- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.321
hoşbuldum canım
hımm iki canlısın snaırım.allah sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
bende çalışıyorum vakit öldürmeye çalışıyorum öle işte
evet aminnn tesekkur ettik teyzesi
Ne is yapiyon :44: Evlimisin ?
rica ederim :)
2.teyzelik güzel:))
finansal yönetim ve sözleşme departmanların asistanıyım canım.
Yok bekarım.
teyzelik cok guzel demi ya, ablaminda kizi var cok asiri seviyorum onu, dun konusurken diyo bana seninde kizin olucak artik fazla sevmicekmisin falan
Ohhh mis gibi isin var hemde bekarsin :82: Hayat sana gusel beeeeee evlenme sakin
Var mi adayEvlen ama biraz daha yasa hayatini
evlencek adamı bulsak evlencezde yok işte yok
ŞÜKÜR
noldu nen :44:
angusun varya iste
onu bulamayanlarda varsukret :82:
minikimin angusa noldu yineee
buralarda pek sessizleştii nafff nirdesinnnn :78:
sınavlarım bitttiiiibomba gibiym
Selam kızlarrr uzunnnnn bir aradan sonra geldim
Kayınpederimin durumu olumlu yönde şuanda ve ben çok mutluyum
Bütün yorumları okudum sayan , seven , soran canım arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize
Özellikle minik ve olişime telefonda bıkmadan benimle konuştukları derdimi paylaştıkları için çok teşekkür ederim
Seviyom nan siziiiiiiiiiii
Erken doğum günü hediyesi için birde burdan teşekkür edeyim olişimenasıl motive oldum nasıl enerji doldum ilaç gibi geldi beni düşünmen kuzucum
Bende sana süpriz yapıcaktım ama nasip olmadı :97: sağlık olsun güzel günler gelecek :86::86:
Ben yokken topiği çok boşlamışsınız nenbi gelin sorcam hesabını hepinize zıfır oturun :88:
naff hoşgeldingel bi öpiym bebişim
sen yokken bomboştu burasızıfırı hakettik
hmm bide sen yokken bi topak açıldıki sormaacilve topagıı 2. yurdum artık
nafcım kuzucum
kızlar ben sanırsam ramazan sonu muradıma eriorum nişanlanıcam öle giibi duruo çok mutluyum ço kJuliiimm naber bebekk nasılsın irkekin geldi boşladın sende hee :94::94::94:
Olişşşjuliiiii
zıfırı duyunca geldiniz dimiyazılıdan kaldınız sözlü yapcem
Ayyy gelin bi öpim
kızlar ben sanırsam ramazan sonu muradıma eriorum nişanlanıcam öle giibi duruo çok mutluyum ço k
öp bakem
Selam kızlarrr uzunnnnn bir aradan sonra geldim
Kayınpederimin durumu olumlu yönde şuanda ve ben çok mutluyum
Bütün yorumları okudum sayan , seven , soran canım arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize
Özellikle minik ve olişime telefonda bıkmadan benimle konuştukları derdimi paylaştıkları için çok teşekkür ederim
Seviyom nan siziiiiiiiiiii
Erken doğum günü hediyesi için birde burdan teşekkür edeyim olişimenasıl motive oldum nasıl enerji doldum ilaç gibi geldi beni düşünmen kuzucum
Bende sana süpriz yapıcaktım ama nasip olmadı :97: sağlık olsun güzel günler gelecek :86::86:
Ben yokken topiği çok boşlamışsınız nenbi gelin sorcam hesabını hepinize zıfır oturun :88:
hoşgeldinn tatlımmmÇayımıda aldım çömdüm bilgisayar başına :86:
Ben yokken neler olmuş biraz bakınayım ortalığa
Gelen olur mu aceba