Geyikte yaparım, kariyerde :)

Oje araştırmasına daldım oliş
benim netim pat diyekoptu cnm yaa

oce mi neler buldun

yaza yeni ocelerle giresim varr

nafff

olişşşş

minikk nerdesinzz eski tanıdıklardan başka varmıı şahmaran gelmiyormu kıxlarrrrrr:97:
meliscim selam

nihanın hala neti yok galiba cnm

ben fırsat buldukça uğruyorum evde olduğumda :79:

bizimki gene delürdüü

Meliscim akşamlarıda geliyorum artık :97:

nafff

olişşşş

minikk nerdesinzz eski tanıdıklardan başka varmıı şahmaran gelmiyormu kıxlarrrrrr:97:

Nihanda geliyo tabiki ama evde interneti yok henüz canım :97: soranlara çok selamı var

benim netim pat diyekoptu cnm yaa

oce mi neler buldun

yaza yeni ocelerle giresim varr

meliscim selam

nihanın hala neti yok galiba cnm

ben fırsat buldukça uğruyorum evde olduğumda :79:

Sorun değil canım

Goldenlady' de çok güzel renkler buldum ama sanırım istanbulda yokmuş :26:

Son düzenleme:

Yalnis mi kaldin nafimmmm

iyidir canim ne olsun yeni oturdum islerim bitti yemek bulasik cay derken hamlaşmişim sanirim belim agridi biras sen nasilsin ? dinlendin mi bugun :86:

Hosbuldum bu arada cnm

İvitt belin hamişlikten ağrıyodur çok yorma kendini canım dinlendim valla yan geldim yattım oh mis

Olmaz mı dibimde oturiyi kapat artık diyo bende duymazdan geliyom

hahahah

benimkide aynen dibimde, oda ayni kapatda film seyredelim diy, he seyrediyokya diyom, ters ters bakip donuyo :86:
Ne var bu kk da diyo :86: neler yokki :82:

onlara erkekler kulubu olsa keske

hahahah

benimkide aynen dibimde, oda ayni kapatda film seyredelim diy, he seyrediyokya diyom, ters ters bakip donuyo :86:
Ne var bu kk da diyo :86: neler yokki :82:

onlara erkekler kulubu olsa keske

Ben foruma cevap yazıyom yada msnde minike yazıyom ne yazıyosun öyle tıkır tıkır diyo

bide şöyle bişey var şekerim biliyosun ki erkek milleti iki şeyi aynı anda yapamaz mesela hem televizyon izleyip hem internete giremez Bizide öyle sanıyolar zaarrrr

Bilmiyolar ki biz kadınlar her parmağımızla ayrı bir şey yapabiliriz

Bir türk atasözü der ki on parmakta on marifet işte ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…