Geyikte yaparım, kariyerde :)

Sağol canım :KK56:

Irsi mi ? bende de var bikaç tane :KK37: evlendikten sonra çıktılar :KK60::KK60:
bende hala yok :KK37:

Casper benim :KK53: :KK53:
hoşgeldin tatlımm :KK54:

işe daldım yemek yidim tekrar işe daldım demin bankalara baktım :KK52: birazdan da ödeme listemi düzenlicem sen napıyosun canım :KK39:
ohh kolay gelsin cnm
benim geçen günlerde çok yoğundu işim :KK47:
bugün hafifledi biraz :KK24:

işe dalmışmışmış yalanını sevsinler.
kariyerli,yogun kadın imacı çizmeye çalışıyo ama yemezler:82:
gizleme artık bi prenses olduğunu balimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16:

olişim iyiyim canım sen nasılsın ?
maaşlarla bogusuyorumda :KK14:
kolay gelsin tatlımm :KK16:
hani benim iltifatlarımm :KK76:

ivit ivit
dombilikiz emme güzel haber artık ablamda recimde. kendileri tam bi tosun sultandır.
fotolarda görmüş kendini iğrenmiş,minik didi recim ve yürüyüşe basslıyoruz :KK37:

ivit ivit
dombilikiz emme güzel haber artık ablamda recimde. kendileri tam bi tosun sultandır.
fotolarda görmüş kendini iğrenmiş,minik didi recim ve yürüyüşe basslıyoruz :KK37:

Vayy bee süper :KK76: :KK76:

Bende dün bisikletimi yıkadım sildim parlattım tekerlekleri inmiş bisikletçiye götüreyim dedim bisikletçi kapanmış :KK53: hemde ikiside :KK37:

Bu akşam başka bisikletçiye götürcem kızımı :KK12: şişsin tekerlekleri de başlayalım gidip gelmelere :KK76: :KK76:

Şu konuştuğumuz diyet olayına da giriş yapıyorum artık :KK37: Baharın düğün temmuz ayına olcak gibi görünüyo eylül derken temmuz çok erken geldi :KK52::KK52:

Fit ve seksü olmam lazım :103:

Vayy bee süper :KK76: :KK76:

Bende dün bisikletimi yıkadım sildim parlattım tekerlekleri inmiş bisikletçiye götüreyim dedim bisikletçi kapanmış :KK53: hemde ikiside :KK37:

Bu akşam başka bisikletçiye götürcem kızımı :KK12: şişsin tekerlekleri de başlayalım gidip gelmelere :KK76: :KK76:

Şu konuştuğumuz diyet olayına da giriş yapıyorum artık :KK37: Baharın düğün temmuz ayına olcak gibi görünüyo eylül derken temmuz çok erken geldi :KK52::KK52:

Fit ve seksü olmam lazım :103:

baharın düğünü türkiyenin ab olayına döndü:KK1:

Yarın akşam topik toplantısı yapalım diyorum ben kızlar :KK76: :KK76: Nihan yarın gelirim dedi :KK23: kim var kim yok yarın gece toplaşıp muhabbet edelim :97: siz ne diyosunuz ? :94:

pambık evek barıştık :KK53:
lisans yapcam banane :KK60: yüksek yazmamısım :KK52: 70 ve üstü sanırsam kuzu.
ama benim daha yüksek almam lazım :KK14:
ayyyyy hadi bakalmmm :123:
angus angus olalı minik gbi cool görmedi :KK9::KK9: bnde bitiriymde elim degmişken bi yüksek yapıym :KK17:

kızlar herkese günaydınnn :KK16::KK16:
siz gelmeden kalktım pencereleri açtımm topiii miss gibi havalandırdımmm kuşlar cikliyo pencerelerdenn :KK69:
öpüldünüsss :KK19:
bnde diyorum kim havalandırdı bu topaaga
Yarın akşam topik toplantısı yapalım diyorum ben kızlar :KK76: :KK76: Nihan yarın gelirim dedi :KK23: kim var kim yok yarın gece toplaşıp muhabbet edelim :97: siz ne diyosunuz ? :94:
olur ben gelirim :emir_bebek: amaaaaa yarn önemli bi işimde olabilir :KK23::KK23: ay inş olurrr :KK17:

ayyyyy hadi bakalmmm :123:
angus angus olalı minik gbi cool görmedi :KK9::KK9: bnde bitiriymde elim degmişken bi yüksek yapıym :KK17:

bnde diyorum kim havalandırdı bu topaaga

olur ben gelirim :emir_bebek: amaaaaa yarn önemli bi işimde olabilir :KK23::KK23: ay inş olurrr :KK17:

Önemli derken :KK23::KK23: haber ver merakta bırakma bizi :KK51:

kesin degil ama yarin aksam belki esimin kuzenleriyle gorusces ama kesin degil eger gitmessek kesin burdayim :21:

Hoşgeldinizzz :KK12: :emir_bebek: :nazar:

Haber virirsin gündüzden dimi :KK24::KK24: akşama yoklama yapıcem :KK53:

Böyle söylüyom söylüyom ben gelemezmişim bide :KK60::KK60:

Hosbulduk tatlim :KK19:

he haber viririm :KK53:

olabilir aniden isin cikarsa bis hepimiz bir olup seni doferis :KK57:

Kocisi markete gonderdim liste yaptim bunlari istiyom diye :KK53: halbuki isten gelirkende almisti istediklerimi garibimmmmm :KK35:

X