Geyikte yaparım, kariyerde :)

sağol cnm.. ben misk kokusu almıştım.. yağ şeklinde.. sabah sürüyorum 2-3 damla geceye bile gitmemiş oluyo kokusu.. duş alınca çıkıyo.. o derece kalıcı.. üstelik fiyatları çok çok uygun... bugün cevahire çıkarsam bi de kardeşime hediye alıcam beğenirse tabi kokulardn birini.. çiçek seviyo çünkü..

Çıkıcakmısın dışarı kuzucum :KK30: hastasın yatıp dinlenseydin keşke :KK24:

o senin zevkin, güzelliğin şekerim :KK48:

kasdettiğim yani böyle süslü püslü kokoş gösterişli olmalı.. batı kültürü daha sade, dümdüz oluyo.. ben çok sevmiyom modernliği.. soğuk geliyo bana o tarz.. doğu daha renkli, daha sıcak..

ben her iki kültürüde seviyom o zaman :KK53: :KK53: bazen kokoş bazen sade :KK53:

:KK59:sıkıldım ama

küçücükk ev :KK12:

Kediciğinle oynasana :KK69:

Hahaa ne anlatıcam :KK60::KK60: dün temizlik yapıyodum benim evde oyuncak çoktur eşimin wokk wokk diye karnına bastırdığında öten bi kunduzu var çok şirin bişe üstü tozlanmış aldım çıktım balkona bikaç kere sırtına altına üstüne vurdum wokk wokk ötüyo :KK53: anaa bi baktım karşı apartmanda balkonda oturanlar bana bakıyo aha böle :KK53: kedi mi ne sandılarsa :KK60::KK60: sonra baktım yanlış anlıyolar duvara vurdum bikaç kere sonra anladılar oyuncak olduğunu sanırsam gülüştüler döndüler önlerine :KK60::KK60::KK60:

Kendimi eve zor attım balkondan :KK60::KK60::KK60:

Kediciğinle oynasana :KK69:

Hahaa ne anlatıcam :KK60::KK60: dün temizlik yapıyodum benim evde oyuncak çoktur eşimin wokk wokk diye karnına bastırdığında öten bi kunduzu var çok şirin bişe üstü tozlanmış aldım çıktım balkona bikaç kere sırtına altına üstüne vurdum wokk wokk ötüyo :KK53: anaa bi baktım karşı apartmanda balkonda oturanlar bana bakıyo aha böle :KK53: kedi mi ne sandılarsa :KK60::KK60: sonra baktım yanlış anlıyolar duvara vurdum bikaç kere sonra anladılar oyuncak olduğunu sanırsam gülüştüler döndüler önlerine :KK60::KK60::KK60:

Kendimi eve zor attım balkondan :KK60::KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:koptum valla :86: :86: :86:

benim kedicik gezmede :KK31:

sabah rakibesine balık verdim küsmüştür bana :KK53::KK1:

Bende kaçtım iyi tatiller pazartesi yadaaaa erken gelirsem inşallah yarın akşam görüşürüz kızlar :KK61:

Hadi NaF kaçar :KK55: :KK55:

Ben uğrayamadım canım hastaneye gittim biliyosun :97:

Bende özledim :KK59:

Artık hiçbişeye vakit ayıramıyorum ben ya :KK58: :KK58:

Neden pörtler gözlü didin ki :26:
bende ayıramıyorum bebikim
:KK25:

la minik :63::63:ben arada yazıyom sen bana hiç yazmıyon hayırsız gacı
:63::63:
tanımıyo bile artık beni :63::63:

duydum ki unutmuşşun gözlerimin rengini :KK24::KK24:duydumki unutmuşsunnnn gözlerimin rengini
:KK24::KK24:
yazık olmuş o gözlerdennn sana akan yaşlaraaa:KK24::KK24::KK24::KK24: minik :63::63::KK57::KK57:

Çok boş kalmış topikimiz :KK19:

Kalbim nerde acaba yaa :26: doğurdu mu yoksa :KK53:

Evet bencede topik cok bos kaldiiiiiiiiii :KK19:

yok nen dogurmadim daha :KK49:

nasilsiniz kizlar gorusmeyeliiiiiii , simdide benden baska kimse yok topikde sanirim :KK25:

aman burdada surekli yagmur yagiyo millet usuyorus soguk diyo ama ben yaniyorum :KK53:

immmmmm cnm napim bnm geyik topiğindeim :KK52::KK52:

he geyik mi yapiyonus orda,:KK53:

bende ne zamandir bakiyodum kimsecikler gelmiyodu artik pes etmistim ama gelmisler geri bende geldim :KK53:

ama simcik gidim bi dus alayim ates basiyo , bide yoruldum bugun biraz dinlenim canim

optum seni :KK19: sana bol geyikli sohbetler :KK52:

he geyik mi yapiyonus orda,:KK53:

bende ne zamandir bakiyodum kimsecikler gelmiyodu artik pes etmistim ama gelmisler geri bende geldim :KK53:

ama simcik gidim bi dus alayim ates basiyo , bide yoruldum bugun biraz dinlenim canim

optum seni :KK19: sana bol geyikli sohbetler :KK52:

teşekkür ederim cnm geyik yapıoz heeee :KK6::KK6:

X