Geyikte yaparım, kariyerde :)

Tesekkur canim :KK16:

He bilirim senin cok yemeni, senin yedigini ben yesem midemin kosesi doymas :KK53:
Senin mide alismis az yemege kuculmus iyice, 2 elma ustuste yesen sistim dersin :KK39:

Yok kız bu sefer hakketten çok kaçtı :KK60::KK60::KK60::KK60: nefes alamıyom :KK60: :KK60:

Hem sen iki kişilik besleniyon bikerem :63:

Yok kız bu sefer hakketten çok kaçtı :KK60::KK60::KK60::KK60: nefes alamıyom :KK60: :KK60:

Hem sen iki kişilik besleniyon bikerem :63:

Heheh afiyet olsun tatlim arada boyle fazla kacirda doydunu anla :KK53:

He bebisimi bahane edip ne var ne yok silip supuruyom :KK52:

Sen hamile ol senide gorces :KK24: Ozaman dersin onceden ben o kadarcik seyle nasil doyuyomusum diye :KK33:

Heheh afiyet olsun tatlim arada boyle fazla kacirda doydunu anla :KK53:

He bebisimi bahane edip ne var ne yok silip supuruyom :KK52:

Sen hamile ol senide gorces :KK24: Ozaman dersin onceden ben o kadarcik seyle nasil doyuyomusum diye :KK33:

Sağol canım :KK56:

:KK60::KK60::KK60: Benim 2 aylık hamile bi arkadaşım var eşi diyo ki her gelenle sofraya oturuyo :KK60: :KK60: bide ben doyduğumu anlamadım diyomuş :KK60: :KK60:

İlerde görcez bizde bakalım :KK53: :KK53: :KK53:

Bu arada kızlar tüm annelerin, anne adaylarının, anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım :KK69:

Sağol canım :KK56:

:KK60::KK60::KK60: Benim 2 aylık hamile bi arkadaşım var eşi diyo ki her gelenle sofraya oturuyo :KK60: :KK60: bide ben doyduğumu anlamadım diyomuş :KK60: :KK60:

İlerde görcez bizde bakalım :KK53: :KK53: :KK53:

Aynen oyle oluyo vallah, mesela 1 saat once yaptim kahvaltiyi ve aciktim gibi hissediyom bi cay yapip kurabiye falan yesem diye aklimdan geciriyodum simcik :KK52:

Sende simdi az az yedigin icin ozaman bi patlama yasarsin bizden daha cok yersin :KK53::KK35: hihihi

Aynen oyle oluyo vallah, mesela 1 saat once yaptim kahvaltiyi ve aciktim gibi hissediyom bi cay yapip kurabiye falan yesem diye aklimdan geciriyodum simcik :KK52:

Sende simdi az az yedigin icin ozaman bi patlama yasarsin bizden daha cok yersin :KK53::KK35: hihihi

Bekleyelim görelim :KK23: :KK23: :KK23:

Ayhhh heyecanlandim gene, seneye bebisimle beraber anneler gununu gorurum insallah :KK16:

Sagol canim seninde kutlu olsun :KK71:

Sağol canım :KK69: amin inşallah hayırlısıyla bebişinle geçirirsin anneler gününü :KK49:

canım müşavir geldi ben çıkıyorum :KK30: giremeyebilirim çok öptüm iyi pazarlar :KK19:

Hadi NaF kaçar :KK55:

sende yoktun nafla dopik dopik gezdik :78: öoközletme kendini fırsat buldukça gel :KK19: bak beni 10 gün sora bulamazsınız 1 hafta kadar :KK60::KK60::KK60:

siz kavuşunda biz 1 hafta özleyelim bişe olmaz :KK52:
hastaydım fıstık öğlene kadar uyudum.
biraz iyi hissedincede dışarı bi işimi halletmeye çıktım :82:

X