-
- Konu Sahibi minikdepresif
üzme kendini güzelim ya . Bebeğine yazık. Nasılsa doğumda gelecekmişayyyy hic hatirlatmasaydin ya, suan bile gozlerim sis duruyo. Anneme ben hic dayanamiyorum, aksamda bi ton agladim agladim oyle uyudum. 8 ay oldu geleli, esime diyorum 2 haftaliginada olsa tr gidim annemleri goreyim diye yok diyo dogumda annemi buraya getirecek.
Ahh ahh gul gibi ulkem varken buraya geldim diye kiziyorum kendime bazen ama kismet nerden bilirdim ben evlenip taa hollandaya gelecem :26:
Sen evlimisin, ne is yapiyon ? Cocugun var mi ? Kac yasindasin ? Cok soru sordum galiba ama hadi sana kiyak gecim istedigin sorudan baslayabilirsin
Sen evlimisin, ne is yapiyon ? Cocugun var mi ? Kac yasindasin ? Cok soru sordum galiba ama hadi sana kiyak gecim istedigin sorudan baslayabilirsin
çok hoş yaa
hoştur annem ama boş değildirAilenin neşe kaynağı
amaşallah annene. Selam söyle dermişim
Neyse kızlar tanıştığımıza memnun oldum. Mesai bitti ben kaçar:79:
Olsun canim est. konusuyom rahatliyom ben sana tsk ederim topic icin :78:Ayy canım kıyamambugün sana karşı kırdığım ikinci pot bu olsun bak yakında kavuşcaksın annene üzülme
Evet canim ya iste bende dogumu bekliyom hem bebisimüzme kendini güzelim ya . Bebeğine yazık. Nasılsa doğumda gelecekmiş
MAsallah canim nice 3 yillara insallahBunlara ayrıca cevap vereyim
Ben evliyim ağustosta 3. senem bitecek nasipse
Özel bir şirkette muhasebedeyim :82:
Çocuk şuan düşünmüyoruz
27 yaşındayım canım :87: :87:
Yok yok çok sormadın ben seviyom muhabbeti daha varsa sor :86: ama bende sorcam kaçmak yok
amaşallah annene. Selam söyle dermişim
Neyse kızlar tanıştığımıza memnun oldum. Mesai bitti ben kaçar:79:
Olişşş gündüz girebilse keşke iki muhabbet etsek :97: :97:
Olsun canim est. konusuyom rahatliyom ben sana tsk ederim topic icin :78:
Sevindim o zaman
Evet canim ya iste bende dogumu bekliyom hem bebisimhem annem beni mutlu edicekler gelisleriyle insallahhhh
İnşallah
MAsallah canim nice 3 yillara insallahHmm simdilik bunlar aklima geldikce yazarim tabi kiiii sor tabi canim ya
Hayirli aksamlar canim opuldun
keşke sende akşam girebilsen :97::86:
Sağol canım aminbana sorduğun soruların aynını yanıtlayarak başlayabilirsin baştan bunaltmayayım korkup kaçma benden
Oke basliyom
9,5 aylik evliyim(temmuzda 1 sene olucakk insallah )
Suan hem ev hanimihemde ogrenciyim dil icin :111:
bebisim gobusumde
22 yasindayim.
Hihhi baska sorun varsa burdayim
Noliyi nen soru yağmuruna tutmuşsunuz kızı
Ben gidiyorumm görüşürüzz
Soruyorum
bebişş planlı mısüpriss mii
enişte ne iş yapıyo
nick'in anlamı nedir
severek mi evlendin
en sevdiğin yemek
en sevdiğin renk :26:
aşeriyomusun(ermiyosanda er kız kocana azcık eziyet olsun )
düşünüyom sen cevapla gelcem
Canim yaa cok tatlisin vallah bayildim sana
Benden hergün bir doz alınmalıher topice bir NaF lazım ay çok şımardım sağol canım
Bebis planli istiyoduk kocisle ben( sukurler olsun rabbim fazla bekletmeden verdi, hayirlisiyla sagliklica kucagima almayida nasip eder insallah )
Aminn inşallah
Enisten ozel bi sirkette genel mudur :98:
Nickimin anlami oylesine aslinda o an bu aklima geldi
Evet severek evlendim
En sevdigim yemek `Annemin yemeklerinin hepsi.
Beyaz rengi cok seviyorum
Evet aseriyorum fakat fazla degil, dedigini uygulucam kocis isten gelsin alip markete gotureyim
Evetttt alnimin akiyla hepsini cevapladimSiradaki sorular lutfen :82:
Soru düşüneyim ben yarın sorarım olur muçıkıcaz birazdan ancak toparlanırım çünküm
aşerme konusuna gelince bugün bi arkadaşımın eşi uğradı şirkete biraz dert yakındı eşi aşeriyomuş onuda pişir bunuda pişir onuda al getir filan diye herşeyi yapıyorum masaya oturuyo bi kaşık alıyo bögkk yemicem diyo dedinapıcanı şaşırmış çocuk
Tabiii bu aklı o hamile arkadaşa kim verdii bennnn
ama çocuğa söylemedim tabikiyoksa boğardı beni
aşermesende canım istiyo al getir de getirince ucundan ye bırakkocaları çıldırtma taktiği
Kızlar müsadenizle ben çıkıyorumyarın görüşürüz kendinize dikkat edin
İyi akşamlar :80: Hadi NaF kaçar