- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.841
sağol cnm.. ben misk kokusu almıştım.. yağ şeklinde.. sabah sürüyorum 2-3 damla geceye bile gitmemiş oluyo kokusu.. duş alınca çıkıyo.. o derece kalıcı.. üstelik fiyatları çok çok uygun... bugün cevahire çıkarsam bi de kardeşime hediye alıcam beğenirse tabi kokulardn birini.. çiçek seviyo çünkü..
o senin zevkin, güzelliğin şekerim
kasdettiğim yani böyle süslü püslü kokoş gösterişli olmalı.. batı kültürü daha sade, dümdüz oluyo.. ben çok sevmiyom modernliği.. soğuk geliyo bana o tarz.. doğu daha renkli, daha sıcak..
Çıkıcakmısın dışarı kuzucumhastasın yatıp dinlenseydin keşke
sıkıldım ama
küçücükk ev
nafım iyi pazarlar şimdiden cnm öptüm çokkk
kaçtım cnm ben görüşürüzz
Kediciğinle oynasana
Hahaa ne anlatıcamdün temizlik yapıyodum benim evde oyuncak çoktur eşimin wokk wokk diye karnına bastırdığında öten bi kunduzu var çok şirin bişe üstü tozlanmış aldım çıktım balkona bikaç kere sırtına altına üstüne vurdum wokk wokk ötüyo anaa bi baktım karşı apartmanda balkonda oturanlar bana bakıyo aha böle kedi mi ne sandılarsa sonra baktım yanlış anlıyolar duvara vurdum bikaç kere sonra anladılar oyuncak olduğunu sanırsam gülüştüler döndüler önlerine
Kendimi eve zor attım balkondan
ben dee cnm ben deeeeİyi pazarlar olişimdikkat et kendine emi seviyom seni mucks bebişim
koptum valla :86: :86: :86:
benim kedicik gezmede
sabah rakibesine balık verdim küsmüştür bana
ben dee cnm ben deeee
bende ayıramıyorum bebikimBen uğrayamadım canım hastaneye gittim biliyosun :97:
Bende özledim
Artık hiçbişeye vakit ayıramıyorum ben ya
Neden pörtler gözlü didin ki :26:
Çok boş kalmış topikimiz
Kalbim nerde acaba yaa :26: doğurdu mu yoksa
Evet bencede topik cok bos kaldiiiiiiiiii
yok nen dogurmadim daha
nasilsiniz kizlar gorusmeyeliiiiiii , simdide benden baska kimse yok topikde sanirim
aman burdada surekli yagmur yagiyo millet usuyorus soguk diyo ama ben yaniyorum
helooooooooo juliiiinapiyon aşıkkk
immmmmm cnm napim bnm geyik topiğindeim
he geyik mi yapiyonus orda,
bende ne zamandir bakiyodum kimsecikler gelmiyodu artik pes etmistim ama gelmisler geri bende geldim
ama simcik gidim bi dus alayim ates basiyo , bide yoruldum bugun biraz dinlenim canim
optum senisana bol geyikli sohbetler