz...............

ben senin için söylemiştim...yazılanlara verdiğin cevaptan ötürü bende öyle bir kanı uyandı.......herkes bir şekilde yazdıklarına karşı kendi meramını anlattı....ama sen bozuk plak gibisin

arkadaşlar direniş alanlarına evleriniz yakınsa yardım edin lütfen.
neleri ihtiyaçları olduğunu düşünüyorsanız koyun bir köşeye ve sonra duyurun hiç değilse.
ordakiler aç, ordakiler bizim için oradalar

Yılmaz Özdil-Bekir Coşkun-Ümit Zileli ( Cesaret 3'lüsü )
COK ÖNEMLi!!!!!

"eylem yerinde olan arkadaslara bi zahmet ulastiralim: "üzerinde "CS" yerine "CR" yazan
gaz kapsüllerine rastlarsaniz eger, mümkünse bunlari saklayin veya yapabilirseniz resimlerini cekin. bu görsel belgeler daha sonra, tayyip'in uluslararasi antlasmalarla yasaklanmis kimyasal gazlari kullandiginin bir belgesi olarak kullanilacaktir."

,hı hı. bırakalım yardım almasınlar. ölsünler öylemi.
:ssz::ssz::ssz:

Kızlar sizce yarın ve sonraki gün ne olacak? iş başı yarın.. umarım bu gece daha fazla kimseye zarar gelmeden atlatılır. direnişin de kırılmaması için işe gitmeme eylemi yapılır mı acaba :44:

Bu fotoğraf herşeyi anlatıyor bence. O kadar anlamlı ki.
Artık analar ağlamasın, canlar yanmasın yeter !!

$576589_10151681019688834_1955247922_n.webp

Sayın bayan,

"Siz 200 kişi toplayın ben 20000...." denildiğinde bu ne anlama geliyor acaba? Açık tehdit gibi geldi sanki bana..

"döveriz haaa" olabilir mi? Bu Şiddet değil mi?? Siz kimi savunuyorsunuz. Açık olun ürkmeyin fikrinizi sokaktaki insanlar kadar cesurca savunun lütfen..

[sıze=3]nesin sen kimsin arkadaşım ne yapmaya çalışıyosun 4 gündür avaz avaz yayın yapıyoruz zarar vermeyin diye bu mu derdin gerçekten komik olma git uyu hadi ne dediğin belli değil senin bu sana yazacağım ilk ve son yazı allah doğrunun yanındadır unutma ve nedense iliklerime kadar onun varlığını hissederek yaralı arkadaşlarıma şifa oldum azıcık müslümansan madem git yardım et tahrik etme milleti![/sıze]

sence yakmaya hakları yok yapmasınlar demek mi tahriktir..................

Yoksa deminden beri bir sürü yalan haberi formda yazmak mı..............

mone ilk defa hemfikirim seninle!!!!!
yakilan yerlet akp nin degil tum milletin GEZI PARKI AKP NIN DEGIL TUM MILLETIN DIR.BUNU AKP DE ANLASAYDI KESKE KENDI CIKARI ICIN DEGIL HALKI ICIN KARARLAR VERSEDE BUTUN BUNLAR OLMASA BIZ HAKKIMIZI HER TURLU SAVUNURUZ AMA KENDISI KACMAYI TERCIH ETTI SUSMAKTA KABUL ETMEKTIR ODA BILIYOR T.C. AKP NIN DEGIL TUM MILLETINDIR....

aaaa yeter beee! herkesin canı burnunda seninle mi uqraşacaz burda.
rahatsız mısın nesin?
koca kafalı yaaaa...
bık bık bık bıkkk edip duruyorsun saatlerdir.
uyuma nöbet bekle sen başkanın gitti arkasından aqıt yak denqesiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X