- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
Aşkımım peşinden gittim diye hep ezdiler cemoşşşAyyy yaa neden sei yalnız bıraktı bu kadınlar
Aşkın senin peşinden gelsin tabii o zaman haklılarAşkımım peşinden gittim diye hep ezdiler cemoşşş
Sen biliyon mu kız benim durumuAşkın senin peşinden gelsin tabii o zaman haklılar
Sadece dedikolardan duyduğum kadarSen biliyon mu kız benim durumu
Sen de beni merak ettirmek içinSadece dedikolardan duyduğum kadar
Di mi ayynııııı sennnnSen de beni merak ettirmek için
Az değilsin cemosss
Vallahi hiçbir konunu okumadım istersen bak yorum falan yazmismiyimSen de beni merak ettirmek için
Az değilsin cemosss
Ne satışı ya fikrimi söyledim. Tek taraflı dedikodu olmaz dedim. AfagshKüsüm ben sana git burdan hıh
Bugün satış pazarlama yaptın bana
Telefonu şarja takıyorum çayımı icicem buz gibi oldu artık 1 saate gelirim dedikolardan uzak kalmak istemiyorum kızlar SS alın
O tarafa daha yakın bi duruş sergiledinNe satışı ya fikrimi söyledim. Tek taraflı dedikodu olmaz dedim. Afagsh
Benim burda kankitom yok valla ne satması ne tutması
O iş sende ben gidiyom
Yaw iki gün önce konunda birbirinize sevgi pıtırcığı değil miydiniz ne oldu? SjjsjsdmjdO tarafa daha yakın bi duruş sergiledin
Kim bea garibe miYaw iki gün önce konunda birbirinize sevgi pıtırcığı değil miydiniz ne oldu? Sjjsjsdmjd
Bugün atıştığın kişi ile. Sana sürekli tavsiyeler falan veriyordu.Kim bea garibe mi
İşte o mesajı atmadan önceydi o.Bugün atıştığın kişi ile. Sana sürekli tavsiyeler falan veriyordu.