Teeeee.nevrestem pinkocanda oylamada resimli olanı geri gelmeli diyor.pinkstrap Röportajı
Beyti Sarma (Kazen'in Sponsorluğunda)
1)Yemek Yarışması size neler kattı?
Olumlu yönde katkıları var, Yapamam dediklerimi yapmaya başladım :) (yufka açmak gibi)
2)Yemek Yapmak size neler hissettriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
Ruh halime göre değişiyor ama çoğunlula mecburiyetten yapıyorum
3)Yemek Yarışmasına Neden Katıldınız?
İddialı buluğum bir tarifim vardı, anlaştığım sevdiğim insanlarla aynı ortamda bulunmaktan zevk aldığım için katıldım
4)Yemek Yarışmasına Kaçıncı kez katılıyorsunuz?
Bununla beraber 4. yarışmam
5)Yemek Yarışmasına katılmaya devam edecek misiniz?Neden?
İlgimi çeken kategori olursa katılmaya devam edicem
6)Aileniz yemek yarışması hakkında ne düşünüyor?
Eşim sadece Yarışmaya katıldığım zamanlarda doyduğunu iddia ediyor, bu yüzden keyfi yerinde. Geri kalan kısmıyla pek ilgilenmiyor.
7)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gayet özenle seçilmiş hediyeler alıyoruz, bunun için de Kazen Bey'e, zevkli seçimleri içinde eşine teşekkür ederiz
8)Oylama sizce nasıl yapılıyor?
Arkadaşa veriliyor doğrudur ama emek veren kazanıyor bu daha önemli bir gerçek..
9)Yeni kategorinin anket ile yapılmasından memnun musunuz?Neden?
Şuan memnun değilim 2 yarışmadır ankette istediğim kategori çıkmıyor
10)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
Editörlerimiz iyi çalışıyor
11)Yarışma için farklı fikirleriniz var mı?Açıklar mısınız?
1 yarışmalık anketi kaldırmalıyız
Oylama da resimli anket geri gelmeli
12)Yemek yarışması röportajlarını beğeniyor musunuz?
Sorularımız değişmiş daha güzel olmuş, eline sağlıkNevreste 'cim
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
Sütlü tatlılar olsun lütfen
14)Tarifinize yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkese çok teşekkür ediyorum, yemek yamayı sevmeme yol açıyorlar
Bence resimli olmamalı... Aşamalara dikkat eymeyen 1-2 resim ekleyip sadece sunuma önem verenler ön plana çıkabilir ve onca resim ekleyerek uğraşanlara haksızlık olur diye düşünüyorum. Hem o zaman kimse tarifleri incelemeden direkt görsele verebilir...Teeeee.nevrestem pinkocanda oylamada resimli olanı geri gelmeli diyor.
Oylama da resimli anket geri gelmeli
buda ayrı bir durum elbet ama ben tariflerin çokda incelendiğini sanmıyorumm..(istisnalar kaideyi bozmaz)..resim ve tıklanınca aşamalarıda gelmeli ki insanlara kolaylık olsunn..yada yemeklerin isimleri ile oylama oluyor onun üstü tıklanıncada açılıp aşamalarını görmesi lazım gibi düşündüm..Bence resimli olmamalı... Aşamalara dikkat eymeyen 1-2 resim ekleyip sadece sunuma önem verenler ön plana çıkabilir ve onca resim ekleyerek uğraşanlara haksızlık olur diye düşünüyorum. Hem o zaman kimse tarifleri incelemeden direkt görsele verebilir...
Canım ilk mesaja resimleri ve linklerini ekliyorum bakmak isteyen ordan bakıyor..buda ayrı bir durum elbet ama ben tariflerin çokda incelendiğini sanmıyorumm..(istisnalar kaideyi bozmaz)..resim ve tıklanınca aşamalarıda gelmeli ki insanlara kolaylık olsunn..yada yemeklerin isimleri ile oylama oluyor onun üstü tıklanıncada açılıp aşamalarını görmesi lazım gibi düşündüm..
Evett bencede yarışmacıların kendisine oy vermeleri kalkmalı güzel tespit vuslatımm.._VUSLAT_ Röportajı
KARA LAHANA ÇORBASI (Karadeniz Yöresi)
Yeni tarifler, dost, eğlence, heyecan, hepsi
2)Yemek Yapmak size neler hissettriyor(Mecburiyet-Alışkanlık,Mutluluk )açıklar mısınız?
Hepsini:) Ev ahalisi aç kalmasın diye mecburum, 20 senedir yemek yapınca alışkanlık da oluyor, Farklı tarifleri denediğim zaman da mutlu oluyorum:)
Heyecan ve paylaşım için.
Diğer seçeneği söylemiyorum artık:)
11 oldu
20yi tamamlayana kadar evet
Bir umut 1.lik gelir ümidiyle:)
Hep destek tam destekler:)
Zevkli ve itinayla seçilmiş güzel ürünler...
Genel olarak arkadaşa gidiyor ama son birkaç kategori oylaması adil oldu diye düşünüyorum.
Anketli ya da anketsiz hiç farketmez bana her 2 seçenekte uyar, neticede çoğunluk her halükârda seçiliyor.
Evet, özellikle Nevreste sıkı çalışıyor
Yarışmacıların kendine oy verme seçeneği kalkması olabilir.
Sorular değişmiş, daha zor olmuş
Röportajları okumak zevkli oluyor:)
Sütlü tatılar
Olumlu yorumlar mutlu hissettiriyor
Sistem olarak bu mümkün değil ama kendine oy vermek yasaktır gibi bir madde eklenebilir..Evett bencede yarışmacıların kendisine oy vermeleri kalkmalı güzel tespit vuslatımm..
Yarışmacıların kendine oy verme seçeneği kalkması olabilir.
İşte resimli ankete bundan dönmüyoruz çünkü herkes görünmesini istiyorAyyy ben çok oldum biliyorum amaaa. bide oy verenler gözükmese keşkee..Teee. bunuda yazdım ben burdan kaçıyorumm..
Tarifinizin en güzel görünüdüğü resimleri seçiyorum..Hepsi güzel ama bazıları daha güzelNevrestem sen varya nasıl bişiysin arkadaşımm. en güzel resim karelerini seçip ropörtaja koyuyorsun harikasın be yahuu
Ayyyy teee. benim ropörtajımmm dur kendimi öpeyimm..
Kakao ve Ben Röportajı
Manisa Yoresine ait.(Bohca Kebabi...(Sehzade Mustafa Sponsorlugunda;
Yeni ,yeni tarifler,sohbet,muhabbet,arkadaşlık,(sanalda olsa)..ve heyecan..
Mutfağı severim,,Mutluluk, huzur,dinlenmek,eğlenmek ve gurur,,
Yemek yapmayı sevdiğimden ve yaptıklarımı sunmaktan,,
3..kezz
Elimden geldiğince katılabilirim,,eğlenceli oluyor,keyif alıyorumm..
Yemekleri ben yapıyorum eşim yiyor
Hımmm bana gelen hediye pek bir güzeldi
Kadınlar kulübü ailesi geniş bir aile o yüzden daha çok katılım olmalı ama pek yok gibii
Memnunum..anket olduğu için hatunlar rıza gösteriyorlar.ama ankete görede pek bir katılım yok neden acaba..??
Tanıtılıyor.. her topikte görüyorum..
Kurabiye yarışmasında resimlerle birlikte oylamaya sunulmuştu ve bence ona geri dönülmeli.
Evettt..
Benim için farketmezz.Ben her bişeyciği yaparım evelallah
Yorum yapanlara teşekkür ederim keyif alıyorum ortada bir emek var ve ona bakıp inceleyip yorum yapılıyor çok (ASİL) bir davranışş.
Ellerine sağlıkkkk..Tarifinizin en güzel görünüdüğü resimleri seçiyorum..Hepsi güzel ama bazıları daha güzel
Teşekkür ederim..
Ben şimdilik kaçıyorumKızları kursa götüreceğim
Bencede kısıye kalmıs bır secenekSistem olarak bu mümkün değil ama kendine oy vermek yasaktır gibi bir madde eklenebilir..Ama bu kişiye kalmış çok önemli değil diye düşünüyorum..