Geyikte yaparım, kariyerde :)

Bende akşam dişçiye gidiyorum eşimi şişik bi ağızla karşılıcam :KK60: :KK60: :KK60:
Gecmis olsun cnm , Hehehe olsun onunda ayri bi guzelligi olur :KK9: dermisimmmm :111:
maşallah kocan şanslı cnm :KK23:

Evet canim sanslidir kocisim :108: birbirimizin sansiyiz :KK69:

Seninle tanisamadik kis, sen nasilsin cnm :KK70: sende muhasebecimisin yoksa :44:

Son düzenleme:
iyidir olalacım bende bu aralar verdiğim kiloların farkedilmesinden dolyı pek bi sevinçliyim:KK66:
inş. şımarmam:KK12:

totomu koydum koltuga saltanatı ne kadar sürcek bakalım:KK52:

:KK60::KK60::KK60:

kendi hesabıma çok iyiyim cnmm :nazar::KK64:

sen nasısın

bu hafta var bende bi güzellikkk :82:
senden naber asyacım

maşallah kocan şanslı cnm :KK23:

İyiyim süperim :KK53: :KK53: zizi bana laptop aldı :KK52: :KK52: şimdi internet araştırmasındayım canım :KK19: :KK19:

geçmiş olsun cnm ben de yarın gidicem

Sağol tatlım sanada geçmiş olsun :KK19: ben yirmiliklere baktırıcam sağ alt fena canımı yakıyo :2:

Gecmis olsun cnm , Hehehe olsun onunda ayri bi guzelligi olur :KK9: dermisimmmm :111:

Evet canim sanslidir kocisim :108: birbirimizin sansiyiz :KK69:

Seninle tanisamadik kis, sen nasilsin cnm :KK70: sende muhasebecimisin yoksa :44:

Hehehhe tabi canımmm :KK53: :KK53:

geçmiş olsun naf çektircen mi?????

Sağol asyacım sağ alt yirmilik dişim çok ağrı yapıyo yan çıkıyo sanırım çektiricem :97:

Kizlar kocis geldi, optum hepiniziiii :KK55:

Gülegüle fıstık :KK19:

İyiyim süperim :KK53: :KK53: zizi bana laptop aldı :KK52: :KK52: şimdi internet araştırmasındayım canım :KK19: :KK19:

Sağol tatlım sanada geçmiş olsun :KK19: ben yirmiliklere baktırıcam sağ alt fena canımı yakıyo :2:

Sağol asyacım sağ alt yirmilik dişim çok ağrı yapıyo yan çıkıyo sanırım çektiricem :97:

oooooo 20 lik diş seni korkutmak gibi olmasında biraz zormus cekilmesi ben çektirenlerin yalancısıyım

iyidir olalacım bende bu aralar verdiğim kiloların farkedilmesinden dolyı pek bi sevinçliyim:KK66:
inş. şımarmam:KK12:
ooo çok sevindim tebrikler cnmm :KK19:

boşver şımarmak hakkınn tadını çıkarr :KK12:

Kizlar kocis geldi, optum hepiniziiii :KK55:
güle güle cnm

kuzu oleyyyyyyy :KK64: güle güle kullan nafımm :nazar:

araştırma kız o kadar çok bekletme biziii :82:

sen yine de başka bi dr görüşü al derim cnm çektirmeden önce

geçmiş olsun tatlımm :KK19:

X