- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
- Konu Sahibi minikdepresif
- #1.441
...................h.b. tatlımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
...................h.b. tatlımmmm
...................
merkezzz sennnnkonyadamı yasıyonnnn yoksaaaa
kuşları cikleten ağaçları çiçeklendiren bahar yavvbahar kimmm gııı:44:
ben merkez degil ilcesindeydim, yani konyaliyimda simdi konyada degilim evlenip teee nirelere geldim bi bilsen annemden de hic ayri kalmamistim 8 aydir uzaktayim annemden of ulen offfff yaralarimi destin heeee ANNEMI COKKKKKKK OSLEDIMMMMMMMMM :84:
ben merkez degil ilcesindeydim, yani konyaliyimda simdi konyada degilim evlenip teee nirelere geldim bi bilsen annemden de hic ayri kalmamistim 8 aydir uzaktayim annemden of ulen offfff yaralarimi destin heeee ANNEMI COKKKKKKK OSLEDIMMMMMMMMM :84:
kuşları cikleten ağaçları çiçeklendiren bahar yavv
hangi ilçeee:44:kıyamam cnm benım nirelere gitinnn balımmmyaralarını deşmem ben nenkaç aylık hamılesınn sennherkes tanıtsın kendını bakemm
Kulu. biliyon mu :44:
Teeeeee gavur memleketine geldim hollanda :84:
Destinya nen
6. ayimiza girdik teyzesi masallah bebikime eccek kadar oldu
polyanan :80:
ne bakiyon kis alttan alttan yazsanaa sende
yisin teyzesi onuuhollandamııkuluyu bılıym gitmedımdee duydummdestinya adınmı nenyaş kacc
yok nen ş yok bu klavyede senin yazdigindan copy yaptim simdi ş yazdim yani dimek istedim ki deştin ya yarami 22 yasindayim :93:
herkescikler yemege gitttiii:44:bende acıktımm
hadi sende gitde ye yemegini bende utumu yapim bari utu bana bakiyo ben utuye :86:
Sonrada kocis gelir gelemem buyuk ihtimal, aksam girebilurum:82: optum canim tanistigima memnun oldum hep gel emi hemsom
tamam balımmm hadi görüşürük yineee:80:bende cok memnun oldumm cnmm
Culi bırak cuklatları hatun hamile
cocua bişi olcek
Raporları mailledim ben artık gidebilirim.
öptüm fıstıklar.
minik kaçar
mesai bittimi kuzu