Geyikte yaparım, kariyerde :)

takıntılımısındır? Hayır takıntım yoktur varsada şuan aklıma gelmiyo :KK53:

kıskancmısındır? Sevdiğimi tabikide kıskanırım ama takıntı derecesinde değil. :82:

bir gunun nasıl gecıyor? Şimdilik kış modu ev iş arısı mekik dokuyom

kac kardessın? 3 kardeşiz 2 tane ablam var :KK69:

En sevdiğin yemek ? :44: Kapuskayı severim (kokusunu sevmem ama :KK53:)

Batıl inançların varmı ? Yok sanırımm

Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın ) en az 1 sene yapmam herhalde:78: en az 2 tane olsun :kk77:

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ? Eheliyetim var ama araba kullanamıyom:86:

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda) Asla kapalı alanda köpek beslemem derdim ama besledim.

Hangi şehirde yaşıyorsun ? İstanbul:KK69:

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ? Şafak topiği, diyet topiği, vede burası

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek) Eski zamanlara göre arttığı kesin. Ama yine net bişey yok bence.

Bak sen cevaplamıycan diye ben cevapladım soruları :86:
haha iyi yapmıssın tatlım:)
Çok teşekkür ederim cevaplar için cnm :KK48:

Bende Trabzonluyum aslen :KK53: bende italyaya gitmek istiyom :KK69: cevaplar için teşekkür ediyorum bebikim :KK73:

az bile sordum nen :KK60: daha hazırladıklarım vardı sorayım mı kalsın mı :KK53: :KK53: kkdan da çaldığım sorular var :KK60: :KK60: yoksa bu ceyar bende akıl mı bıraktı hepsini düşüncek :KK53: :KK53: yaşasın kk En Büyük KK En Büyük KK

rica ederimm:)

Yaşın kaç ?

27 :KK12:

Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?

izmirde yaşıyorum :KK3: Trabzonluyum :KK64:

Boy,kilo, saç ve göz rengin ?

1.72 - 66 kusur oynuyo :KK60: saçlar kıvırcık kumral kahve karışımı bişe :KK60: göz rengim normalde yeşil sinirlenince mavi :KK53: :KK60:

Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?

Evliyim :KK69:

Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?

Çalışıyorum :97: Özel bir şirketin muhasebesinden sorumluyum :97:

Kan grubun ?

A RH + kedi köpek kanı :KK60::KK60::KK60:

kk ile tanışman nasıl oldu ?

Her bişey aradığımda burası çıktı karşıma ve diyet topiklerine yazmak için üye oldum :97: o günden beri burdayım :KK69: her aradığımı buluyorum En Büyük KK En Büyük KK

Bizim topiği nasıl buldun ?

Topik zaten minik ile ortak aldığımız bir karardı :KK69: iyiki de açmışız :KK69:

İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?

Önce İtalya :KK69: (Makarna ve tarih için yoksa yakışıklı irkekleri düşünmüyom :KK60: :KK60: ) daha sonra Amerika ( oce almak için :KK60: :KK60: )

3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?

Tüm sevdiklerimle mutlu,huzurlu ve sağlık dolu bir ömür geçirmek :KK69: , İkiz bebişlerimin olması :KK53: , Bide hayatımızı istediğimiz şekilde idame ettirebilecek kadar para :KK53: :KK53:

Lakabın varmı ?

Ortaokulda bi dönem gözlerimden dolayı kedi naf diyolardı yaş ilerledikçe kedisi gitti NaF kaldı :KK60: :KK60: :KK60: patronumda söyler dönem dönem :KK60: o kadar yani :KK53:

kk da Hiç nick değiştirdinmi?

Hayır :97:

takıntılımısındır?

Evet taktığıma takarım :KK68:

kıskancmısındır?

Dönem dönem kıskanırım ama sadece eşimi değil :98:

bir gunun nasıl gecıyor?

Genel bir gün dersek eğer :97: sabah 06:30 da uyanırım duş alırım giyinir eşimle evden çıkarım 08:15- 08:20 gibi işyerine gelirim zaten akşama kadr burdayım 18:00 mesai biter servise biner önce annemlere uğrarım :97: ordan beni eve babam götürür hem yürürüz hemde günün gelişmelerini konuşuruz ( dedikodu gibi ama değil :KK60: ) sonra yemeğim varsa soyunur dökünür televizyon izlerim eşim gelene kadar :KK53: sonra yemek yeriz televizyon izler muhabbet ederiz :97: sonra yatar uyurum :KK60: :KK60: +24 :KK60: :KK60:

kac kardessın?

Benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var :KK69:

En sevdiğin yemek ?

Patlıcanın her yemeğini severim :KK56: bide mantı :KK56: :KK56: en çok sevdiklerim bunlar :kk77:

Batıl inançların varmı ?

Var :KK60: :KK60: Nazara inanırım :97: merdiven atından geçmem :97: kara kedi gördüm mü saçımı çekerim :KK60: :KK60: bide etrafıma bakarım biri görüyomu acaba diye :KK60::KK60::KK60: vs vs vs

Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )

Düşünmüyordum yapmadım da zaten :KK60: ama nasip olursa 3 çocuk istiyorum 2 erkek bir kız :KK17: ikiz olsun ikiside erkek olsun sonra bide ufak kız kardeşleri olsun :KK17: inşallah :KK69:

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?

5 sene oldu alalı :KK53: bana bi araba lazım :KK76: :KK76:

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)

Var. Kimseye değerinden fazla değer vermiycem diyorum ama hep aynı hatayı yapıyorum :KK57: bidaha asla yapmıcam diyorum yine yapıyorum :KK57: safmıyım neyim :90:

Hangi şehirde yaşıyorsun ?

İzmir :KK69:

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?

Her bölümde cirit atıyorum :KK60: :KK60: ama tabiki topikimizde daha fazla vakit geçiriyorum :KK69:

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)

Yoksa da olmalı :97: kadın 24-25 erkek ise 28-30 dan önce evlenmemeli bence :76:

Ohh bee bitti :KK60: :KK60: :KK60:

Okudum geldim gecmisi masallahhhhhhhhh rekordasin,bende cevaplasam mi diye dusundum ama hangi birinden baslicam bilemedim :KK52:

Kocis aradi 23 mayisa randevu almis 4 boyutlu bakicas bebisime cd de vereceklermis :21:

ayyyyy heyecanlandimmmmmm hemen gelsin 23 mayis yaaa yatalim kalkalim yatalim kalkalim 23 mayis olsun :KK31:

Okudum geldim gecmisi masallahhhhhhhhh rekordasin,bende cevaplasam mi diye dusundum ama hangi birinden baslicam bilemedim :KK52:

Bence cevapla :KK53: :KK53: ben sana kopyalayayım soruları şimdi sende cevapla :KK53: yarın okurum :KK53: malum çıkıcam birazdan :97:

Kocis aradi 23 mayisa randevu almis 4 boyutlu bakicas bebisime cd de vereceklermis :21:

ayyyyy heyecanlandimmmmmm hemen gelsin 23 mayis yaaa yatalim kalkalim yatalim kalkalim 23 mayis olsun :KK31:

Ayyyyyyyy ne güzel :KK49: :KK49: yatcas kalkcas yatcas kalkcass gelcek :KK62: :KK62:

Necisin :44:

Ben ev hanimiyim :KK6: :KK52: yiyip yiyip oturuyom, hem gobusumu :KK49: hemde seyimi buyutuyom :KK53:
kaç kilo aldın canım kaçıncı aydasın ben toplam on kilo almıştım
karbonhitrat çok yeme bak söyliyim sonra spra gitmek zorunda kalırsın:KK53:

Yaşın kaç ?

Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?

Boy,kilo, saç ve göz rengin ?

Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?

Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?

Kan grubun ?

kk ile tanışman nasıl oldu ?

Bizim topiği nasıl buldun ?

İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?

3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?

Lakabın varmı ?

kk da Hiç nick değiştirdinmi?

takıntılımısındır?

kıskancmısındır?

bir gunun nasıl gecıyor?

kac kardessın?

En sevdiğin yemek ?

Batıl inançların varmı ?

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)

Hangi şehirde yaşıyorsun ?

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)

İşte sorular :KK53: kızlarr gelen cevaplasın daha çok bilgi sahibi olalım birbirimiz hakkında :KK17:

Bence cevapla :KK53: :KK53: ben sana kopyalayayım soruları şimdi sende cevapla :KK53: yarın okurum :KK53: malum çıkıcam birazdan :97:

Tamam canim :KK53:

Ayyyyyyyy ne güzel :KK49: :KK49: yatcas kalkcas yatcas kalkcass gelcek :KK62: :KK62:

Evetttttttt 2 hafta var daha :KK31: Su gibi gecsin gunlerrrr, cinsiyetinide gosterir bu sefer insallah amannnn ilk cocugum saglikli olsunda farketmiyo :KK16:

Bu arada hıdrellez bugün kızlar :KK62: :KK62: sabahtan beri unuttum şimdi söylim akşama bol bol dilek tutun yazın kağıtlara :97: gül ağacınız varsa ona asın yoksa normal bi ağaca asın :97: bir sonraki hıdrelleze inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşmiş olur :KK17: ben ateşten de atlıycam güzel bi ateş bulursam :81: :81: bulamazsam da kendim yakarım :KK53: :KK53:

14.jpg

Resim alıntıdır.

X