Geyikte yaparım, kariyerde :)

bence çok erken. biraz büyüt , bebişinle birlikte sende büyü daha cok gencsin ..
acelen yok , zamanın bol ..
bebeğinin iyice tadını çıkar , ondan sonra yap derim..

Kızlar ben kaçtım akşam evden bağlanıcimmm size :KK53: ama önce kuaföre gidicem sonra eve gel yemek yap ye :KK56: sonra ütü yapıcam biraz :97: sonra ferihaya bakarken foruma girerim :KK37: ay yoruldum :KK60: :KK60: :KK60:

bence çok erken. biraz büyüt , bebişinle birlikte sende büyü daha cok gencsin ..
acelen yok , zamanın bol ..
bebeğinin iyice tadını çıkar , ondan sonra yap derim..

Evet simdi dusundumde ikincide gelse hemen, ilkiyle istedigim gibi ilgilenemem o biraz buyumeli dedigin gibi :KK70: Ya dogru bebisle bende buyucem heralde, herkes oyle diyo :KK52:

Kızlar ben kaçtım akşam evden bağlanıcimmm size :KK53: ama önce kuaföre gidicem sonra eve gel yemek yap ye :KK56: sonra ütü yapıcam biraz :97: sonra ferihaya bakarken foruma girerim :KK37: ay yoruldum :KK60: :KK60: :KK60:

Bende okurken yoruldum :KK52:
He bende ferihayi bekliyom bi ona bakiyom zati :KK37:
Süslü fadik seniiiii kuaforde napican gene :KK57: Kokos :21:
Aksam gorusurus opuldun sekerim :KK19:

Bende okurken yoruldum :KK52:
He bende ferihayi bekliyom bi ona bakiyom zati :KK37:
Süslü fadik seniiiii kuaforde napican gene :KK57: Kokos :21:
Aksam gorusurus opuldun sekerim :KK19:

Kankeytomla gittik kuaföre vallahi ben bişey yaptırmadım hemen de günahımı aldın :63: ben haftaya gidicem :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Eve yeni geldim valla şimdi doğru mutfağa sonra ütüye sonra feriha ve forum :KK23: kocişimde gelir o saate kadar inşallah :97:

Öptüm sizi yafruşkalar :KK16:

Minikimm şimdi neler konuşuyodur kimbilir :97:

Kankeytomla gittik kuaföre vallahi ben bişey yaptırmadım hemen de günahımı aldın :63: ben haftaya gidicem :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Eve yeni geldim valla şimdi doğru mutfağa sonra ütüye sonra feriha ve forum :KK23: kocişimde gelir o saate kadar inşallah :97:

Öptüm sizi yafruşkalar :KK16:

Minikimm şimdi neler konuşuyodur kimbilir :97:
Yok canim almamisim gunahini ha bu hafta ha haftaya ne olmus :KK53: masallah hamaratsin bir elinde on marifet :KK6: Bekar olsaydin abime alirdik seni gi yengecim olurdun :86:
Kızlar yemeğimi yidim ütü yapıyorum hemde ferihaya bakıyorum :KK53:
Masallahhhhhh :KK9:

Evet ya minik ne yapiyo ki , ne konusuyolar acaba :44:

ay ne zaman gelcek bu kiz :26: Yatamam bu gece artikin neler oldu haberim olmazsa :KK53:

Nerdesiniz yine ya :KK57: Utuyemi daldin nafim unuttun beni :KK50:

Ya ne kadar cok reklam veriyolar filmden cok reklam oluyo sanirim :KK57:

Merak edersiniz diye yazıyorum.
Bizim aşkımızın son cümlesi Mutlu Son olmadı.
Bizim aşkımızın son cümlesi The End oldu.

:KK53::KK53:
Bosver canim hic uzulme kaybeden sen olmadin emin ol:KK70:
Ben baska turlu bekliyodum saka gibi.
Hayirlisi olsun demistik bugun konusurken belki hakkinda boylesi hayirlidir :KK70:

Yok canim almamisim gunahini ha bu hafta ha haftaya ne olmus :KK53: masallah hamaratsin bir elinde on marifet :KK6: Bekar olsaydin abime alirdik seni gi yengecim olurdun :86:

Masallahhhhhh :KK9:

Yok bebikim aslında çok hamarat değilim :KK53: :KK53: zizimm erken davranmış kapmış beniii :KK23::KK23:

Evet ya minik ne yapiyo ki , ne konusuyolar acaba :44:

ay ne zaman gelcek bu kiz :26: Yatamam bu gece artikin neler oldu haberim olmazsa :KK53:

Aslında minik geldi eve ama buraya gelmedi daha :26: gelirmi bilmiyom ki :26:

Nerdesiniz yine ya :KK57: Utuyemi daldin nafim unuttun beni :KK50:

Ya ne kadar cok reklam veriyolar filmden cok reklam oluyo sanirim :KK57:

Geldimmm geldimmm :KK53:

Hayırlısı olsun bebikimmm :98:

ay cnm bnm yaaaa ne desem ne sölesem :85: ayrılık cümlesi çok acı verio bana :KK14::KK14:

Banada :2:

:KK53::KK53:
Bosver canim hic uzulme kaybeden sen olmadin emin ol:KK70:
Ben baska turlu bekliyodum saka gibi.
Hayirlisi olsun demistik bugun konusurken belki hakkinda boylesi hayirlidir :KK70:

Cümle çok tanıdık geldi :97: bende aynı şeyi sölemiştim :97:

Kızlar ben müsadenizi isteyeyim gözlerim ağrıdı biraz :97: yarın görüşürüz öptüm çok :KK16: iyi geceler :80:

X