- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- Konu Sahibi minikdepresif
- #2.921
ivet ivet öyle oluyor
benim kariyer hep bi adım ileri diyo
31 yasındayım :)
çok da geç bi yaş değil yani çok değil yaşın bende bastonla diyince baya bi ileri zannettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivet ivet öyle oluyor
bende bazen sıkılıyorum ama şimdi çıkacağımı biliyorum ya nasıl bir hevestir ki bende ki nasıl bir çalışmaktır ben bile şaşırıyorum kendime:90:kaç yaşındaydın bu arada cnm:26:
daha aday adayı bile yokçok da geç bi yaş değil yani çok değil yaşın bende bastonla diyince baya bi ileri zannettim
bende 21
aaa ablacim neden agliyorsun ki, ne guzel iste kariyerin ilerliyormus neden uzuluyorsun
daha aday adayı bile yok
kariyer şu an yerinde sayıyo , ama hiç bi zaman zirveye cıktım diyemicem , çünkü meslek hep ilerliyo of of ucu buca yok
ne yazık ki muhasebeciyim
sen ne iş yapıyon ?
bide zonguldak lımısın ?
67 ya
hmm anladim
benim meslegim tip laboranti,
arastirmaci olarak calisiyordum ve bu cuma isim con buldu (9 aylik bir sure icin calistim)
evet zonguldakliyim
bende doğum karabük 9 yasına kadar ordaydım, hala gidip gelirim.
abim orda örtmen
yaaa oyle mi, hemseri sayiliriz ozmn fakat ben belcika'da doguma buyume turkum, babam zonguldakli.. her yaz oraya gideriz
kzılar ben çıkıyorum erken yatmam lazım sohbet biraz kısa oldu fakat burdayım artık grşrz öpüldünüzz:80:
y.dışı he nasıl oralarda yaşamak
aa ne güzel güle güle kullan cnm..kumralımsı bişiyim şu an
ve ve ve istediğim an bakır kızılı yapbilcek kıvama geldi
ama bakır kızılı kışa artık
yazın cekemicem
slm cnm hoşgeldinnhoşbuldummmne zamandır sohbet topiklerine girmiyorum iş yüzünden baktım yeni yeni topikler açılmış bi merhaba diyeyim dedim
hoşgeldin canımiyi aksamlarr
bende gireyim barii
merhaba aylazcımmherkese selam kariyerimi yaptım biraz da geyik yapayım