Geyikte yaparım, kariyerde :)

kalbimiz napcan artık tulumbasız sen yapıver diycemde sen şimdi yemeği zor yersin. tüh üzüldüm senin için. olala iyi etmişin spor yapmakla.
minik depresifim sen koca adaylarını beğenmion heral de bakalım kriterlerini belki sana göre biri bulunur

Günadııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :KK76:

nur topu gibi bi kistimiz daha oldu.
fücudum çok çalışkan habire üretiyor :KK33:

Senin fücut kadar çalışkanını görmedim :KK35: :KK35:

minik depresif dilerim bir an önce evlenirsin sonrada çocuk doğurursun bişeyin kalmaz.
günaydınlar

Aminn :KK53: :KK53:

Selam kizlar :21:

Canim tulumba tatlisi istiyo kocisim almayi unutmus :84:

yakin yerlerdede satilmiyo :KK19:

belkide kapanmistir heryer:KK20:

Amaaaaaaaaa canim cok istemisti :KK25:

Neyse sizler nasilsinzizz :KK19:

Nasıl almayı unutur :KK57: :KK57:

Çabık nöbetçi tulumbacı bulsun :KK57: Bulamıyosa türk evlerini dolaşsın mutlaka alan bir aile vardır tadımlık bikaç tane istesin eşim hamile diye :63:

Hiçbirini yapmazsa ceza olarak bugün 1 kilo alsın :KK56::KK56::KK56:

öyle haklısın cnm maalesef

benim işte netim yok ancak akşamları uğrayabiliyorum veya haftasonu...

geçmiş olsun kuzu

selam tatlım ben kendi adıma iyiyim

sen nasısınnn :KK34:

Benim kulaklığın en çok lazım olan sağ kısmı bozuldu :97: orjinaline 80,00 TL dediler almadım :63: yurtdışından gelen birine getirtebilsem

güzel olcak :97: hem o zaman telefonla konuşmak daha kolay oluyo :KK1::KK1:

kızlar zipor yaptım stres attımm :82:

ama çok yoruldummmmm çoook :KK8::KK8:

Bende spor yaptım :KK53: 17 tane gömlek ve sayısını hatırlamadığım tshirt,atlet,havlu ve yastık kılıfı ütüledim :KK60::KK60::KK60: pantolonlarıda

bu akşam ütülücem :KK60::KK60: spor yerine geçer dimi :KK30:

2 hayalet var
biri benim
diğeri kim hulennnnnnnnnn

Ben değildim :83: :83:

aday olsa begencemde aday yokkine
bitane 16 aylık öküzüm var onda da evlilik isteği yok :)

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Kaç kere dedim öküz değil anguscan diye :63:

günaydın kuzular topii boş bırakmayın heeeeeee :KK16:

Günaydın kuşumm :KK61: ben hem hesaplara bakarım hemde topikimize bakarım :KK61:

Zaten açtım pencereleri havalandırdım topiği bide temizlik yapıldımı süper olur :KK76:

Şanss meleğimm nerelerdeydin tam zamanında geldinn süperr süperrrrr :KK24::KK24::KK24::KK24:

selam tatlım ben kendi adıma iyiyim

sen nasısınnn :KK34:

Hep iyi ol canim :KK19:

bende iyim sukurler olsun :21: bebegimi bekliyom :KK69:

Nasıl almayı unutur :KK57: :KK57:

Çabık nöbetçi tulumbacı bulsun :KK57: Bulamıyosa türk evlerini dolaşsın mutlaka alan bir aile vardır tadımlık bikaç tane istesin eşim hamile diye :63:

Hiçbirini yapmazsa ceza olarak bugün 1 kilo alsın :KK56::KK56::KK56:

Hic birini yapmadi :KK25: son gunler zaten herseye sinir oluyom kizdim kocise aksam :KK52:

Hele bugunde almasin ben onu napiyom ozaman gorur :KK47:

Günadııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :KK76:

nur topu gibi bi kistimiz daha oldu.
fücudum çok çalışkan habire üretiyor :KK33:
Ne kisti kiz :44:
kalbimiz napcan artık tulumbasız sen yapıver diycemde sen şimdi yemeği zor yersin. tüh üzüldüm senin için. olala iyi etmişin spor yapmakla.
minik depresifim sen koca adaylarını beğenmion heral de bakalım kriterlerini belki sana göre biri bulunur

Yiyemedim zaten olmadigi icin :KK50:

Hep iyi ol canim :KK19:

bende iyim sukurler olsun :21: bebegimi bekliyom :KK69:

Hic birini yapmadi :KK25: son gunler zaten herseye sinir oluyom kizdim kocise aksam :KK52:

Hele bugunde almasin ben onu napiyom ozaman gorur :KK47:

Hele bi almasın :KK47::KK47::KK47::KK47:

Dur bende benimkinden bişi istiyim :97: bakim alcakmı :KK53: hamile olduğumda yandı benim herüf :KK60::KK60::KK60:

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr :KK16:

Tünaydın oldu nen :83:

Napıyosun bakim tontişş :KK69: kızımız napıyo isim düşündün mü :98:

Hele bi almasın :KK47::KK47::KK47::KK47:

Dur bende benimkinden bişi istiyim :97: bakim alcakmı :KK53: hamile olduğumda yandı benim herüf :KK60::KK60::KK60:

Tünaydın oldu nen :83:

Napıyosun bakim tontişş :KK69: kızımız napıyo isim düşündün mü :98:

Evet sen hamile oldugunda seni kocisi dusunemiyom :KK53: ilk siralar bu akillari sen bana vermistin hatirliyosan :KK35:

He tunaydin oldu dogru diyon ama bana gunaydin oldu :KK60:

kizimda iyi napsin yeri daraldi fazla tekmeleyemiyo anca etrafinda donuyo :emir_bebek::nazar:

Bu arada gun yaklasiyo ya korkuyom nen arada :26: Gecen gece sancim oldu birazcik ondan bile korktum:18:
400. sayfamız hayırlı uğurlu olsun En Büyük KKEn Büyük KK :KK76::KK76::KK76::KK76:

:92::92::92::KK74::KK74::KK74::KK23::KK23::KK23: :KK24::KK24::KK24:

Hayirli olsunnnnnnn nice nice nice 400 sayfalara En Büyük KK:KK74::92::KK64::KK51::82::87::87::87:

Evet sen hamile oldugunda seni kocisi dusunemiyom :KK53: ilk siralar bu akillari sen bana vermistin hatirliyosan :KK35:

He tunaydin oldu dogru diyon ama bana gunaydin oldu :KK60:

kizimda iyi napsin yeri daraldi fazla tekmeleyemiyo anca etrafinda donuyo :emir_bebek::nazar:

Bu arada gun yaklasiyo ya korkuyom nen arada :26: Gecen gece sancim oldu birazcik ondan bile korktum:18:

Hayirli olsunnnnnnn nice nice nice 400 sayfalara En Büyük KK:KK74::92::KK64::KK51::82::87::87::87:

Avakado turşusu isticem biliyosun :KK53: :KK60::KK60::KK60:

Ne demişler şekerim bir elin nesi var NaF ile Kalbimmin sesi var :KK60::KK60::KK60:

Ne kadar kaldı şimdi :97:

Korkar insan canım haklısın :83: Nası diyolar Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah :KK17:

(Nası diyolar diyince kendimi yabancı gibi hissettim :KK60::KK60::KK60: )

Uzun bile sürse sonunda o doğum bitcek biliyosun dimi canım bebişine kavuşcaksın :KK69:

Bu arada ceyar çağırdı iş verdi gelemedim yine görüşemedik :95::95::95:

hellööööööööööööööööööööööööö En Büyük KK

Hellönü yirim nen neler yapıyosun özledim julimm :KK54:

X