Gezerek ev arayacağım,çok acil lazım,çok üzülüyorum

Şu hayatta en sevmediğim şey kendimi acındirmaktir.
Mesela ben suanki halimi,acı cekerken gülümseyen birine benzetiyorum.
Çok zor bir durumdayım,en yakınlarım beni yalniz bıraktı
Hiç ummadığım iki kişi destek oldu ama yetmiyor malesef.

Çünkü ev bulmak zorundayım.
İki çocuğum ve ben,en fazla 5 bin kiraya yetecek gelirim var,o da kendimi ve bana destek olan kişinin verdiği paralarla, çocukların babası bu kişi.
Bir şekilde (olayı anlatmak istemiyorum hem uzun hem beni com yıpratıyor konuşmam)evimden çıktım,eşyalarım şuan Bursa'da bı yerde ve ordan da almam lazım.
Kaymakamlik yardimlarini da düşünüp Osmangazi ilçesinde ev arıyorum.sirf yerinde bulmak için aparta para verdim bes günlük,o sürede bulamazsam camide mi yatarız diye düşünmeye başladım,ya da her gece terminale mi gitsem yolcu gibi dahi düşündüm.
Kendimi dünyada fazlalikmisim gibi hissediyorum.cok ciddiyim.
Ev bulsan kiraci begenmiyorlar.
Memur ya da aile olacak demiş birisi,ben memur değilim ama aileyim dedim,ayrıldım diye bekarmisim,iyide ben iki çocukla aile değilsem neyim dedim,ben iki çocukla hovardalik peşinde mi kosucam,bekarmisim ben.
Kira için emekli aylığini soyleyince bile burun kıvıran var.
İki çocuğum yüzünden de bugün uygun fiyatlı eve bakamadım bile,komşuları ses istemiyormus.
Ben zaten eskisi gibi eşim şehir dışında çalışıyor diyicem,dul kadinlara da ev vermiyorlar çocukları olmasına rağmen.
Ben ne yapayım iki çocukla,üstelik onları da peşimden sürüklemek zorundayım,ailem hem başka.sehirde hem yardım etmiyorlar,başının çaresine bak diyorlar halleriyle.
Yarın gezerek ev ariycam, merhametli insanlar kaldı mı merak ediyorum.ben 6ayri evde oturdum,hiç kira vermedigim olmadı,hala ev sahiplerinin hepsi bende hayırlıdır,hep iyi insanlardı,şimdi de iyi bir insan çiksa karşıma,çocuklar uyudu,ben artık ağlayabiliyorum,çünkü çaresizlik çok kötüymüş,burda evi olup beğenmeyenleri de aynı yaşlı gözlerle okudum bugün,herkesin derdi kendine büyük
Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar, dediğiniz fiyatta kiraları ancak merinos, soğanlı, gaziakdemir vs gibi yerlerde bulabilirsiniz bursada. Oralarda müstakil evler var 5000'den fazla isteyemezler. Anneannemlerin kiracısı bile 2000'den az oturuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Neden illa Osmangazi? Sadece kira yardımı var diye mi yoksa başka bir sebebi var mı? Bursa’nın daha uygun fiyatlı ilçeleri de var o yüzden dedim. Çok üzüldüm, keşke bir evim olsa da açabilsem size. Allah yardımcınız olsun. 😞

Nasıl anne baba bunlar ya size acımıyorlar hadi o cocuklara acırsın. İnşallah güzel bir ev bulup düzeninizi kurarsınız:(

Ah ah büyük konusmak isfemem de benimde cocugum var. Böyle bişey basıma gelse naparım diyorum .. hah. Kğtahyanın gediz ilçesi.... tertemiz oralı degilim ama okudum orda sonra online bir iş yapıgorum diye 2 sene daha kaldım 5 sene kaldım kapımı kitlemeyi bile unugurdum ne bir hırsızlık ne vir cnayet ne baska bir olayla birkez bile karsılasmadım duymadım. Kucuk kasaba gibi bir ilçe ama sokakları tertemiz bitane cop bulamazsın avrupa sehirleri gbi ya kucuck ama cok şirin evler cogusu ahsaptan ve ucuz kiralar esyalı evler oluyor ozaman 200 tlydi suan cok cok bin tl falan olmustur. Cok pahalı bir ilöe degil kucuk oldugu için. Ha kucuk ama heryeri yeşillik ve cocuk parkı. Adım attıgın heryer cıcuk parkı. Yürüyerek tüm ilçeyi yarım saatte gezersin. Hersey var. Kafesinden burgercisine pizzacısı pazarı carsısı hastanesi bolca kresi ve cok cok sorjnsuz bir ilçe ya hep hayalim orada yasamak esime diyprum ki emekli olsanda oraya gidşp yasasak gece vakti vile sokaklardatek basıma gezerdim korkmazdım cunku oyle serserisi iti kopugu yok resmen col cocukla yasanacak sakin biryer. Orası kesfedilmesin istiyorum ya hele de suriyeliler tarafından😀 oraya da akın etmesinler diycemde begenmez onlar orayı. sanırım turkiyenn en sakin en temiz ilçelerşnden biri. Ve allah ysatmasın da boşanıyor olsam alır cocugumu oraya yerlesiriö diyorum. Ev sahipleri de cok vicdanlı insanlar ya hiç yemek yapmazdım ev sahibim ha bire gönderirdi bir hataylı olarak acıkcası ege içanadolu yemekleri pek baharatsız salcasız geliyor diye yemezdim ama sag olsun ev sahiplerim yuzunden baya kilo alıyordum. Kız kak git oraya vallah cok seversin. Ya okadr ozledim ki her gece yatmadan bir google earthten sokak sokak gezior evlerimin olduvu yerlere bakıyorum okulumun sokagına falan bakıyorum cok şirin be cocuklarla yasayacak güvenli biyer. Haa oyle karakol falannda yok okadar sorunsuz bir ilçe ki delme çakma bir emniyeti var dersin nenelerimizin bahceli mustakil evleri olur ya aynı ogle emniye binası olay yok bişey yok polise de gerek duymuyorlar zaar. O belediye binasınun onunda park vardı mısırcu teyze var her aksam orda mısırmı alır arkadasımla beledienn parkında otururduk gece eve 12de girerdim. Koy cocugunu ilçeye dön arkanı git hiç aklın kalmaz oyle biyer. Valla ac bak eminim hala ucuzdur birde genelde yaşlı nufusu oldugu için öyl cok sahibinden falan anlamıyolar gidip gezerek bisürü bulursun. Ama işte bursa da olman gerekiyor sanırım illa size ayrı cocuklara ayrı uzuldum. Gözümün onune geldi cocuklarla ordan raya savruluyor gibi callagözlerim doldu cok isterdim size kapı acmak o yuzden öyle hayal veya gercek olur fikrimi soyledim tavsiye ettim bursa dısına cıkacak olursanız diye. Cocuk yasları kac buarada
Kütahya Şaphane li olarak hoşuma gitti yorumunuz
güzel tatlı Gediz imiz :)
her sene memlekete gittiğimde muhakkak giderim

konu sahibi Allah yardımcınız olsun çok üzücü ve zor gerçekten
il değiştirme şansınız varsa Gediz'i düşünebilirsiniz gerçekten

İki çocuğum ve ben,en fazla 5 bin kiraya yetecek gelirim var,o da kendimi ve bana destek olan kişinin verdiği paralarla, çocukların babası bu kişi.
Bir şekilde (olayı anlatmak istemiyorum hem uzun hem beni com yıpratıyor konuşmam)evimden çıktım,eşyalarım şuan Bursa'da bı yerde ve ordan da almam lazım.
Kaymakamlik yardimlarini da düşünüp Osmangazi ilçesinde ev arıyorum.sirf yerinde bulmak için aparta para verdim bes günlük,o sürede bulamazsam camide mi yatarız diye düşünmeye başladım,ya da her gece terminale mi gitsem yolcu gibi dahi düşündüm.
Memur ya da aile olacak demiş birisi,ben memur değilim ama aileyim dedim,ayrıldım diye bekarmisim,iyide ben iki çocukla aile değilsem neyim dedim,ben iki çocukla hovardalik peşinde mi kosucam,bekarmisim ben.
İki çocuğum yüzünden de bugün uygun fiyatlı eve bakamadım bile,komşuları ses istemiyormus.
Ben zaten eskisi gibi eşim şehir dışında çalışıyor diyicem,dul kadinlara da ev vermiyorlar çocukları olmasına rağmen.
Ben ne yapayım iki çocukla,üstelik onları da peşimden sürüklemek zorundayım,ailem hem başka.sehirde hem yardım etmiyorlar,başının çaresine bak diyorlar halleriyle.
Yarın gezerek ev ariycam, merhametli insanlar kaldı mı merak ediyorum.ben 6ayri evde oturdum,hiç kira vermedigim olmadı,hala ev sahiplerinin hepsi bende hayırlıdır,hep iyi insanlardı,şimdi de iyi bir insan çiksa karşıma,çocuklar uyudu,ben artık ağlayabiliyorum,çünkü çaresizlik çok kötüymüş,burda evi olup beğenmeyenleri de aynı yaşlı gözlerle okudum bugün,herkesin derdi kendine büyük
Bulunduğunuz ilin Facebook kadınlar grubuna yazabilirsiniz, ya da kadın STK gruplarına falan..

Hikayede güven zedeleyecek birşey yok inanin,bir suçum,sabikam, karıştigim bir olay yok.birine güvenip eve çıktım umduğum gibi olmadı hiçbirşey çıkmak zorunda kaldım ordan,eşyalar onun evinde ve tehdit ediyor çıkarmazsam,yani başka bir tehlike arzedecek birşey yok,ha ben iyiliği yaparken en ince ayrıntısına kadar didik didik eden,minnet bekleyenden görmek istemem,Rabbim oylesinin iyiliğini zaten nasip etmesin.
Ama şu var kimse bilmeden neden iyilik yapsın ki , biri ihtiyacım var dedi belki suç için kullanacak

Ama şu var kimse bilmeden neden iyilik yapsın ki , biri ihtiyacım var dedi belki suç için kullanacak
Bana kiralık ev lazım sadece...suç muc iki çocukla anlamıyorum ki ben ne demek istediğinizi, benim polislik bir sorunum olmadı hiç hayatımda,ya da illegal bir olayım

Bana kiralık ev lazım sadece...suç muc iki çocukla anlamıyorum ki ben ne demek istediğinizi, benim polislik bir sorunum olmadı hiç hayatımda,ya da illegal bir olayım
Sizin için demedim ki, dediniz ya ayrıntı soran insan iylik yapmasın diye, biri ekstra bir iyilik yapacaksa sorar dedim

Evet çünkü o konuları konuşacak bı durumda değilim,önce ev işi hallolmak zorunda,ne yazıkki anlatamadigim durumlar yüzünden eşyalarımı bir an evvel bulunduğu yerden almam şart .çocuklarım tabiki tek babadan,ben bekarım bı daha evlenmedim.

2 evlilik yaptiginizi yazmistiniz. Gerci konuyla alakasi yok ama🙄
Umarim bulursunuz, merkeze uzak yerlerde kiralar uygun bulabilirsiniz ama onlar da internet ilani vermeyebiliyor.
Gidip gezerek bakmaniz mantikli.

Bi de neden surekli acele sekilde evden cikariliyorsunuz onu anlayamadim bundan once de acil taşinma olayiniz var. Kiracinin tasinmak icin yasal.bir suresi filan oluyor bildigim kadariyla kimse kimseyi paldir kuldur cikartmaz diye dusunuyorum.

Allah yar ve yardimciniz olsun.

Sizin sürekli bir ev sorununuz var galiba. 2 sene önce de eski eşinizin ailesiyle alakali bir eve konma düşünceniz varmış!
Siz yazınca merak edip konu sahibinin eski konularına göz attım. Konu sahibinin bakış açısı erkek eve para getirmeli o getiremiyorsa onun anne ve babasından para talep etmeyi hak görüyor. Kendi çalışmasını uygun bulmuyor ve tercih etmiyor. Büyük konuşmamak adına daha fazla yazmiyorum ama konu sahibi sizin çalışmanız tam da bugünler için lazımdı iste.....

2 evlilik yaptiginizi yazmistiniz. Gerci konuyla alakasi yok ama🙄
Umarim bulursunuz, merkeze uzak yerlerde kiralar uygun bulabilirsiniz ama onlar da internet ilani vermeyebiliyor.
Gidip gezerek bakmaniz mantikli.

Bi de neden surekli acele sekilde evden cikariliyorsunuz onu anlayamadim bundan once de acil taşinma olayiniz var. Kiracinin tasinmak icin yasal.bir suresi filan oluyor bildigim kadariyla kimse kimseyi paldir kuldur cikartmaz diye dusunuyorum.
Size hayatımı mi anlatayim,ben bir evde kiracı değilim,çıktım evim yok.suan,kira eve otururken kimseye bütün hayatimiİ anlatmak ve onaylanmak zorunda değiliz,yanlış mıyım,her önünüze gelene özel hayatinizi mi anlatıyorsunuz.ben 5 evlilik te yapabilirim,bu engel mi biseylere.ozel hayat denen birşey var sınırlarını kimseye astirmam.

Siz yazınca merak edip konu sahibinin eski konularına göz attım. Konu sahibinin bakış açısı erkek eve para getirmeli o getiremiyorsa onun anne ve babasından para talep etmeyi hak görüyor. Kendi çalışmasını uygun bulmuyor ve tercih etmiyor. Büyük konuşmamak adına daha fazla yazmiyorum ama konu sahibi sizin çalışmanız tam da bugünler için lazımdı iste.....
Ben çalışacağım siz musterih olun diye değil ama.evet babası ve kayınvalidem yine destek çıktı,neden rahatsız oldunuz,çocuklarına bakmak zorunda olan kişi babası,fikrim değişmiş değil ama ben bir 6 ay sonra çocuklarımı ve kendimi daha iyi şartlarda yaşatmak için çalışacağım inşallah.evi bulduğum an kira verip gecinebilicegim.insanlari fikirleri ile yargılamak şuan için ne fayda sağlıyor size?????

Merhabalar, dediğiniz fiyatta kiraları ancak merinos, soğanlı, gaziakdemir vs gibi yerlerde bulabilirsiniz bursada. Oralarda müstakil evler var 5000'den fazla isteyemezler. Anneannemlerin kiracısı bile 2000'den az oturuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ve kentsel dönüşüm var şuan bu taraflarda 🥴 çoğu evler yıkılacak kısa bir sürede 🫣

eşiniz , eşinizin ailesinden kimse yok mu çocuklara destek olacak?

Back