Gezelim görelim :) Hangi sehir ve ülkeleri gördünüz görmek istersiniz?

Belfaaaaaaaaast!
Görmek istediğim birçok yer var tabi ama geçen ay bir eğitim için Belfast'a gittim. Normalde pek akla gelecek bir yer değil. İngiltere diyince akla gelen ilk 3 şehirden biri de değil ama çok güzel bir şehir. Görüp gezme şansım olduğu için çok mutluyum. Londra'dan uçakla 1,5 saat. Parlamento binası yakınındaki Stormont oteli şiddetle tavsiye ederim. Muhteşem günlük turlar var. Game of Thrones turu gibi. Titanik müzesi de muhteşem. Bir de Giant's Causeway denilen bir yer var ki , mutlaka görülmeli.

İlk defa duydum kaçırmışım burayı araştıracağım :)

Merhabalar
Maldivler, Tayland ve Londra'ya gittim geçen yıl içinde. Tayland Phuket'te Tiger Kingdom var evcilleştirilmiş kaplanları kafeslerinde ziyaret edebiliyorsunuz. Güzel bir deneyimdi, keza fil safarisi de öyle. Ancak muson mevsiminde gitmemenizi öneririm biz cok kotu bir firtinaya yakalandik Phi Phi adasına giderken, dikkat edilmeli.. Maldiv tatili de bambaskaydi. Bu da bir hatıra dinlerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…