Geyikte yaparım, kariyerde :)

rica ederim :)

2.teyzelik güzel:))

finansal yönetim ve sözleşme departmanların asistanıyım canım.

Yok bekarım.

Teyzelik cok guzel demi ya, ablaminda kizi var cok asiri seviyorum onu, dun konusurken diyo bana seninde kizin olucak artik fazla sevmicekmisin falan :KK53:

Ohhh mis gibi isin var hemde bekarsin :82: Hayat sana gusel beeeeee Evlenme sakin :KK57:

Var mi aday :KK23: Evlen ama biraz daha yasa hayatini :KK70:

teyzelik cok guzel demi ya, ablaminda kizi var cok asiri seviyorum onu, dun konusurken diyo bana seninde kizin olucak artik fazla sevmicekmisin falan :KK53:

Ohhh mis gibi isin var hemde bekarsin :82: Hayat sana gusel beeeeee evlenme sakin :KK57:

Var mi aday :KK23: Evlen ama biraz daha yasa hayatini :KK70:

benimde ablamın kızı var ama diken gibi çocuk ne öptürüyor,nede sevdiriyor cimcime .:)oyy kıyamam ya şimdiden neleri düşünüyor:KK9:

çk saol canım.

Yok 5 aydır boşum:KK1:

Istemiyorum kimseyi çeyizimi ,nişan paramı hazırlıyım öle bulsun beni aday ve evlenceğim insan olsun mümkünse:KK9:

minikimin angusa noldu yineee :KK20:
buralarda pek sessizleştii nafff nirdesinnnn :78:

sınavlarım bitttiiii :KK52: bomba gibiym :KK19:

noldu nen :44:

angusun varya iste :KK57:

onu bulamayanlarda var :KK53: sukret :82:
ŞÜKÜR :KK53: angusum benim biricik sevgilim :KK69:
emme yakısıklı ve zengin bi kocayada hayır demem :KK60:
minikimin angusa noldu yineee :KK20:
buralarda pek sessizleştii nafff nirdesinnnn :78:

sınavlarım bitttiiii :KK52: bomba gibiym :KK19:

patlamacan de mi :KK24:

naf geri dön nafffffffffffffffffffffffffffffff

Selam kızlarrr uzunnnnn bir aradan sonra geldim :KK55:

Kayınpederimin durumu olumlu yönde şuanda ve ben çok mutluyum :KK69:

Bütün yorumları okudum sayan , seven , soran canım arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize :KK19:

Özellikle minik ve olişime telefonda bıkmadan benimle konuştukları derdimi paylaştıkları için çok teşekkür ederim :KK69:

Seviyom nan siziiiiiiiiiii :KK16: :KK17:

Erken doğum günü hediyesi için birde burdan teşekkür edeyim olişime :KK17: nasıl motive oldum nasıl enerji doldum :KK17: ilaç gibi geldi beni düşünmen kuzucum :KK69:

Bende sana süpriz yapıcaktım ama nasip olmadı :97: sağlık olsun güzel günler gelecek :86::86:

Ben yokken topiği çok boşlamışsınız nen :KK57: bi gelin sorcam hesabını :KK57: hepinize zıfır oturun :88: :KK60::KK60:

Çayımıda aldım çömdüm bilgisayar başına :86:

Ben yokken neler olmuş biraz bakınayım ortalığa :KK51:

Gelen olur mu aceba :KK51:

Olişşş :KK3: juliiiii :KK3:

zıfırı duyunca geldiniz dimi :KK19: yazılıdan kaldınız sözlü yapcem :63: :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ayyy gelin bi öpim :KK19:

naff hoşgeldin :KK3: gel bi öpiym bebişim :KK19:
sen yokken bomboştu burası :KK37: zıfırı hakettik :KK47:
hmm bide sen yokken bi topak açıldıki sormaa :KK23: cilve topagıı 2. yurdum artık :KK23:

Bütün yorumları okudum sayan , seven , soran canım arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize :KK19:

Özellikle minik ve olişime telefonda bıkmadan benimle konuştukları derdimi paylaştıkları için çok teşekkür ederim :KK69:

Erken doğum günü hediyesi için birde burdan teşekkür edeyim olişime :KK17: nasıl motive oldum nasıl enerji doldum :KK17: ilaç gibi geldi beni düşünmen kuzucum :KK69:

Bende sana süpriz yapıcaktım ama nasip olmadı :97: sağlık olsun güzel günler gelecek :86::86:

Ben yokken topiği çok boşlamışsınız nen :KK57: bi gelin sorcam hesabını :KK57: hepinize zıfır oturun :88: :KK60::KK60:

nafcım kuzucum :KK16::KK16::KK16:

naff hoşgeldin :KK3: gel bi öpiym bebişim :KK19:
sen yokken bomboştu burası :KK37: zıfırı hakettik :KK47:
hmm bide sen yokken bi topak açıldıki sormaa :KK23: cilve topagıı 2. yurdum artık :KK23:

Hoşbuldum pambıkımmmm :KK16: öp beni :KK30:

Eferim seni sözlüden geçiriyom iyi halden hakettin :86::86::86:

cilve topagı mı :86::86::86: cilveleri mi yaziyiler :86: abowww :KK23::KK23:

Juliiimm naber bebekk nasılsın irkekin geldi boşladın sende hee :94::94::94:

Çayımıda aldım çömdüm bilgisayar başına :86:

Ben yokken neler olmuş biraz bakınayım ortalığa :KK51:

Gelen olur mu aceba :KK51:
hoşgeldinn tatlımmm :KK71::KK69:

ben buralardayım cnmm :82:

X