Geyikte yaparım, kariyerde :)

yani iste tabi tadını çıkar hamileliğinin duygucum bide lohusayken istersin
kendimi çok hain gördüm

neyse hem bahaneyle konuşmuşy olursunuz canım aynı evde ayrı odalarda olmaz kız

isterim tabi giciklik olsun yeterki :82: hain degilsin sen canim bizi bu hale getiren bu erkekler

demi ya ayri oturuyos simdi cok rahat kocis ya hic bisey umurunda degil

hadi bismillah gidem bi yanina

evt cnm iyi oldu

benimkide aynen öyle

bişi yap demiyom zaten..

istanbul sınırlarını abartmışlar canım çıktı valla

evt tatil cnm

ya evet 10 kilo aldim simdiye kadar :26: bende kilo almak istemiyom ama surekli karnim acikiyo :78:

tmm dusundum unuttum

kocisime kusum ayri odalarda oturuyos simdi

gelip ozur diler insan
kız adam kafasını dinliyodur tek başına

gıcıklık olsun diye git bişey iste kız maksat eziyet olsun
ben çok yapardım da
bence de kesinlikle isteee

kimseler yazmıyo bende kaçtım canlar öptümm:80:
cnm ben yine teldeydim yaaa ihmal ettim topiii

Süpersin sen kuzu sende daha ne cevherler varda çıkartman lazım

ben geldim sen gittin bebegm
ibit çıkarcam
ayyy bu çok güzel bi haber :123:
yeni bir aşk yeni bir iş
haydi minik sana güveniyorz:82:
bende kendime bi güvensem
orada kimse varmııııı
topiğin kapısını açık bırakmışınız nen
bide en son giren çamurlu ayaklarıyla girmiş
başım catlıyodu ben yoktum ya
geçmiş olsun şekerimm

sağol tatlışım

İKİZLER BURCU KADINI
İkizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.Tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. Böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer.
İkizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. Daha doğrusu olduğuna inanır. Eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.

İkizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayıp, peşinden koşturabilir.

İkizler burcu kadını, bu burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanları temsil eder. İşlerinden kazandıkları para yeterli olmasa da, cazibelerinden yararlanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur.

İkizler burcu kadını toplum da çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
İkizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. Fakat doğum anında Venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.

Selam kizlarrrrrrrrrrr

Kizlar ya hazir yufkadan ne borek yapabilirim farkli bisey olsun istiyom :44:

Yarin bi kafile misafirim var

Gül börek yapabilirsin , sarıyer böreği diyolar uzun uzun öyle yapabilirsin, tava böreği yapabilirsin canım iç malzeme olarak peynir kullanabilirsin bunların hepsine :97:

yadaaaaaaaaa

1 paket beşamel sos yapıyosun tatlım bir yufkayı seriyosun üstüne beşamel sos sürüp ikinci yufkayı üstüne kapatıyosun. sonra sigara böreği yapacakmış gibi kesiyosun yufkaları içine harç olarak soğan ile kavrulmuş kıyma ekliyosun ve sigara böreği sarar gibi sarıp (tabi kalın oluyo bunlar ) önce az suya sonra galeta ununa buluyosun ve 3 parmak kadar kızgın yağda kızartıyosun

zahmetli gibi görünebilir ama hiç değil inan ve çok lezzetli

ayrıca bu börekleri hazırlayıp dondurucuya da kaldırabilirsin acil misafirde çıkartıp kızartman yeterli olacaktır.

Çayın yanında veya üstüne sarımsaklı yoğurtla herhangi bir öğünde mükemmel oluyor beğenmeyenini görmedim

Kıyma yemem dersen kaşarlı dene o da sıcakken çok çok lezzetli oluyo

nerdeniz nen

kocisede kizdim zati :84: Cok gerginim yaaaaaaaaaaaa

bekarlik sultanlikmis he ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

Bekarlık kadınlar için sultanlık her zaman söylemişimdir

orada kimse varmııııı
topiğin kapısını açık bırakmışınız nen
bide en son giren çamurlu ayaklarıyla girmiş

O kadar diyom şu kapıyı kitleyin panjurları indirin giderken diye

Telefonla konuşmayı seviyorum

bazen erkekler için aşk var mı diye düşünüyorum :44:

yani aşık erkek diye bi konsept var mı
erkekler hep kendilerine kötü davranan kadınlara aşık oluyolar sanki :84:

Bence onlara da aşık olmuyolar deveye diken mantığı

Kadın var , kadın var ...

iyi geceler kızlaaaarrr

saat 00:00

balkabaana dönüşmeden kaçimmm

Ben dönüştüm sanırsam

Biraz geç kaldım gelmekte ama geldim iyi uykular kızlar ben biraz dolanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…