Geyikte yaparım, kariyerde :)

memnun oldum. şu mübarek ayda dua edeyim canlarım size koca isteyenlere koca, bebek isteyenlere yaradan bebek nasip eylesin

hoşgeldin.
ovv doktora hemide bebe maşallah
kız mı erkek mi?

yi beni.
hem çekirdek çitliyom,hem buraya hem rapor :KK1:
tamam fıstıkım afiyet olsun,görüşürüz.:KK19:

Sağol kuzucum :KK56::KK56::KK56:

iyiyim cnm yorulmuşum yayılıp kalmışım temin

kolay gelsin tatlişkom

hoşgeldin cnm

allah analı bablı büyütsün bebişini
ne doktorası yapıyosun hangi şehirdesin

orucunu bu saatte mi açıyosun yoksaa

afiyet olsun cnm

çekirdek miii
çit çit çit çittttt çiittt

Bugün oruç tutmadım canım :97: dün tansiyonum 18-14 tü evde yalnızdım bide fenalaştım :2::2: bugün izinliydim tüm gün yattım dinlendim bi süre tutmucam :2:

fıstıklar ben dayanamicem uyukluyom yatağa geçiş yapıcam yavaştan

çok öptüm sizi iyi geceler kuzucuklar

İyi geceler tatlım kusura bakma anca yemeğim bitti yetişemedim :97: :KK16::KK16:

hepinize teşekkür ederim biz ıspartayım yüksek su ürünleri mühendisiyim. aynı alanda doktora yapıyorum. oğlum Bilgehan. 33 yaşındayım.

Ne güzelll :KK69:

bende sizleri tanımak isterim tanıtırsanız kendinizi sevinirim

26 (Yıl hesabı 27 ) yaşındayım :KK1: muhasebeciyim :KK6: 3 yıllık evliyim (Önümüzdeki ay doldurcaz daha doldurmadık ) bebişim henüz yok seneye belkim olur belli olmaz :KK23::KK23: yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK60::KK60:

iyi geceler fıstığım benim

ne güzel Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.
banada nasip eder inşallah
amin

Aminnnnnnnnnnn :KK61: :KK69:

31 yasındayım
besbekarım.
muhasebeciyim.
evlilik tekliflerine açığım :KK1:
rapor hazırlıyorum şu an :KK43:

Serbest muhasebeci mali müşavir :82::82:

son kez ii geceler dileyim didiiimm

cnm ben istanbuldayım 33 yaşındayım evli ve çocuksuzum çalışıyorum sonra da görüşürüz inşallah

kaçtım şimdilikk

İyi geceler bebekim :KK69:

memnun oldum. şu mübarek ayda dua edeyim canlarım size koca isteyenlere koca, bebek isteyenlere yaradan bebek nasip eylesin

Aminnnnnnnn diyim :KK69:

Sağol kuzucum :KK56::KK56::KK56:

Bugün oruç tutmadım canım :97: dün tansiyonum 18-14 tü evde yalnızdım bide fenalaştım :2::2: bugün izinliydim tüm gün yattım dinlendim bi süre tutmucam :2:
aa çok üzüldüm cnm keşke arasaymışım :KK43: tutmamakla iyi etmişsin...

lütfennn kendine daha çok özen göster tatlımm

İyi geceler tatlım kusura bakma anca yemeğim bitti yetişemedim :97: :KK16::KK16:
ne demek cnm afiyet bal şeker olsunn

Ne güzelll :KK69:

26 (Yıl hesabı 27 ) yaşındayım :KK1: muhasebeciyim :KK6: 3 yıllık evliyim (Önümüzdeki ay doldurcaz daha doldurmadık ) bebişim henüz yok seneye belkim olur belli olmaz :KK23::KK23: yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK60::KK60:

Aminnnnnnnnnnn :KK61: :KK69:

Serbest muhasebeci mali müşavir :82::82:

İyi geceler bebekim :KK69:

Aminnnnnnnn diyim :KK69:

Kızlar ben çıkıyorum iyi geceler :80::80:

Hoşgeldinizzz :97:

İvit kimsecikler yok :96:

Sessiz topik :82:
gündüz uğrayabilsek keşke.....

Biz geldikkk :emir_bebek::nazar:

nasilsiniz kizlar :21: :21:

yine kimsecikler yok mu :KK25:

merhaba ben ufuk aranıza yeni katıldım günün az kalmış canım Allah kurtarsın seni. benim de 5.5 aylık oğlum var. bugünlerinin kıymetini iyi bil. sonrası uykusuz mahvoluyo insan. gerçi şimdide sende yatamıyorsundur. neyse şimdilik bu kadar

merhaba ben ufuk aranıza yeni katıldım günün az kalmış canım Allah kurtarsın seni. benim de 5.5 aylık oğlum var. bugünlerinin kıymetini iyi bil. sonrası uykusuz mahvoluyo insan. gerçi şimdide sende yatamıyorsundur. neyse şimdilik bu kadar

merhaba cnm hosgeldin sende :KK71:

Evet az kaldi sagol canim amin :emir_bebek::nazar:

Masallah senin bebisinede, ay darisi banaaa :KK52: bende bebisimi kucagima sagliklica alayim insallahhh :KK16:

Aynen bu aralar uyku sorunum var onceki gibi uyuyamiyorum :KK31:

merhaba cnm hosgeldin sende :KK71:

Evet az kaldi sagol canim amin :emir_bebek::nazar:

Masallah senin bebisinede, ay darisi banaaa :KK52: bende bebisimi kucagima sagliklica alayim insallahhh :KK16:

Aynen bu aralar uyku sorunum var onceki gibi uyuyamiyorum :KK31:

ilk bebekmi canım

şimdide uyumuyosun canım ama sonra daha zor oluyor. gerçi bebeğe göre değişir. benden sana tavsiye doğuma 1-2 hafta kalınca human still tee içmeye başlada sütün çabuk gelsin
o memeler meme olduğuna pişman olacak haberin olsun sıkılmaktan

X